Günlük Aşk Burç Yorumları 27 Aralık 2021

27 Aralık Günlük Aşk Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 27 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

27 Aralık 2021 Pazartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Olağan programlamaya devam etmekle durumun tam kontrolünü elinize almak arasında kalırsınız, Koç. Ay, uyum arayan Terazi’de dolaşmaya devam ediyor – ve taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşmalar ve diğer önemli evleriniz – bire bir ortaklıklarınızı ve sevgilinizle yarı yolda buluşma yeteneğinizi çevreleyen temalara daha fazla vurgu yapıyor. Bununla birlikte, Luna aynı anda dünyadaki otorite, kariyer ve itibarla ilgili onuncu eviniz aracılığıyla Merkür’e zorlu bir kare oluşturacaktır. Bekar? Bazılarınız, özellikle birlikte çalıştığınız birine karşı hisler besliyorsanız, bir çıkar çatışması yaşıyor olabilirsiniz. Her iki durumda da, otoritenizi aşırı kullanmak sizi hiçbir yere götürmez.


Boğa Burcu

27 Aralık 2021 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Satürn-Uranüs karesi sırasında, özellikle özgürlüğü seven Uranüs burcunuzdan geçerken toprakta kalmak zordur. Bu arada Satürn, onuncu otorite evinizi harekete geçirmeye devam ediyor. Sonuç olarak, kabul etmekten daha fazlasını düşünüyorsun, Boğa. Bunu söyledikten sonra, ister bekar olun, ister romantik bir şekilde bağlanın, geri adım atmaktan ve kendinize daha fazla zaman yaratmaktan çekinmeyin. Hatta bazılarınız bu zamanda önemli bir bağlantının potansiyelini ikinci olarak tahmin ediyor olabilir ve bunların hepsi gezegensel cetveliniz Venüs’ünüz, geri giden ve günümüzün Ay-Merkür karesi sayesindedir. Kararsız hissediyorsanız karar verme sürecini acele etmeyin.


İkizler Burcu

27 Aralık 2021 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Süreci acele etme, İkizler. Ay, aşk dilinizden sevgi arzularınıza kadar her şeyi çevreleyen temalara vurgu ve sezgisel netlik getirerek, romantik beşinci aşk, tutku ve zevk evinizi tutuşturmaya devam ediyor. Bununla birlikte, sevgi arzularınız ve önceki taahhütleriniz arasında parçalanmış hissettiğinizde, yakalama, samimi sekizinci seks eviniz, paylaşılan kaynaklarınız ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla ayın karesinden Merkür’e gelebilir. Luna ayrıca geri giden Venüs ve Oğlak burcundaki Plüton ile çatışacak, bu da ilişkilerinizle ilgili önemli bir karar vermeniz için çağrıldığınız anlamına geliyor.


Yengeç Burcu

27 Aralık 2021 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, Terazi ve eviniz, aile meseleleri ve duygusal temellerle ilgili dördüncü evinizdeki yolculuğunu tamamlamadan önce, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evleriniz aracılığıyla Merkür, Venüs gerilemesi ve Plüton ile karşı karşıya gelecek. Yengeç, eğer bir şey adil gelmiyorsa, onunla başa çıkmanın hiçbir yolu yok. Bir sevgiliyi ve/veya potansiyel müşteri egosunu tatmin etmek için duygularınızı bastırmayın. Gerçeğinizi söyleyin ve değerlerinize sadık kalın. Bu, özellikle geçmiş bir durumdan kapanış arayanlarınız için önemlidir.


Aslan Burcu

27 Aralık 2021 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

“Durumunuzun” ayrıntılarını incelemek ve genel olarak aşırı analiz yapmak, şu anda aşk hayatınız için verimli değil, Leo. Ne de olsa ay, üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreciniz ve yakın çevreniz aracılığıyla adalet arayan Terazi aracılığıyla yolculuğunu tamamlamadan önce, sorumlu kişiniz aracılığıyla Merkür, Geri giden Venüs ve Oğlak burcundaki Plüton ile kafa kafaya gelecek. günlük ritüeller, durum tespiti ve hizmet eylemlerinin altıncı evi. Bir durumun lojistiği toplanmıyor, bu da tüm ilişkiyi sorgulamanız için yeterli. Ancak Luna, ilişki sektörünüzde Satürn ile uyum içinde olacak ve sizi iş hayatına atmaya teşvik edecek.


Başak Burcu

27 Aralık 2021 Pazartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aşk hayatınızın dinamiği hassas bir dengedir, Başak. Ay, istikrar arayan ikinci konfor, finans ve değer sistemleri evinizin üzerinde gezinirken, doğal olarak güvenliğinize bağlı kalmaya meyillisiniz. Bununla birlikte, Luna’nın güneşle karesini, gezegensel yöneticinizi, Merkür’ü, geri giden Venüs’ü ve Plüton’u – aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla – bu zamanda cinsel içgüdülerinizi ve şefkat arzularınızı bastırmak inanılmaz derecede zordur. Odaklanmanın ve önceliklerinize sadık kalmanın bir yolu olarak kendinizi bir durumdan tamamen ayırmayı bile tercih edebilirsiniz. Bu biraz aşırı mı?


