Günlük Burç Yorumları 24 Aralık 2021

24 Aralık Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 24 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

24 Aralık 2021 Cuma Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Bu sabah çalışma alanınızı toplamak için biraz zaman ayırın, küçük koç, çünkü Başak ayı Oğlak güneşi ile tatlı bir bağlantı paylaşıyor ve haritanızın organizasyon ve kariyeri yöneten sektörlerini harekete geçiriyor. Gün devam ederken, Mars ve şifalı asteroit Chiron arasındaki tatlı bağlantı sayesinde, bağırsaklarınızı dinlemek ve evrenden gelen işaretleri izlemek isteyeceksiniz. Şu anda kendinize ve hayallerinize inanmayı unutmayın. Ancak yıldızlar için çekim yaparken ve bununla birlikte gelen işi kabul ederken sağlıklı bir denge sağlayın. Potansiyeliniz şu anda oldukça sınırsız, ancak hedeflerinize nasıl ulaşacağınız konusunda sağlam bir plan yapmanız gerekecek.


Boğa Burcu

24 Aralık 2021 Cuma Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Satürn ve Uranüs arasındaki stresli karenin devam etmesi sayesinde, dünden gelen gerilim kaynayarak günümüze gelebilir. Neyse ki, evrenin size fırlattığı tüm dalgalara binebilmelisiniz, ancak yalnızca merkezinizi bulursanız ve gerginliğin sizi en iyi şekilde ele geçirmesine izin vermemeye çalışırsanız. Stresin fiziksel semptomlarının arttığını hissederseniz, vücudunuzu rahatlatmak için bilinçli bir çaba sarf ederken birkaç dakika derin nefes alın. Ay'ın Başak burcundaki konumu sizi mükemmellik için çabalarken bırakabilirken, kendinize veya çevrenizdeki insanlara çok fazla beklenti koymaktan kaçınmak isteyeceksiniz.


İkizler Burcu

24 Aralık 2021 Cuma İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Başak ayı, haritanızın evi yöneten sektörüne ışık tutarken, sevgili İkizler, bugün sizin için ev içi gerginlik tezahür edebilir. Noel Arifesi için hazırlanıyorsanız, yapmanız gereken tüm hazırlıklardan bunalmış hissetmeye başlayabilirsiniz. Bu yüksek stresli titreşimlerden kurtulmak için, düzenli kalmanıza ve yolda kalmanıza yardımcı olacak bir yapılacaklar listesi yapmayı düşünmelisiniz. Kendinize çok fazla sorumluluk yüklememeniz de önemli olacak, yoksa bu akşam Ay Mars'la sert bir kare açı yaptığında duvara çarpabilirsiniz.


Yengeç Burcu

24 Aralık 2021 Cuma Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Önemsediğiniz insanlara sevgi göstermek, bu sabah doğal olarak gelecek, küçük yengeç, Başak ayı, Oğlak güneşi ile tatlı bir bağlantı paylaşarak, iletişim ve sevgiyi yöneten harita sektörlerini vurgulayarak. Fiziksel dokunuş, küçük jestler ve hediye verme, gerçek sözcükleri kullanmadan duygularınızı ifade etmenin harika yollarıdır. Sadece başkalarına yemek ikramında aşırıya kaçmayın ve bu akşam kendinize biraz TLC ayırdığınızdan emin olun. Luna ve Uranüs'ün nazik bir kozmik bağlantıyı paylaştığı gün sona ererken, eşzamanlılıklara ve küçük kutsamalara dikkat ederken minnettarlığınızdan yararlandığınızdan emin olun.


Aslan Burcu

24 Aralık 2021 Cuma Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

İşler yoğun olacak, ancak bu sabah Başak ayı Boğa'da seyahat ederken yavaş hareket edecek ve ikinci güneş evinizi harekete geçirecek. Yapılacaklar listeniz geniş görünebilir, ancak görevlerin arasına biraz boş zaman serpiştirerek görevleri tek tek üstlenme lüksüne de sahip olacaksınız. Satürn ve Uranüs arasındaki devam eden kare, sabır gösteremezseniz ve en yakınınıza sevgi gösteremezseniz, patlayıcı tartışmalara yol açabileceğinden, kendinizi görevlere dalmış bulursanız, sevdiklerinize geri dönmemeye veya onları kapatmamaya çalışın. en sevdiğim. Buna karşılık, herkes kendi yükünü ve stresini taşıyacağı için çevrenizdeki insanlardan çok fazla bir şey beklemediğinizden emin olmak isteyeceksiniz.


Başak Burcu

24 Aralık 2021 Cuma Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün, Ay burcunuza giriyor, sevgili Başak, siz uykunuzdan uyanırken Oğlak güneşi ile tatlı bir bağlantı paylaşıyor. Bu enerji, küstah ve yaratıcı yönünüzü serbest bırakmak için mükemmeldir, ancak aynı zamanda topraklanmış ve kim olduğunuzla barış içinde hissedeceksiniz. Gelecekte nasıl değişmek ve gelişmek istediğinizin hala farkında olsanız da, şu anda tam olarak olmanız gereken yerde olduğunuzu bilmekten memnun hissedeceksiniz. Mars ve şifalı asteroit Chiron arasında faydalı bir bağlantı, bu duyguları vurgulayacak ve size sağlıklı ve makul bir hızda dönüşme motivasyonunu getirecektir.


