Site icon Rüya Yorumcum

Aslan Burç Yorumları 28 Aralık 2021

Aslan burcunun 28 Aralık 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Aslan burcunun 28 Aralık 2021 Salı günü neler bekliyor? Aslan burcunun 28 Aralık 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 28 Aralık 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 28 Aralık 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 28 Aralık 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Aralık 2021 Salı Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aşk ve romantizm arıyorsanız, bugünün astro-havasının enerjisini kullanmak için ipucunuz bu, Leo. Go-alıcı Mars’ın Yay burcundaki cızırtılı yolculuğu ve romantik beşinci aşk, tutku ve zevk eviniz, cinsel arzunuzu artırırken size güvenle güç verecek. Aynı zamanda, önemli kişilerden oluşan yedinci eviniz aracılığıyla görev yöneticisi Satürn’e üretken bir altmışlık açı oluşturacaktır. Bekar ya da alınmış, size sunulan fırsatlara kalbinizi açmanız önemlidir. Daha da önemlisi, gururunuzu bir kenara bırakıp gerçekten işe koyulmanız çok önemlidir.


28 Aralık 2021 Salı Aslan Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir şeye ya da göründüğü gibi olmayan birine biraz fazla kapılmış olabilirsiniz. Daha sonra öğrendiklerinizden hâlâ hoşlanabilirsiniz, ancak tüm gerçekler önünüzde net bir şekilde ortaya çıkana kadar dikkatli olun.


28 Aralık 2021 Salı Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Zihinsel ve finansal olarak, baharın sonundan yaz ortasına kadar hayatın yönetimi daha kolay olabilirdi. Leo, birleştirilmiş varlıklarınızda ve ortak finansmanınızda gizli bir profesyonel dönüşüme giderken zihinsel olarak rahatlamış hissedebilirdiniz. Şu anda sezginizi takip etmiş olsaydınız, şanslı bile olabilirdin! Tüm bunlar ve daha fazlası bugün Jüpiter’in barışçıl Balık için zıt burcunuzu terk etmesiyle geri dönüyor. Balık burcundaki Jüpiter, önümüzdeki yıl boyunca sizi finansal olarak ödüllendirecek ve potansiyel olarak yatırımlarınız, ortak varlıklarınız ve yatırım fonlarınız konusunda sizi özellikle şanslı yapacak!


28 Aralık 2021 Salı Aslan Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün iyi eğlenceler — her şeyi çok ciddiye almamaya çalışın. Ayrıntılara takılıp kalmayın.


28 Aralık 2021 Salı Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Terazi ayı gökyüzünde bir dizi talihsiz açı yaptığından, bu sabah yanlış anlamalara ve yanlış iletişime dikkat edin küçük Aslan. Neyse ki, bu titreşimler öğleden sonra gelirken dağılacak. Luna ve uğurlu Jüpiter arasında faydalı bir bağlantı, sorun yaşadığınız herkesle öpüşmenize ve makyaj yapmanıza yardımcı olacaktır. Ay öğleden sonra Akrep burcuna geçiyor ve bu da sizi kişisel alanınızın konforuna özlem duyacak. Akşamı evde geçirmeyi planlayın, ancak gece dinlenmek için yerleşmeden önce ertelediğiniz tüm ev işlerini tamamladığınızdan emin olun.


Exit mobile version