Terazi Burcu

27 Aralık 2021 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay burcunuzdan geçerken, duygusal tatmininizi çevreleyen temalara daha fazla vurgu yapılır, ancak bugünün astro-hava durumuyla başa çıkmak, söylemek yapmaktan daha kolaydır, Terazi. İster bekar, ister ezik, ister zaten romantik bir şekilde bağlı olun, Luna’nın Merkür, Plüton ve gezegen yöneticiniz Venüs’e karşı çalkantılı karesi – dördüncü eviniz, aileniz ve duygusal temelleriniz aracılığıyla – dengeli yaklaşımınız ve ilk izlenim ve içeride gerçekten neler oluyor. Anahtar, kendi duygularınızı anlamak biraz zaman alsa bile, bu zamanda kendinize ve diğer önemli kişiye karşı özgün kalmaktır.


Akrep Burcu

27 Aralık 2021 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sözlerin gerçeğinle uyuşmuyor Akrep. Kabul ediyorum, insanların dünyanıza girmesine pek düşkün değilsiniz, ama ya zamanı geldiyse? Bu, bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlı olmanıza rağmen, şu anda dikkate alınması gereken bir şey. Ay, adalet arayan Terazi ve bilinçsiz on ikinci kapalılık, yalnızlık, gizli gündemler ve bilinçsiz kalıplar yoluyla yolculuğunu tamamlamadan önce, Luna, üçüncü iletişim eviniz aracılığıyla geri giden Merkür, Plüton ve Venüs ile karşı karşıya gelecek. İster geçmişinizden ikinci bir şans için dönen eski bir sevgili olsun, ister aklınızdan çıkaramadığınız biri olsun, kendinize karşı dürüst olmayı unutmayın.


Yay Burcu

27 Aralık 2021 Pazartesi Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İletişim sektörünüzde yapılandırılmış Satürn ile sorumluluk sahibi altıncı eviniz aracılığıyla özgürlüğü seven Uranüs arasında devam eden bir kare, kendinizi dağınık hissetmenizin nedeni olabilir, Yay. Bekar? Ay, özgürlüğü seven on birinci dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygunuzun üzerinde gezinirken, doğal olarak sosyalleşmeye, hatta belki de sosyal medya aracılığıyla flört etmeye meyillisiniz. Bununla birlikte, meydan okumanız, istikrar arayan ikinci konfor, para ve dünyaya ait olma duygusu aracılığıyla, ayın Merkür karesinden, Venüs geri hareketinden ve Oğlak burcundaki Plüton’dan kaynaklanabilir. Bu yeni fırsatlar güvenlik duygunuza zarar veriyor mu?


Oğlak Burcu

27 Aralık 2021 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gezegensel yöneticiniz Satürn, aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla asi Uranüs ile yüzleşmeye devam ediyor ve mevcut temelinizin yapısı ile aşk hayatınızı durgun tutan her şeyden kurtulma arzusu arasında sürtüşme yaratıyor. Oğlak, taahhütlü yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evinizin göksel yöneticisi olan ay ile otoriter onuncu evinizin üzerinde geziniyorsa, önemli bir ortaklıkla ilgili inisiyatif alma çağrısını hissediyorsunuzdur. Ancak, burcunuzdaki Merkür, geri giden Venüs ve Plüton buna meydan okuyor. İlk adımı atmaya karşı mısınız?


Kova Burcu

27 Aralık 2021 Pazartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bir arada tutmaya mı çalışıyorsun, Kova? Özellikle Satürn burcunuzdan geçerken ve aynı anda düzensiz modern cetveliniz Uranüs ile kareler oluştururken, tek başına veya zaten bağlı, topraklanmış kalmak yapmaktan daha kolaydır. (Olmak ya da olmamak, tam anlamıyla soru bu.) Kesin olan bir şey var: Ayakta kalmak için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz, ancak işler hala sallantıdaymış gibi geliyor. Bu arada ay, egzotik dokuzuncu genişleme, bilgelik ve bilinmeyen bölge evinizden geçmeye devam edecek. Yine de bu süreçte Merkür, geri giden Venüs ve Plüton ile de karşı karşıya gelecek. Taahhüt etmeden önce iç işi yapın.


Balık Burcu

27 Aralık 2021 Pazartesi Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bu bağlantıyı bir sonraki seviyeye taşımaya hazır mısın, Balık? Hatırlayabileceğiniz gibi, ay romantik aşk, tutku ve zevkle ilgili beşinci evinizi yönetiyor, ancak seks, paylaşılan kaynaklar, ruh eşi bağlantıları ve diğer insanların parasıyla ilgili sekizinci evinizden geçiyor olacak. Bu, özellikle siz ve önemli bir kişi arasındaki karşılıklı alışveriş veya bunların eksikliği ile ilgili olarak, ilişkinizin temelini çevreleyen temalara daha fazla vurgu yapar. Luna ayrıca dernekler, topluluk ilişkileri ve dünyaya ait olma duygusuyla ilgili onbirinci eviniz aracılığıyla Merkür, geri giden Venüs ve Plüton ile yüzleşecek. Taahhüt edecek misiniz yoksa seçeneklerinizi keşfedecek misiniz?


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.