Günlük Burç Yorumları 28 Aralık 2021

28 Aralık Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 28 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

28 Aralık 2021 Salı Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, Terazi burcunun Merkür, Venüs ve Plüton ile sert açıları paylaştığı için gün sizin için zor bir başlangıç yapacak ve bu durum iş günü başlarken sizi huzursuz ve sıra dışı hissetmenize neden olabilir. Neyse ki, bu enerji öğleden sonra dağılacak ve Luna, uğurlu Jüpiter ile tatlı bir bağlantı paylaştığı için ruhlar yükselecek. Kısa bir süre sonra, Ay Akrep’e girecek ve sabah rutininiz sırasında ortaya çıkabilecek herhangi bir korkaklıktan resmi olarak kurtulmanıza yardımcı olacak. Bu titreşimler, bağları güçlendirmek için de harikadır, bu nedenle akşamı daha derin bir düzeyde bağlantı kurmak istediğiniz biriyle geçirmeyi planlayın.


Boğa Burcu

28 Aralık 2021 Salı Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Terazi ayı Merkür, Venüs ve Plüton ile bazı kaba bağlantıları paylaştığı için bu sabah muhtemelen dağınık ve biraz bitkin hissedeceksiniz, küçük Boğa. Bu kozmik iklimde içgüdüsel ve tuhaf rüyalar da ortaya çıkabilir ve güne başlarken silkelenmekte zorlanabilirsiniz. Sabah saatlerinde sizi bulmuş olabilecek herhangi bir funk’tan kurtulmanıza yardımcı olmak için işe gitmeden önce bir meditasyon veya kardiyo seansına girmek için elinizden gelenin en iyisini yapın. Bu akşam sevgiye yaslanın ve günün erken saatlerinde ortaya çıkan tüm stresleri kısa sürede unutacaksınız.


İkizler Burcu

28 Aralık 2021 Salı İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Bu sabah, Terazi burcu, şu anda retroda olan estetik güdümlü Venüs ile kare açı yaparken, tatlı İkizler, görünüşler konusunda endişelenmemeye çalışın. Kötü saç günleri ve kusurların ara sıra hepimizin başına geldiğini unutmayın. Bu yüzden, kendinizi en iyi hissetmeseniz bile günü çeneniz yukarıda tutmaya çalışın. Öğleden sonra Ay Akrep burcuna geçtiğinde işler çok daha iyi olacak ve odağınızı yapılması gereken işlere kaydıracak. Kendinizi görev ve sorumluluklarınıza vermek, kendinize olan güveninizi yeniden kazanacak ve bu gece dürüst bir şekilde çalıştığınızı bilerek rahat bir şekilde dinlenebileceksiniz.


Yengeç Burcu

28 Aralık 2021 Salı Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay Merkür, Venüs ve Plüton ile kare açı yaparken, tatlı Yengeç, bu sabah ev yaşamınızdaki çatışmaların ya da romantik meselelerin mizacınızı düşürmesine izin vermeyin. Bu titreşimler, kişisel yaşamınızdaki her türlü sorunu gündeme getirebilir, ancak öğleden sonra geldiğinde ve Luna Akrep’e girdiğinde enerji temizlenecek olsa da. Sabah yakın bir arkadaşınızla veya önemli bir kişiyle tartıştıysanız, bu enerjiyi çatışmada oynadığınız herhangi bir rol için özür dilemek için kullanın. Bu akşamı evde yeniden şarj olmak için bir bahane olarak kullanın ve bu sabahki üzüntülerin zihninizde oyalanmasına izin vermeyin.


Aslan Burcu

28 Aralık 2021 Salı Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Terazi ayı gökyüzünde bir dizi talihsiz açı yaptığından, bu sabah yanlış anlamalara ve yanlış iletişime dikkat edin küçük Aslan. Neyse ki, bu titreşimler öğleden sonra gelirken dağılacak. Luna ve uğurlu Jüpiter arasında faydalı bir bağlantı, sorun yaşadığınız herkesle öpüşmenize ve makyaj yapmanıza yardımcı olacaktır. Ay öğleden sonra Akrep burcuna geçiyor ve bu da sizi kişisel alanınızın konforuna özlem duyacak. Akşamı evde geçirmeyi planlayın, ancak gece dinlenmek için yerleşmeden önce ertelediğiniz tüm ev işlerini tamamladığınızdan emin olun.


Başak Burcu

28 Aralık 2021 Salı Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Bu sabah çevrenizdeki insanların zorlandığını fark edeceksiniz, ancak onların yolundan çekilmek en iyisi olur, böylece sorunlarını kendi başlarına çözebilirler. Başınızı eğik tutmak ve kendi sorunlarınıza odaklanmak, bu çalkantılı kozmik iklimde hayatta kalmanıza yardımcı olabilir, ancak öğleden sonra yaklaşırken hava hafifler. güne izole başlangıç. Bu akşam en yakınlarınıza ve en sevdiklerinize ulaşın, ancak bağlantı kurmak istediğiniz herkese bir veya iki mesaj gönderdiğinizden emin olun.


