Yengeç Haftalık Burç Yorumları (29 Kasım – 5 Aralık Haftası)

Yengeç burcunun 29 Kasım – 5 Aralık haftası için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 29 Kasım – 5 Aralık haftası neler bekliyor? Yengeç burcunun 29 Kasım – 5 Aralık haftası aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 29 Kasım – 5 Aralık haftası iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 29 Kasım – 5 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 29 Kasım – 5 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 29 Kasım-5 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta güneş tutulması önceliklerinize yeniden odaklanıyor. Yengeç, kendini beslemenin zamanı geldi.

Hafta 29 Kasım Pazartesi günü, Mars’ın Akrep’te, romantizm ve macera evinizde, seyahat evinizde Balık’ta Neptün ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Sevgilinizden çok uzaktaysanız, onları şaşırtmak için uçağa atlamaya hazır olabilirsiniz. Şu anda sevgilinizle yaşıyorsanız, doğaçlama bir tatil için onları elinden tutmak isteyebilirsiniz. Ve aşkı arıyorsanız, aramanızı posta kodunuzun ötesine taşımayı düşünün.

30 Kasım Salı günü, iş evinizdeki Yay burcundaki Merkür, fatura evinizde Satürn’e altmışlık açı yapıyor. Mali sorumluluğa odaklanmak için iyi bir gün. Yengeç, otomatik fatura ödemesi ayarlamayı düşünün veya e-posta bildirimleriyle kağıtsız kalın. Yazılı bir bütçe yapmak için oturabilirsiniz. Başlayın ve bugün oldukça motive olabilirsiniz.


Yengeç Burcu 29 Kasım-5 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Son zamanlarda gözünüze çarpan biri varsa, 28 Kasım’ı flörtöz bir metin mesajı göndermek veya ona çıkma teklif etmek için kullanın, çünkü Başak ayı hem Mars hem de Venüs ile faydalı bağlantılar paylaşır. En çok istediğiniz şeyler için harekete geçmenin tam zamanı ve havada asılı kalan tutkulu enerji aşk hayatınızı ısıtmak için mükemmel.

Yaratıcı enerjiniz, Akrep ayının rüya gibi Neptün ile faydalı bir bağlantı paylaştığı 2 Aralık’ta akacak. Sergilemek için sanatsal bir yeteneğiniz varsa, birkaç talibin dikkatini çekmesi muhtemel olduğundan, şimdi becerilerinizi sergilemenin tam zamanıdır. İnsanlar ilham verici auranıza hayran kalacak ve bu, aşkınızı etkilemek için mükemmel bir zaman olacak.

Saniyenin sabahındaki güneş tutulması, haritanızın sağlığı ve günlük ritüelleri yöneten sektörünü vurgulayarak kozmik bir etki yapacak. Arkadaşlarınızın kendi sorunlarını çözmelerine yardımcı olmak için kendinizi cazip hissedecek olsanız da, bu günkü enerjinizi kendi kişisel gelişiminize odaklanmak için kullanmak isteyeceksiniz. Şu anda başkalarına ne kadar zaman ve enerji verdiğinize dikkat edin ve hafife alınmış gibi hissediyorsanız geri çekilmeye çalışın.


Yengeç Burcu 29 Kasım-5 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Proaktif, üretken bir haftaya hazır olun, Yengeç!

28-30 Kasım Pazar – Salı, güneş maceracı Yay burcundaki Merkür ile kavuşum yapacak ve görevden göreve koşabilmeniz için iş sektörünüzde bir ateş yakacak. İletişim araçlarınız bu zamanda özellikle etkilidir, bu nedenle bu geçiş sırasında ilgili toplantılarınız, konuşmalarınız ve röportajlarınız üzerinde çalışın. Venüs, Mars’ı altmışlık açıyla çevirdiği için bu süre zarfında profesyonel çabalarınız desteklenir. Yaratıcı çabalarınız ve projeleriniz için tutkunuz meslektaşlarınız tarafından destekleniyor. Bu iki ana geçişle, profesyonel bir rüyayı gerçekleştirebilecek yeni iş ilişkilerine veya sözleşmelere çok iyi girebilirsiniz. Neptün istasyonları 1 Aralık Çarşamba günü yön verdiğinden, görüşünüz nispeten açık. Neptün’ün hayal gücü, profesyonel gelişiminizi olumlu yönde etkileyebilecek yeni uzak deneyimleri veya eğitim fırsatlarını değerlendirmeniz için sizi teşvik edebilir. Sürekli genişleyen profesyonel çabalarınızı desteklemek için Venüs, tüm hafta boyunca Neptün’ü seksen yapacak! Bu ek altmışlık, meslektaşlar ve iş ortaklarından karşılıklı destek alacaktır.

Çalışma haftanız 4 Aralık Cumartesi günü, işinizde ve rutinlerinizde yeni, beklenmedik fırsatlar açacak Yay burcundaki bir yeni ay tam güneş tutulması ile sona eriyor!


Yengeç Burcu 29 Kasım-5 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü önünüzden geçen kimseyi bombalamamak için elinizden gelenin en iyisini yapın – çığlık atarak kaçarken dumanı tüten bir krater bırakmak sizin için çok kolay olacak. Ertesi gün çok daha sakin ve fikirlerinizi (ne kadar çılgınca o kadar iyi) doğru insanlara aktarmaya hazır olacaksınız. Büyük olasılıkla haftanın ilerleyen saatlerinde, özellikle Cuma günü sabrınız biraz kısıtlı olacak, ancak başa çıkabilmelisiniz. Hafta sonu enerjiniz için mükemmel olacak ve harekete geçmek için harika bir zaman.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.