Günlük Burç Yorumları 6 Aralık 2021

6 Aralık Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 6 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

6 Aralık 2021 Pazartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Bir Koç olarak, hayata geçireceğiniz yeni girişimlerle dolusunuz. Pazartesi günü gökyüzü, ay hırslı Oğlak burcunda ilerlerken, geri adım atmanızı ve hedeflerinizi genel olarak incelemenizi teşvik ediyor. Luna, kendini değer belirleyici Venüs ve dönüşüm arayan Plüton ile birleşmiş olarak bulur ve daha sonra, hedeflerinizi takip ederek ele alınması gereken temel sorunları vurgular.


Boğa Burcu

6 Aralık 2021 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Havada oluşan değişiklikleri hissedebiliyor musun, Boğa? Pazartesi günü gökyüzü, ciddi Oğlak ayı yönetici gezegeniniz, sevgili Venüs ve duygusal olarak ham Plüton ile birleşirken ele alınması gereken rahatsız edici bir ilişki materyaline yaklaştığınızı görüyor. Bu güçlü eşleşme, sizi, aşk ve ortaklık hakkında kendi kendinize öğrettiğiniz mitleri, vizyonunuzu ve gerçek ihtiyaçlarınızı bulandıran ne olursa olsun, çürütmek için aktif olarak çalışmaya teşvik eder.


İkizler Burcu

6 Aralık 2021 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

İkizler, bugün kalbinizde kıpırdanan duygulardan geri dönmeyin. Duygularınızı rasyonalize etmek sizin için kolaydır, ancak önce mantığı koymak yerine, ortaya çıkan her şeyi yargılamadan kucaklamayı hedefleyin. Gerçekçi Oğlak ayı, bugün manyetik Venüs ve yenilenme arayan Plüton ile birleşerek, hangi eski ilişki yaralarının iyileşmesi ve eğilmesi gerektiğini aydınlatıyor.


Yengeç Burcu

6 Aralık 2021 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Odağınızı bugün dünyanızdaki samimi olana çevirin, Yengeç. Ay, hem bağ kuran Venüs hem de şifalı Plüton ile birleşerek, gerçekliği kontrol eden Oğlak burcunuzun zıt burcunda ilerler. Bu duygusal açıdan güçlü eşleştirme, ilişki cephesinde kucaklanması gereken değişiklikleri dürüstçe ayarlamanıza yardımcı olur. Her şeyi barebone gerçeğine kadar soymanıza yardımcı olacak ham konuşmalar bekleyin!


Aslan Burcu

6 Aralık 2021 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Zanaatına nasıl yaklaştığın konusunda bir şeylerin değişmesi senin için sürpriz değil, Leo. Yetenekli Oğlak burcu ayı, değer veren Venüs ve dönüştürücü Plüton ile birleşirken, evren sizi bu arenada düğümleri çözmek için biraz zaman harcamanız için dürtüyor. Bu duygusal olarak heyecan verici eşleşme, sizi gerçekten ne yapmak istediğinizi kabul etmeye ve yolunuza çıkan tüm engelleri ortadan kaldırmaya iter.


Başak Burcu

6 Aralık 2021 Pazartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Pazartesi günkü gökyüzü, kalp meseleleriyle uğraşmaya gelince şaşırtıcı derecede güçlü, Başak. Ay, günü gerçekçi Oğlak burcunda ilerleyerek, yolunda bağ kuran Venüs ve değişim talep eden Plüton ile birleşerek geçirir. Bu eşleştirme, özellikle romantizm, seks ve yaratıcı projeler söz konusu olduğunda, ifade edilmemiş hayal kırıklıklarıyla son derece dürüst bir şekilde başa çıkmanıza yardımcı olur.


Terazi Burcu

6 Aralık 2021 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Bir Terazi olarak, genellikle gerekmedikçe tüyleri karıştırmamayı veya dramatik sahneler oluşturmamayı tercih edersiniz. Pazartesi günü gökyüzü, sakin görünüşünüzü test etmek için çalışır ve ay ciddi Oğlak burcunda dolaşırken sizi ev cephesinde bazı duygusal olarak karıştıran sorunlarla başa çıkmaya teşvik eder. Luna’nın yönetici gezegeniniz, manyetik Venüs ve gerçeği ortaya çıkaran Pluto ile buluşması, ev ve aile cephesinde hangi hayal kırıklıklarının dürüstçe ele alınması gerektiğini anlamanıza yardımcı olur.


Akrep Burcu

6 Aralık 2021 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Gerçek şu ya da bu şekilde Pazartesi göğü altında ortaya çıkıyor, Akrep. Bugün, yer açmak için umutsuzca sağlıklı bir çıkışa ihtiyaç duyan bazı zihinsel fırtına bulutlarının oluştuğunu hissedebilirsiniz. Ciddi Oğlak ayı, bağ oluşturan Venüs ve yenilenme arayan Plüton ile birleşerek güçlü ilişki konuşmalarını farkındalığınızın ön saflarına taşır. Havayı temizleyin ve hikayenin kendi tarafınızı anlatın!


Yay Burcu

6 Aralık 2021 Pazartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Son zamanlarda özgüven duygunuzla ilgili bazı zorlu malzemelerle uğraşıyorsunuz, Yay. Işığınızı anlık olarak kısmak ne kadar zor olursa olsun, gölge çalışmasına yaslanın. Pratik Oğlak ayı, değeri tanımlayan Venüs ve yenilenme arayışında olan Plüton ile birleşirken, Pazartesi günü gökyüzü sizi doğal yetenekleriniz ve becerileriniz etrafında daha fazla kendini kabul etmeye doğru bu yolda daha da dürtüyor.


Oğlak Burcu

6 Aralık 2021 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Oğlak, bu hafta kozmik spot ışığının merkezinde kendinizi şapşal gibi hissedebilirsiniz. Ay burcunuzda gezinirken, evren, ilişkinizdeki ağrılı noktalarla kafa kafaya yüzleşmek söz konusu olduğunda sizi korkusuz olmaya teşvik ediyor. Luna, günü diğer odaklı Venüs ve gerçeği söyleyen Pluto ile birleşerek geçirerek, dürüst bir şekilde ele alınması gereken ortaklık tıkanıklıklarına odaklanmanıza yardımcı olur.


Kova Burcu

6 Aralık 2021 Pazartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Kova, bugün gerçek dünyanın taleplerinden kendinize biraz boşluk bırakın. Ay’ın yalnız Oğlak burcundaki varlığı, sizi biraz kaliteli yalnız zaman geçirmeye teşvik eder ve bu da, dinlenme ve iyileşmeyi yakalamak için ideal bir gün olmasını sağlar. Luna’nın yürekten Venüs ve duygusal olarak ham Plüton ile buluşması, sizi doğrudan bir yaklaşım ve tam olarak kavramak için çok fazla derin düşünme gerektiren rahatsız edici ilişki sorunlarıyla uğraşırken bulmanız muhtemeldir.


Balık Burcu

6 Aralık 2021 Pazartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Pazartesi günkü gökyüzü, önümüzdeki hafta ele alınması gereken temel konuların habercisi, Balık. Ay, günü hırslı Oğlak burcunda dolambaçlı bir şekilde geçirerek, odak noktanızı uzun vadeli özlemlerinize ve topluluk duygunuza yönlendirir. Luna, günü bağ oluşturan Venüs ve hayal kırıklığı yaratan Plüton ile birleştirerek, temel değerlerinize ve mevcut hedeflerinize odaklanmanıza yardımcı olur. Sizin için gerçekten önemli olan şeylere öncelik vermeyi hedefleyin ve gerisini bırakın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.