Terazi Burcu

28 Aralık 2021 Salı Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Terazi ayı Merkür, Venüs ve Plüton ile bir dizi sert açıya girerken işler bu sabah istediğiniz gibi gitmeyecek. Yolunuza çıkan herhangi bir rahatsızlık karşısında nefes almak için elinizden gelenin en iyisini yapın ve öğleden sonra gelirken bu dengesiz titreşimlerin ortadan kalkacağı gerçeğine yüreklendirin. Günün ilerleyen saatlerinde Luna’nın bulduğunda çok daha iyimser ve istikrarlı hissetmeye başlayacaksınız. Akrep’e giden yol, topraklama havası getiriyor. Bu akşamı en sevdiğiniz yiyecekleri ve belki bir kadeh şarabı şımartarak atlattığınız için kendinizi tebrik edin.


Akrep Burcu

28 Aralık 2021 Salı Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Terazi ayı Merkür, Venüs ve Plüton ile bir dizi sert açıyı paylaştığından, küçük Akrep, bu sabah işler senin için biraz serebral olabilir. Kendinizi kafanızda en kötü senaryoları oynarken bulursanız, biraz derin nefes alarak ve belki de doğada bir yürüyüşle bu durumdan kurtulmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Neyse ki, bu öğleden sonra ay burcunuza geçtiğinde kendinizi çok daha fazla hissedeceksiniz ve günün erken saatlerinde ortaya çıkmış olabilecek herhangi bir korkudan kurtulmanıza yardımcı olacak. Bu akşam kendin için güzel bir şey yap. Germe seansı aldığınızdan emin olun, böylece hala taşıdığınız stresin fiziksel belirtilerini serbest bırakabilirsiniz.


Yay Burcu

28 Aralık 2021 Salı Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Archer, bu sabah başkalarının sorunlarına kendinizi kaptırmamaya çalışın, çünkü Terazi burcunun bir dizi sert yönü ile biraz dram yaratacağı kesin. İşinizle ilgilenirken telefonunuzu “rahatsız etmeyin” konumuna getirdiğiniz için kendinizi kötü hissetmeyin, ancak öğleden sonra bu sert titreşimler ortadan kalktığında arkadaşlarınızla görüşün. Bu akşam yönetici gezegeniniz Jüpiter burçları hassas Balık burcuna değiştirdiğinde bir değişim hissedeceksiniz. Bu gezegensel yerleşim, önümüzdeki yıl psişik hassasiyetlerinizi artıracak ve en çok değer verdiğiniz insanların duygularına ve ihtiyaçlarına erişmenize yardımcı olacaktır.


Oğlak Burcu

28 Aralık 2021 Salı Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Terazi burcunuzda Merkür, Venüs ve Plüton ile kare açı yaptığından, bu sabah ofis çevresinde hasar kontrolünden muhtemelen siz sorumlu olacaksınız. Kaosun olduğu yerde düzeni yeniden sağlamakta harikasın küçük Keçi, ama sana ait olmayan pislikleri temizlemekten kendini sorumlu hissetme. Günün ilerleyen saatlerinde ay, Akrep burcuna geçerek size çevrimiçi topluluğunuz ve sosyal medya varlığınızla yeniden bağlantı kurma şansı verir. Bu akşamın ilerleyen saatlerinde Jüpiter, önümüzdeki yıl sosyal çevrenizi ve bilgi tabanınızı önemli ölçüde genişletecek olan Balık burcuna giriyor.


Kova Burcu

28 Aralık 2021 Salı Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün uyuma şansınız varsa, alın! Terazi burcu bu sabah bir dizi sert açıya girecek, bu da herkesi kesinlikle ekşi ve asabi bir ruh haline sokacak. Neyse ki, Luna, evrenle güzel ve ödüllendirici bir şekilde yeniden bağlantı kurmanıza yardımcı olan, uğurlu Jüpiter ile tatlı bir bağlantı paylaştığından, bu öğleden sonra vibe yükselecek. Bu kozmik iklimin sezginizi güzel bir şekilde güçlendireceğinden emin olun, bir meditasyon seansı almaya çalışın veya kendiniz için bir Tarot yayılımı yapın. Akşamın ilerleyen saatlerinde Jüpiter burcunuzdan ayrılacak ve önümüzdeki yıl mali durumunuzu artıracağı kesin olan Balık burcuna girecek.


Balık Burcu

28 Aralık 2021 Salı Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Pises, bugün çevrenizdekilerin duygularına karşı ekstra duyarlı olacaksınız, ancak gökyüzündeki bir dizi sert yön, günün ilk bölümünde sizi alçakgönüllü olmaya teşvik edebilir. Neyse ki, bu öğleden sonra ayın Akrep burcuna dönüştüğü ve havanın daha mutlu bir yere geçtiği bu öğleden sonra dışarı çıkmak için güvende olacaksınız. Luna, haritanızın maneviyatı yöneten bölümünde ışığını parlatacağından, bu akşam kişisel bakım ve meditasyon için biraz zaman ayırın. Akşamın ilerleyen saatlerinde uğurlu Jüpiter burcunuza girerek, yıl ilerledikçe sizin için avantajlı bir zaman dilimine işaret ediyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.