Terazi Burcu

24 Aralık 2021 Cuma Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay Başak'tan geçerken, haritanızın bilinçaltını yöneten bölümünü harekete geçirirken, bugün aklınızda çok şey olacak, tatlı Terazi. Tatil baskısının sizi alt etmesine izin vermemeye çalışın ve akıl sağlığınızı tehlikeye atacaksa abartılı hediyeler, yiyecekler veya süslemeler vermek zorunda hissetmeyin. Etrafınızdaki insanların, masaya ne getirirseniz getirin sizi sevdiğini ve kendiniz için belirlediğiniz beklentilerin, başkalarının üretmeniz gerektiğini düşündükleri ile mutlaka örtüşmediğini unutmayın.


Akrep Burcu

24 Aralık 2021 Cuma Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Başak ayı, Oğlak güneşi ile bağlantı kurarken, iç ve dış arkadaşlık çevrelerinize bir kozmik enerji patlaması getirirken, sosyal hayatınız şu anda hareketli olacak. Telefonunuz ve sosyal medya gelen kutunuz büyük olasılıkla iyi haberler ve tatlı duygularla dolup taşacak olsa da, herkese aynı anda odaklanma zorunluluğunu hissetmeyin. Şu anda fişi çekmek tamamen kabul edilebilir, böylece tüm dikkatinizi size en yakın kişilere verebilirsiniz. Ancak, sıradan arkadaşlarınıza ve iş arkadaşlarınıza ulaşmak istiyorsanız, tercih ettiğiniz herkese açık profillerde güzel bir gönderi yayınlayın.


Yay Burcu

24 Aralık 2021 Cuma Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Özellikle ay Başak'tan geçerken büyük bir tatil toplantısına hazırlanıyorsanız, gün boyunca düzenli kalmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Kaos içinde gelişebilecek birkaç işaretten biri olsanız da, özellikle bu öğleden sonra Ay Mars'la sert bir kare oluşturduğunda, sıkı bir gemi çalıştırmazsanız işler yorucu olabilir. Neyse ki, şifalı asteroit Chiron'un yardım eli sayesinde en iyi tomurcuklarınızdan biraz yardım alabilmelisiniz. Tatil baskısının iyi vakit geçirmenin önüne geçmesine izin vermeyin ve paketleme veya yemek pişirme uygulamalarınız biraz hantal gelirse kendinize gülmekten çekinmeyin.


Oğlak Burcu

24 Aralık 2021 Cuma Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Başak ayı, Oğlak güneşi ile tatlı bir bağlantı paylaşırken, bu sabah minnettarlığınızla bağlantı kurmak için bir saniye ayırın, sizi sıcaklık ve ilahi destekle yağdırır. Bu gün yüksek stresli ve belki de biraz kaotik olsa da, akşamı oldukça hasarsız bir şekilde geçirebilmelisiniz, ancak yalnızca merkezde kalırsanız ve kalbinize neşe davet ederseniz. Sadece küçük ayrıntılara takılıp kalmamaya çalışın ve evinizi ve onu doldurduğunuz insanları takdir edin. Mars ve şifalı asteroit Chiron arasındaki bağlantı, özellikle sizin için şifalı olacak, ancak rahatlamanız ve iç huzuru kucaklamanız gerekecek.


Kova Burcu

24 Aralık 2021 Cuma Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bugün otoriter bir rol üstlendiğin için kendini suçlu hissetme, özellikle de tatile hazırlanırken evinde yapılacak çok şey varsa. Birlikte yaşadığınız insanlara, mutlaka görülmesi gereken yemek pişirme, temizlik veya dekorasyon işlerinin bolluğunu bölerek görevler dağıttığınızdan emin olun. Başak burcunun yönetici gezegeniniz Uranüs ile tatlı bir bağlantı paylaştığı bu akşam küçük zevkleri kucaklamanın yollarını arayın. Bu neşeli hisler, sevdiğiniz insanlara beklenmedik veya erken bir tatil hediyesi sunmak için ilham verebileceğinden, bir veya iki sürpriz de alabilirsiniz.


Balık Burcu

24 Aralık 2021 Cuma Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Tatil stresi bugün yüksek seviyede olacak olsa da, Başak Ay, Oğlak güneşi ile tatlı bir bağlantı paylaştığından, bu sabah romantizm için biraz zaman ayırabilmelisiniz. Bu titreşimler, kişisel bakım rejiminize yapı getirmek için de mükemmeldir; bu, günlük işlerinizi üstlenmeden önce kendinize bir banyo yapmak veya ciddi bir doğa yürüyüşüne çıkmak isteyebileceğiniz anlamına gelir. Kendinizi bu rüya gibi titreşimlerde kaybetmemeye çalışın, yoksa bu öğleden sonra ay Mars ile sert bir kareye girdiğinde bunalmış hissedebilirsiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.