Günlük Aşk Burç Yorumları 6 Aralık 2021

6 Aralık Günlük Aşk Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 6 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

6 Aralık 2021 Pazartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendini hazırla, Koç. Bugünün kızgın gezegen hükümdarınız Mars ve için için yanan Plüton arasındaki baharatlı altmışlık, kalpsizler için değil. Aslında, aşırı hevesli Mars’ın mevcut konumu göz önüne alındığında – seks, ruhsal ilişkiler ve ruh bağlarından oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla – Pluto’nun otoriter onuncu evinizin üzerinde gezinmesine izin verin. Yani, yolunuzu almak için ne kadar ileri gideceğinizi söylemek yok. Bunu söyledikten sonra, ister bekar, ister ezik, ister romantik olarak bağlı olun, bu baştan çıkarıcı ama göz korkutucu sinerji, süreçte kıskançlığı ve güç mücadelelerini tetikleyecektir. Bu arada, Ay’ın Venüs’e yakınlığı yardımcı olmuyor ama denemekten de zarar gelmez.


Boğa Burcu

6 Aralık 2021 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bir şans ver, Boğa. Ay, genişleme, macera ve bilinmeyen topraklardan oluşan egzotik dokuzuncu evinizde gezinmeye devam ediyor, ancak uyum arayan yöneticiniz Venüs ve kararlı yedinci ilişki evinizin göksel yöneticisi olan için için yanan Pluto ile birlikte oturacak. İster tatil sezonu için seyahat ediyor olun, ister güneş, ay ve yükselen burçlarınızı değiş tokuş ederek olsun, bu tatlı ama sarhoş edici sinerji, birden fazla nedenden dolayı bir dizi duyguya ilham vermek zorundadır. Bununla birlikte, Mars ve Pluto arasındaki hipnotik bir sekstil, dizginleri ele alıyor. İşte yavaş ve istikrarlı bir baştan çıkarma oyunu.


İkizler Burcu

6 Aralık 2021 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İkizler, işe koyuyorsunuz ve bu gösteriyor. Ay, seks, paylaşılan kaynaklar ve ruhtan ruha bağlantılardan oluşan sekizinci evinizi harekete geçirmeye devam ediyor, işbirliklerinizden önemli bir ortaklığın temeline kadar her şeyi çevreleyen temalara duygusal vurgu ve sezgisel netlik getiriyor. Ayın Venüs ve Plüton’a yakın olacağını ve bunun da dinamiğe bir yoğunluk ve baştan çıkarma katmanı ekleyeceğini unutmayın. Bu, sevgilinize sahip çıkmak için yeterli bir neden değilmiş gibi, Pluto cüretkar Mars ile uyum içinde olacak ve size korkusuz bir paraşütçünün sürüş ve kararlılığını verecek.


Yengeç Burcu

6 Aralık 2021 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kedi dilini mi tuttu Yengeç? Sen değilsin; bu kozmos. Yine de kesin olan bir şey var: Bugünün baharatlı Mars-Pluto sekstilinin yoğunluğunu *gerçekten* inkar etmek mümkün değil. Bu, özellikle aşk hayatınız için önemlidir, çünkü hipnotik Plüton, taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmaları, uzlaşma ve diğer önemli evlerin üzerinde gezinirken, cüretkar Mars, romantik beşinci tutku evinizi tutuşturmaya devam eder. Diyelim ki tam olarak ne istediğinizi biliyorsunuz ve peşinden gitmekten korkmuyorsunuz. Tezahürlerinizin çabukluğu sizi pekâlâ şaşırtabilir. Ayrıca Luna’nın ilişki sektörünüzde Venüs ve Pluto’ya yakın olması iş anlamına gelir.


Aslan Burcu

6 Aralık 2021 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gözün ödülde olsun Leo. Hareketli Mars ve hipnotik Pluto arasındaki bugün için için için yanan altmışlık açı, sizi dürtü, kararlılık ve dayanıklılıkla güçlendirecek. O özel biri için kalp gözleri var mı? Bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlı olan Venüs’ün altıncı iş evinizden geçişi, işyerinde veya belki de hızlı bir kahve molası sırasında aşkı bulma olasılığınızı artırır. Luna’nın Pluto ile kavuşumu, ancak, kalbin zayıflığı için değil. Bu nedenle, telaşlı ayrıntıları terletmemeye çalışın. Akışa bırakın, ancak her ihtimale karşı etkilemek için giyin. Bugün güçlü bir manifestosunuz, bu yüzden cazibenizi akıllıca kullanın.


Başak Burcu

6 Aralık 2021 Pazartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Günlerdir çekiciliğiniz ve baştan çıkarmanız var. Bu özellikle ay, Venüs ve güç merkezi Plüton’un aşk, tutku, zevk ve kendini ifadeden oluşan romantik beşinci evinizde parıldamasıyla belirgindir. Bu, en şık kıyafetlerinize dikkat çekmek için yeterli bir neden değilmiş gibi, hipnotik Plüton, meraklı üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreçleriniz ve yakın çevreniz aracılığıyla kırmızı-sıcak Mars ile uyum içinde olacak. İşi kastediyorsun ve sözlerin tatlı bir zehir damlıyor. Bir gerçek bombası ya da şehvetli bir itiraf olsun, işi bitirmek için can atıyorsunuz. Mutlu avlar Başak.


