Akrep Burç Yorumları 5 Aralık 2021

Akrep burcunun 5 Aralık 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 5 Aralık 2021 Pazar günü neler bekliyor? Akrep burcunun 5 Aralık 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 5 Aralık 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 5 Aralık 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 5 Aralık 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

5 Aralık 2021 Pazar Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bu bir muhalefet günü ve kesinlikle başka biriyle çelişiyorsunuz. Atmak için iyi bir zaman olabilir, ancak sinsi iseniz, onlara haber vermeden yolunuza devam edebilirsiniz.


5 Aralık 2021 Pazar Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün herhangi bir sözleşme imzalıyorsanız, küçük yazıları okuyun – en az iki kez.


5 Aralık 2021 Pazar Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Pazar günü gökyüzü sizi yüksek vitese takıyor, Akrep. Tamamlamanız gereken konuşmalarınız, yapmanız gereken ayak işleriniz ve Oğlak burcunda ay süzülürken görmeniz gereken insanlar var. Luna'nın kozmik bağlantılardan yoksun olması günü düşük enerjili, düşük aktiviteli bir gün haline getirdiğinden, unutulmuş yazı projelerine geri dönmek veya iyi bir kitap almak için ideal bir gün. Bir şeyleri başarma ihtiyacıyla kendinizi hırpalamamaya çalışın!


5 Aralık 2021 Pazar Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Akrep, elinizdeki durumu yansıtmak ve yeniden değerlendirmek için bir saniye ayırın. Bu, özellikle uyum arayan Venüs’ün pragmatik Oğlak burcundaki gerileme döngüsüne ve meraklı üçüncü iletişim evinize yaklaşması için geçerlidir. Her ne kadar bekar olsanız da veya daha önce çekilmiş olsanız da, ayın haritanızın bu alanına kayması, anlık alışverişlerinizi ve genel zihniyetinizi çevreleyen temalara duygusal vurgu ve sezgisel netlik getirir. Dürüstlük ve dürüstlükle iletişim kurdunuz mu? Luna, aynı zamanda, süreçte önemli bir atılımı tetikleyebilecek, taahhütlü yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli eviniz aracılığıyla özgürlüğü seven Uranüs’ü eş zamanlı olarak triger yapacak.


5 Aralık 2021 Pazar Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İçinde bulunduğunuz gücün konumunu düşünmenin zamanı geldi, Akrep. Mars bugün Plüton’a sekstil yaparken, zihinsel ve iletişimsel hünerinize özellikle dikkat etmeniz isteniyor. Mars, özellikle güçlüdür, güveninizi ve iddialılığınızı arttırır. İletişim sektörünüzü etkileyen Pluto’ya bağlandığından, giderek daha fazla konuştuğunuzu görebilirsiniz. Altmışlık, işyerinde sesinizde otorite ile liderlik etme yeteneğinizi övüyor. Bununla birlikte, işte herhangi bir kayma olmaması için tonunuza, çiminize ve zamanlamanıza dikkat etmeniz konusunda sizi uyarıyor!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.