Akrep Aylık Burç Yorumları Neler? Akrep Burç Yorumu Ocak 2022

Akrep burcunun Ocak ayı için burç yorumları neler? Akrep burcunun Ocak ayı neler bekliyor? Akrep burcunun Ocak ayı aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun Ocak ayı iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun Ocak ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu Ocak ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu Ocak Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Yeni yıla başlamak için alıngan ev gezegeniniz Mars ve ateşli Yay arasındaki ortaklık, aşk hayatınıza güzel bir destek verir. Bu hızlı geçiş sırasında daha spontane olmaya istekli olduğunuz için, gardınız yükseldiğinde yaptığınız kadar çok romantik fırsatı kaçırmayacaksınız.

Güneş ile 16 Ocak’ta Oğlak burcundaki diğer yardımcı yöneticiniz Plüton arasında, duygularınızı kontrol altına almanıza yardımcı olabilecek olumlu bir kavuşum var. Sık sık aşırı dramatik olmalarına izin verdiğinizden değil, ancak duygusal bir durum sizin için en iyisini yapıyorsa, şimdi çalışmaya başlayabilir ve bazı şeyleri halletmek için ciddi düşünebilirsin.

Mars, yirmi dördüncü günde hedef odaklı Oğlak için “anı yaşa” Yay’dan çıkıyor, hızı yavaşlatıyor ve sizi aşk konusunda daha ciddi olmaya teşvik ediyor. Bir ilişkiniz varsa, birlikte başarabilecekleriniz konusunda çok mantıklı ve gerçekçi olabilirsiniz. Bekarsanız, ruh eşinizi bulmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırsınız.

28’inde, sizi ayı bitirmek için psikolojik olarak analitik bir ruh haline sokan bir Merkür-Plüton kavuşumu var. İnsanların kafalarına girmeyi ve orada neler olduğunu anlamaya çalışmayı seviyorsunuz.


Akrep Burcu Ocak Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Merkür’ün 1 Ocak’ta Kova’ya girmesi, ardından güneşin on dokuzuncu aydaki havadar burçta hareketi, sizi hedeflerinizi yükseltmeye ve işte daha derin bir şekilde kendinizi ortaya koymaya itiyor. Uranüs gerilemesi sona erdiğinde ve kaderin kuzey düğümü on sekizinde Boğa’ya kayarken başkalarına ne kadar çok dikkat ve zaman verirseniz, profesyonel özlemlerinize odaklanma olasılığınız o kadar azalır. Bu, sürüşünüzü hızlandırmak ve arzularınızı, herkesin ikinci sırasına koymanız için size motivasyon veren bir dönüm noktası olacaktır.

14 Ocak’ta başlayıp 3 Şubat’a kadar sürecek olan Merkür gerilemesi sırasında tüm bunları hissedeceksiniz. Ancak yılın başlangıcı, enerjinizi nereye odaklamanız gerektiğini anlamanın zamanıdır.

İyi haber şu ki, Venüs yirmi dokuzunda geri hareketini sonlandırdığı anda, mevcut karmaşanın ötesini görebildiğinizi ve niyetlerinizi belirlemeye başladığınızı göreceksiniz. En iyi profesyonel hayatınıza 2022’de ulaşabilirsiniz.


Akrep Burcu Ocak Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Yılbaşı partileri sona ererken, 1 Ocak’ta Merkür Kova’ya girdiğinde evde sırılsıklam kalıyorsunuz. baştan çıkarmak için eşleşir.

Ancak, henüz kimseyle ciddileşme, Akrep. Ayın on dördünde Merkür retroya girerken, özel hayatınızı ve kalbinizi koruduğunuzu hissedeceksiniz. Ancak, korkularınızı bir kenara bırakın ve 17 Ocak’taki Yengeç dolunayına bir inanç sıçraması yapın. Kendinizi savunmasız hissettirse bile yeni bir ilişkiye dalın.

Kelepçe mevsimi resmen on dokuzunda güneş Kova burcuna girdiğinde başlar ve sevgilinizle daha fazla zaman geçirmeyi tercih ettiğiniz için evden ayrılma olasılığınızı azaltır. Kelepçe mevsiminden bahsetmişken, 24 Ocak’ta Mars Oğlak burcuna geçtiğinde bir “durum gemisine” girmek için ideal bir zaman çünkü ne istediğiniz konusunda daha ileriye gideceksiniz.

