Akrep Burç Yorumları 27 Aralık 2021

Akrep burcunun 27 Aralık 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 27 Aralık 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Akrep burcunun 27 Aralık 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 27 Aralık 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 27 Aralık 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 27 Aralık 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

27 Aralık 2021 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sözlerin gerçeğinle uyuşmuyor Akrep. Kabul ediyorum, insanların dünyanıza girmesine pek düşkün değilsiniz, ama ya zamanı geldiyse? Bu, bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlı olmanıza rağmen, şu anda dikkate alınması gereken bir şey. Ay, adalet arayan Terazi ve bilinçsiz on ikinci kapalılık, yalnızlık, gizli gündemler ve bilinçsiz kalıplar yoluyla yolculuğunu tamamlamadan önce, Luna, üçüncü iletişim eviniz aracılığıyla geri giden Merkür, Plüton ve Venüs ile karşı karşıya gelecek. İster geçmişinizden ikinci bir şans için dönen eski bir sevgili olsun, ister aklınızdan çıkaramadığınız biri olsun, kendinize karşı dürüst olmayı unutmayın.


27 Aralık 2021 Pazartesi Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Yalnız kalmak istediğinizi düşünüyorsanız, kendinizi halka açık görünmek için zorlamayın. Bu sabah, sokulgan benliğiniz olacak, ancak güneş batarken, kendinizi daha içine kapanık hissetmeye başlayacaksınız. Sadece onunla yuvarlan.


27 Aralık 2021 Pazartesi Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Geçen hafta, Venüs retrosu iletişim sektörünüzde Plüton ile birleşmeye devam ederken, zihniniz yeni olasılıklarla yarışıyor olabilir. Akrep, düşünceleriniz ve bakış açınız işyeri konuşmalarınızı dönüştürüyor olabilir. İlham arıyorsanız, bugün Merkür’ün Neptün’ü altmışlık derecesiyle daha fazla aramanıza gerek yok! Altmışlık, iletişim sektörünüzdeki dönüşümü desteklerken, yaratıcılık ve kendini ifade etme sektörünüzle uyumlu hale getirir. Profesyonel yeteneklerinize hitap eden yeni bir süreç, proje veya hedef için beklenmedik bir fikriniz olabilir. İş arkadaşlarınıza sunmaktan korkmayın!


27 Aralık 2021 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Dünün kavgası bugün aptalca bir yanlış anlaşılma gibi görünüyor. Bir zeytin dalı uzatın.


27 Aralık 2021 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sakin bir zaman ve iç gözlem için geciktiyseniz, bugün ay uyumlu Terazi’den geçerken fişi çekmeyi düşünmeniz gereken gün. Bu titreşimler, haritanızın bilinçaltını yöneten bölümünü harekete geçirecek ve duygularınızla temasa geçmeniz için mükemmel bir zaman olacak. Duygularınızı sıralarken genellikle biraz sessiz kalırsınız, bu da en yakın müttefiklerinizden bazı endişelere yol açabilir. Sizi önemseyen kişilere, şarj etmek için telefonunuzdan biraz zaman ayırdığınızı bildirin. Ardından, devam edin ve “rahatsız etmeyin” düğmesine basın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.