Günlük Burç Yorumları 27 Aralık 2021

27 Aralık Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 27 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

27 Aralık 2021 Pazartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, bugün erken bir başlangıç ​​yapmaya çalışın, çünkü Terazi ayı sorumlu Satürn ile faydalı bir bağlantı paylaşıyor. Bu titreşimler, bir çok işi halletmenize yardımcı olabilir ve daha öğleden sonra gelmeden önce size bir başarı hissi verir. Gün gelişmeye devam ederken, kendinizi rahat ve hatta muhtemelen aşk havasında hissedeceksiniz. Bu flört etmek için harika bir gün, bu yüzden kalbinizin arzusunu bir veya iki arsız metin gönderdiğinizden emin olun. Akşam yaklaşırken, Luna ve Neptün arasındaki dengesiz bir açı, kendinizi kötü hissetmenize neden olabilir ve erken yatmanız için size ilham verebilir.


Boğa Burcu

27 Aralık 2021 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Terazi ayı, bu sabah Uranüs ile dengesiz bir görünüm paylaşıyor ve bu, sabaha başlarken sizi oyundan atmakla tehdit edebilir. Neyse ki, Luna ve Satürn arasındaki yararlı bir bağlantı sizi topraklanmış tutabilir – ancak yalnızca sabah rutininizde herhangi bir kesinti söz konusu olduğunda akışa devam ederseniz. Ortam, sabah ortasına kadar dengelenecek ve size tekrar yola çıkma ve sorumluluklarınızı yerine getirme şansı verecek. Bu akşamı öz bakımınızı tamamlamak için kullanın, gün sona ererken fişi çekip kendinize odaklanmak için kendinize izin verin.


İkizler Burcu

27 Aralık 2021 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, karizmatik Terazi ile yolculuğuna devam ederken, sevgili İkizler, bugün eğlenceli yanınız ortaya çıkacak. Bu titreşimler flört yönünüzü de ortaya çıkaracak, ancak aslında ilgilenmediğiniz insanları yönlendirerek kalpleri kırmamaya çalışın. Sanatsal ilham bu akşam sizi bulacak, bu da sonunda kurnaz olmanız için size ilham verebilir. iş gününüz. Bir tutku projesinde kendinizi kaybetmek için kendinize izin verin, ancak ertesi gün uyandığınızda uğraşmak zorunda kalacağınız büyük bir karmaşa bırakmamaya çalışın.


Yengeç Burcu

27 Aralık 2021 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Terazi ayı Uranüs’le dengesiz bir görünüm paylaştığından, huzurlu uykunuza davetsiz gürültü veya aksama getirirken alarmınız çalmadan önce uyanabilirsiniz. Şans eseri, özellikle iş gününe avantajlı bir başlangıç ​​yaparsanız, bu sabahın erken saatleri sizin yararınıza olabilir. Terazi ayı, haritanızın iç mutluluğu yöneten bölümünü harekete geçirdiğinden, bu akşam evde dinlenme havasında olacaksınız. Eğer yapabiliyorsanız işten erken çıkın (özellikle erken saate girdiyseniz) ve en sevdiğiniz şovlarla rahat bir akşam için kanepeye yerleşmeden önce ev işlerinizi yapın.


Aslan Burcu

27 Aralık 2021 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Küçük Aslan, bu sabah hazırlanmak için kendine fazladan zaman ver, çünkü Terazi ayı ve joker karakter Uranüs arasındaki dengesiz bir açı, saate yetişmek için çabalamana neden olabilir. Neyse ki, bugün çoğu insan nazik bir ruh halinde olacak ve patronunuz herhangi bir gecikme için sizi muhtemelen affedecektir. Sosyal hayatınız şu anda hızlanacak, ancak telefonunuzun dikkatinizi ilgilenmeniz gereken sorumluluklardan uzaklaştırmasına izin vermediğinizden emin olmanız gerekecek. Gün içinde yapılması gerekenlere odaklanın ve bu akşamı en yakınınız ve en sevdiklerinizle görüşmek için kullanın.


Başak Burcu

27 Aralık 2021 Pazartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugünün Terazi ayı, kendinize biraz davranmanız için size ilham verecek, sevgili Başak, Luna, haritanızın parayı yöneten sektöründe ilerlerken. Son zamanlarda gözünüze takılan herhangi bir giysi, makyaj veya aksesuar varsa, devam edin ve özellikle egonuzu artırmaya yardımcı olacaksa satın alın. Ay ve Neptün arasındaki dengesiz bir açı, bütçenizi unutmanıza neden olabileceğinden, alışverişinizi akşam çökmeden önce tamamlamaya çalışın. Önce mali durumunuzu kontrol edin, ardından uygun olduğunu düşündüğünüzü harcamak için kendinize izin verin.