Terazi Burcu

6 Aralık 2021 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bekar veya zaten bağlı, işler bu süre zarfında ev cephesinde yapışkan hale gelmek zorunda, Terazi. Başka bir deyişle, en azından şimdilik, başkalarıyla ilgilenemeyecek kadar kişisel konulara kapılmış olabilirsiniz. Bu özellikle ay, Venüs ve Plüton’un ev, aile ve duygusal temellerden oluşan dördüncü evinizi sarsması için geçerlidir, ancak dahası da var. Anlaşmalardan, uzlaşmalardan ve diğer önemli şeylerden oluşan yedinci evinizin göksel hükümdarı olan Mars, aynı anda hipnotik Plüton’u üçgen yapacak ve karışıma bir yoğunluk ve amansız bir kararlılık katmanı ekleyecektir.


Akrep Burcu

6 Aralık 2021 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Akrep, sözlerinle hançer vurmadan önce bir düşün. Herkes sizin ciddi olduğunuzu biliyor, ancak günümüzün baharatlı Mars-Pluto sekstilinin etkileri inkar edilemez, çünkü hem eski hem de modern gezegen yöneticilerinizi ateşleyecektir. Gözlerinizi özel birine diktiniz mi? Sadece direnmesi zor değil, aynı zamanda yolunu bulmaya da kararlısın. Ve ay, Venüs ve hipnotik Plüton, iletişim, düşünce süreci ve yakın çevreden oluşan meraklı üçüncü evinizin üzerinde parıldadığında, karşılaşmalarınız ve alışverişleriniz baş döndürücü olmaktan başka bir şey değil. Luna’nın beşinci aşk ve tutku eviniz aracılığıyla Neptün’e altmışlığı, sezginizi güçlendirir.


Yay Burcu

6 Aralık 2021 Pazartesi Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bildiğiniz gibi, ay, samimi birlikteliklerden, paylaşılan kaynaklardan ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci erotik evinizi yönetiyor, ancak istikrar arayan ikinci konfor, mülk ve değer sistemleriniz aracılığıyla Oğlak burcundaki Venüs ve Plüton ile güçlerini birleştirecek. Yay, ilişkinizin temeline daha yakından bakmak için çağrılıyorsunuz. İyi haber şu ki, Mars ve Pluto arasındaki için için için yanan bir altmışlık açı sizi her şeyin özüne inmek için gereken dürtü, kararlılık ve tutkuyla güçlendirecek. Kontrolü aşırı zorlamak için bir neden olmasa da, çevrenize çok dikkat edeceksiniz. Bu sevgilini korkutuyor mu?


Oğlak Burcu

6 Aralık 2021 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Anlaşmalardan, uzlaşmalardan ve diğer önemli evlerden oluşan yedinci evinizin göksel hükümdarı Luna, bugün burcunuzda tatlı Venüs ve güç merkezi Plüton ile güçlerini birleştirecek… Ve karşı konulmaz çekiciliğiniz ve çekiciliğiniz inkar edilemez. Zoru mu oynuyorsun, Oğlak? Bekar veya tek başına, stratejinize bağlı kalma ve tutkularınızın rehberiniz olmasına izin verme şansınız var. Bu, özellikle topluluktaki özgürlüğü seven onbirinci eviniz aracılığıyla Mars ile burcunuzdaki Plüton arasındaki günümüzün baharatlı sekstilini göz önünde bulundurduğunuzda geçerlidir. Ne istediğini biliyorsun ve onu elde etmek için hiçbir şeyden vazgeçmeyeceksin. Yakalayış? Ortaklığınızı ve kişisel hayatınızı beslemeyi unutmayın.


Kova Burcu

6 Aralık 2021 Pazartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Şu anda telefona gelemezsin Kova. Basit; sadece profesyonel konularla meşgul değilsiniz, aynı zamanda size hizmet etmeyen ruhsal enerjilerden kurtulma sürecindesiniz. Her ne kadar ay, Venüs ve Plüton’un konumu göz önüne alındığında – gizli onikinci kapanış eviniz, rüyalar ve perde arkasındaki her şey aracılığıyla – skandal aşk hikayesini seçmeye ve gizlice her şeyin heyecanını yaşamaya karar verebilirsiniz. Diğerleriniz de eski sevgililer ve/veya karmik alevlerle karşılaşabilir ve belki de bu süreçte havayı temizleyebilirsiniz. Alt çizgi? Arınıyorsun.


Balık Burcu

6 Aralık 2021 Pazartesi Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aynı anda çok şey oluyor, ama umutsuzluğa kapılmayın, Balık. Ayrıca, ay, Venüs ve Plüton, sosyal açıdan bilinçli bireysel özgürlük onbirinci evinizin üzerinde gezinirken, size sunulan birçok fırsat var. Dolayısıyla, bekar veya zaten bağlı olsanız da, bugünün astro-havası size aralarından seçim yapabileceğiniz fazlasıyla şey sunuyor. Ay aynı zamanda rüya gibi gezegen hükümdarınız Neptün’ü seksen yapacak, sezginizi güçlendirecek ve hayallerinize canlı renkler katacak. Bu süre zarfında güçlü bir manifestosunuz ve Mars’ın hipnotik Plüton’a altmışlık konumu, tutkularınızı körüklemeye devam edecek. Meydan okuma? Tek yapman gereken bir karar vermek.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.