Venüs yirmidokuzuncu ayda direkt olarak ilerlerken, sevgilinizle kendinizden daha fazlasını paylaşmaya istekli olduğunuzda yastık sohbeti ciddileşir. 31 Ocak’taki Kova yeni ayında tekrar savunmasız kalmanıza izin verin. Bir şey (veya birini) istiyorsanız, söylemeniz yeterli!


1 Ocak 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Yedekleme şu anda çok yardımcı olacaktır. İhtiyacınız olduğunu düşünmeseniz bile bir arkadaşınızdan yardım isteyin. Bugünün ana sorunuyla karşılaştığınızda duygularınızın yoğunluğuyla kendinizi şaşırtabilirsiniz.


1 Ocak 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Üzerinde çalışacağınıza kendinize söz verdiğiniz şeyler üzerinde çalışmaya başlayın. Bunu bitir.


1 Ocak 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, Yay burcunda son adımlarını atarken, devam edin ve en sevdiğiniz mağazalarda gerçekleşen Yılbaşı indirimleriyle kendinizi şımartın ve 2022’ye başlamak için kendinize birkaç hediye alın. Biraz savurganlık yapmak istiyorsanız sorun değil, ancak harcamalarınızda kontrolden çıkmamaya çalışın. Akşam yaklaşırken, Oğlak ayı haritanızın iletişimi yöneten bölümünü harekete geçirdiğinde en iyi dostlarınızla yeniden bağlantı kurmak isteyeceksiniz. Önümüzdeki yıl yeni bir iş bulmayı umuyorsanız, bu zamanı profesyonel profillerinizi de düzeltmek için kullanın.


Akrep Burcu Ocak Ayı Aylık Burç Yorumu

Yapıcı Tartışmalar

Akrep, bu ay büyüleyici sohbetler, yapıcı diyaloglar ve önemli müzakerelerle meşgul olabilirsiniz. İletişim kurmaya devam edin, çünkü işleri halletmenin, anlaşmalar yapmanın ve ticaretin çarklarını yağlamanın anahtarı budur. Aynı zamanda organize olmak ve kararları ve taahhütleri gözden geçirmek için bir şanstır.

2 Ocak’ta Oğlak burcundaki yeni ay, bir anlaşmaya varmak veya başarılı bir şekilde müzakere etmekle aynı zamana denk gelebilir. Tartışacak önemli şeyleriniz varsa, tutamayacağınız dürtüsel sözler vermekten kaçının. Yapabileceklerinizi abartmak yerine, hafife alın ve iyi olmalısınız.

Buna rağmen, dahi Merkür ondördüncüde Kova burcunda geri hareketine geçtiğinde, işlerin plana göre gitmeyebileceği zamanlar olabilir. Mülk ve emlak anlaşmalarında gecikmeler ve bazı hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Bir taşınma ertelenebilir veya diğer aile projeleri zamanında gerçekleşmeyebilir. Bu cıva gezegenin 3 Şubat’ta tekrar doğruya dönmesini bekleyebilirseniz, işler daha sorunsuz ilerleyebilir.

17 Ocak’taki dolunay, kaçma arzusunu beraberinde getirebilir. Bir mola ya da kısa bir gezi için kaçabilir ve yeni deneyimlerin tadını çıkarma şansına sahipseniz, bu size çok şey kazandırabilir. İyileştirici bir ortamda bir spa günü tam da ihtiyacınız olan şey olabilir.

On dokuzunda, parlak güneş Kova burcuna ve ev bölgenize parıldadığında, yaşam alanınız ve aileniz için olumlu bir fark yaratabilecek hedefler belirlemeniz için size ilham verebilir.

24 Ocak’ta Mars’ı Oğlak burcunda karıştırmak, satış alanında çalışıyorsanız veya bir çevrimiçi pazarlama işi yürütme hedefiniz varsa mükemmel olabilir. İşler güçten güce gidebilir.

Son olarak, otuz birinci Kova burcundaki yeniay, özellikle iç cephede yeni bir başlangıç ​​yapmak için mükemmel bir zamandır. Bir değişikliğe hazırsanız, bugün niyetlerinizi belirleme ve seçeneklerinizi araştırma günüdür.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.