Akrep Haftalık Burç Yorumları (6 Aralık – 12 Aralık Haftası)

Akrep burcunun 6 Aralık – 12 Aralık haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunu 6 Aralık – 12 Aralık haftası neler bekliyor? Akrep burcunu 6 Aralık – 12 Aralık haftası aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 6 Aralık – 12 Aralık haftası iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 6 Aralık – 12 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAkrep burcu 6 Aralık – 12 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 6 Aralık – 12 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta konuştuğunuzda insanlar sizi dinliyor. Akrep, isteklerinizi yerine getirme zamanı. Hafta, 6 Aralık Pazartesi günü, kendi burcunuzdaki Akrep burcundaki Mars ile iletişim evinizde Plüton ile altmışlık açı yaparak başlıyor. Bugün insanlar sizi dinliyor. Ne istediğinizi belirtmek için harika bir zaman. Aynı zamanda dinlerken etrafınızdaki sohbet kutularından çok fazla bilgi topluyorsunuz. Diğer insanların sırlarını aynı anda ortaya çıkarırken iyilik isteyebilirsiniz. 7 Aralık Salı günü para evinizdeki Yay burcundaki Merkür, spekülasyon evinizde Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapıyor. Akrep, herkesin bahsettiği spekülatif bir yatırıma dahil olmak için can atıyor olabilirsiniz. En son yatırım çılgınlığını harika bir fiyata satın alırsanız, sabah uyandığınız andan itibaren refah vizyonlarına sahip olabilirsiniz. Ancak bugün (mümkünse) dikkatli olun, çünkü Neptün ile bir açı dünyayı gül renkli gözlüklerle görmenize neden olabilir.

Akrep Burcu 6 Aralık – 12 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Yönetici gezegeniniz Mars, burcunuz aracılığıyla yolculuğuna devam ederken, tutkularınız ve içsel ateşiniz bu hafta bol miktarda yakıt alacak. İnsanlar size ilkel düzeyde çekilecek ve başkalarının dikkatini çekeceksiniz. Son zamanlarda sizin için kalabalığın arasından sıyrılan özel biri varsa, yeni yollarla bağlantı kurmak için altıncıdaki enerjiyi kullanın. Oğlak burcu, Mars ile olumlu yönleri paylaşırken romantik Venüs ve modern hükümdarınız Plüton'u geçecek. Bu, duygusal, zihinsel ve hatta psişik bağları güçlendirmek için ideal bir ortamdır! Yatak odasına bir şeyler götürmeye hazırsanız, katılan herkes için buharlı ve tatmin edici bir zamana güvenebilirsiniz. Cinsel kimya sizin için son derece önemli olsa da, duygusal bağlar için doğuştan gelen bir özleminiz var. Ay, dokuzuncu günden itibaren Balık burcunda ilerlerken, gardınız aşağı inecek ve size etrafınızdakilere açılma şansı verecek. Aşkınızı bu saatlerde sizinle ve bazı arkadaşlarınızla buluşturmaya çalışın, böylece herkesin nasıl geçindiğini görebilirsiniz. Luna, tutkulu Mars'la yararlı bir bağlantı paylaştığından, size fiziksel ve duygusal alemlerle evlenme şansı verdiğinden, on birinciyi arzu ettiğiniz nesneyle bire bir kez kaydedin.

Akrep Burcu 6 Aralık – 12 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Akrep, profesyonel gücünüze adım atarken, işteki rolünüzü tanımlayabilecek bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz! 5-7 Aralık Pazar gününden Salı gününe kadar, Mars, iç rakibinizi ortaya çıkarmak için birkaç katman atmanıza yardımcı olan Plüton ile altmışlık açı yapacak. Altmışlık, öncelikle bakış açınızı paylaşmak için herhangi bir tereddütten vazgeçerek, profesyonel gücünüzü kabul etmeye teşvik eder. Bu süre zarfında boğaz çakranız aktive olur, bu nedenle ne söylediğiniz ve nasıl söylediğiniz iş yerinizi büyük ölçüde değiştirebilir! Bu nedenle, ses tonunuz iddialı olmaktan çok agresif olarak kabul edilebileceğinden, dürtüsel veya sert konuşmamaya çalışın. Mars ayrıca Jüpiter'le kare açı yaptığından, profesyonel bir tepkiyle karşılaşabilirsiniz. Meslektaşlarınız veya müşterileriniz, otoriter tavrınız hakkında farklı bir bakış açısına sahip olabilir, bu nedenle size yanıt verme biçimleri ideal yanıtınız olmayabilir. Bunu akılda tutarak, engeliniz yanlış iletişim, özlü sözler veya olası bir çatışmadan geçiyor. İş yerinizi genişletme gücünüz var, ancak bunu algılanabilir bir saldırı üzerinde hırsla yapın. Son olarak, 10 Aralık Cuma günü Balık burcundaki ilk dördün, profesyonel tutku projelerinizde ve işyerinde kendinizi ifade etmede size sezgisel olarak rehberlik ediyor!

Akrep Burcu 6 Aralık – 12 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü stresli bir şekilde uyanabilir ve önümüzdeki birkaç gün boyunca aklınızın bir köşesinde dolaşan biraz huzursuz endişe yaşayabilirsiniz. Çarşamba öğleden sonra onu çekip çıkaracaksınız ve arkadaşlarınızın sorunlarına yardımcı olmak için biraz daha fazla enerjiniz olduğunu görmelisiniz. Hafta sonu tamamen fikirler ve büyük düşüncelerle ilgilidir, bu nedenle insanlarınızla sohbet etmek ve bir sonraki büyük şeyi bulmak için biraz zaman ayırın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.