Terazi Burcu

27 Aralık 2021 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, bugün burcunuz aracılığıyla yolculuğuna devam ediyor, sevgili Terazi, sizi artan sezgi ve karizma ile kutsuyor. Şimdi devam edin ve kendinizi biraz şımartın ve sorumluluklarınızı yavaş yavaş üstlenmekten dolayı kendinizi suçlu hissetmeyin. Satürn ve Uranüs arasındaki devam eden kare sayesinde bir ya da iki düşmandan bazı karanlık hisler hissedebilirsiniz, ancak diğer insanların kıskançlık yağmurunun geçit töreninize yağmasına izin vermeyin. Hayranınız olmayan herkesin muhtemelen sizin yaptığınız şeye sahip olmayı dilediği ve bu sorunları sizin değil, onların sorunu haline getirdiği gerçeğini kabul edin.


Akrep Burcu

27 Aralık 2021 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sakin bir zaman ve iç gözlem için geciktiyseniz, bugün ay uyumlu Terazi’den geçerken fişi çekmeyi düşünmeniz gereken gün. Bu titreşimler, haritanızın bilinçaltını yöneten bölümünü harekete geçirecek ve duygularınızla temasa geçmeniz için mükemmel bir zaman olacak. Duygularınızı sıralarken genellikle biraz sessiz kalırsınız, bu da en yakın müttefiklerinizden bazı endişelere yol açabilir. Sizi önemseyen kişilere, şarj etmek için telefonunuzdan biraz zaman ayırdığınızı bildirin. Ardından, devam edin ve “rahatsız etmeyin” düğmesine basın.


Yay Burcu

27 Aralık 2021 Pazartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Terazi ayı on birinci evinizde bir ışık tutarken, şu anda arkadaşlarınıza ve topluluğunuza bir ışık kaynağı olacaksınız, sevgili Archer. Doğuştan bir lidersiniz ve bu enerji çevrenizdeki insanları size rehberlik edecek. Bugün dizginleri ele almaktan korkmayın, ancak kişisel veya profesyonel yaşamınızda sorumluluğu yönetirken diplomatik bir yaklaşım kullanmayı unutmayın. Gün sona ererken, Luna ve puslu Neptün arasındaki dengesiz açı sayesinde, akşamı evde geçirmek için tüm sosyal davetlerden vazgeçmek isteyeceksiniz.


Oğlak Burcu

27 Aralık 2021 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Terazi ayı haritanızın kariyerini yöneten sektöründe hareket ederken, bugün tamamen işiniz olacak, küçük Deniz keçisi. Kendinizi profesyonel görevlere vermek doğal olarak gelecek ve iş gününü kolaylıkla geçiriyormuş gibi hissedeceksiniz. Bugün mesai dışı kalırsanız, iş e-postalarınızın veya sorumluluklarınızın izin gününüze taşmasına izin vermeyin. Zodyaktaki en çalışkan insanlardan birisiniz, bu da bazen profesyonel ve özel hayatınız arasında sınırlar belirleme konusunda sorun yaşadığınız anlamına geliyor. Mesleğiniz ile meşgul hissediyor olsanız bile, bugün kendinize de biraz zaman ayırdığınızdan emin olun.


Kova Burcu

27 Aralık 2021 Pazartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Terazi ayı, haritanızın maneviyatı yöneten sektörünü harekete geçirirken, sevgili Kova, bugün içsel düzeyde huzurlu ve toplanmış hissedeceksiniz. Bununla birlikte, yönetici gezegenleriniz olan Satürn ve Uranüs arasında devam eden bir kare sizi zeninizden atmakla tehdit edebilir. Kişisel ve ev yaşamınızdaki zorluklar, sakin bir günü stresli bir karmaşaya dönüştürebilir, bu nedenle akışa ayak uydurmaya hazır olmanız gerekir. Neyse ki, ayın etkisi, yolunuza çıkan herhangi bir dramayı düzeltmenize yardımcı olmalı, ancak çatışmalarla uğraşırken topraklı kalmanız ve diplomatik bir eğilim göstermeniz gerekecek.


Balık Burcu

27 Aralık 2021 Pazartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Zodyakın daha pasif üyelerinden biri olma eğiliminde olsanız da, bugünün Terazi ayı, kişisel gücünüzden yararlanmanız için size ilham verecek ve artık çalışmayan herhangi bir ilişki veya durumla bağlarınızı kesmenize yardımcı olacak. Bu arada, Satürn ve Uranüs arasında devam eden bir kare, sosyal olarak bazı duvarlar örmeniz için size ilham verebilir, ancak yanlış insanları dışarı atmadığınızdan emin olmanız gerekir. Arkanızda olduğunu bildiğiniz ailenize ve arkadaşlarınıza yaslanın ve cep telefonunuz veya sosyal medya sayfalarınız aracılığıyla size ulaşmaya çalışabilecek olumsuz etkileri engellediğiniz için kendinizi suçlu hissetmeyin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.