Yengeç Aylık Burç Yorumları Neler? Yengeç Burç Yorumu Aralık 2021

Yengeç burcunun Aralık ayı için burç yorumları neler? Yengeç burcunun Aralık ayı neler bekliyor? Yengeç burcunun Aralık ayı aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun Aralık ayı iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun Aralık ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu Aralık ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu Aralık Ayı Aylık Burç Yorumu

Alışkanlıkları Değiştirmek

Yengeç burcu, 4 Aralık’ta Yay burcunda bir güneş tutulması ve yaşam tarzınız ile güçlü bir başlangıç ​​yapıyor. Aynı zamanda bir Süper Ay olan bu güçlü ay evresi, rutininizi canlandırabilir ve önceliklerinizi değiştirebilir. Bir zamanlar önemli olan şeyler artık o kadar önemli görünmeyebilir ve bunun nedeni değişmiş olmanızdır.

Belki kendi işinizi kurmak istiyorsunuz veya eğilimlerinize daha uygun yeni bir iş veya yaşam tarzı arıyorsunuz. Bu süre zarfında ne olursa olsun, bir değişimi teşvik edebilir.

Alıngan Mars on üçünde Yay burcuna geçiyor, bu nedenle hissettiğiniz herhangi bir huzursuzluk devam edebilir. Arayıcı modunda olacaksınız ve bu birkaç hafta sürebilir. Sonuç, aksi takdirde asla keşfedemeyeceğiniz bazı büyüleyici fırsatlara yol açabileceğidir.

18 Aralık’taki dolunay özel bir bölgede gerçekleşir ve gününüzü basitleştirmek için bir çağrı olabilir. Bu, derin içgörüler ve canlı rüyalar getirebilecek kişisel bir inzivaya çıkmak için daha iyi zamanlardan biri olabilir.

Tatlı Venüs on dokuzunda Oğlak burcunda geri hareketine başlayacak ve 29 Ocak 2022’ye kadar öyle kalacak, bu da bazı ilişkileri etkileyebilir. Anlaşmalar ve anlaşmalar, diğer taahhüt edilmiş tahviller gibi yeniden düşünülebilir.

Güneşin 21 Aralık’ta Oğlak burcuna geçmesi, tüm ilişkilerinize ışık tutabilir ve size bazı hayati geri bildirimler verebilir. Önümüzdeki dört hafta, iyileştirmeler yapma, zorlukların üstesinden gelme ve yeni arkadaşlıklar veya ortaklıklardaki potansiyeli keşfetme şansınız.

23 Aralık önemli bir tarih çünkü ayık Satürn bu yıl üçüncü kez Uranüs’e enerji vermeye doğru açı yapıyor. Sizi yavaş yavaş belirli zorluklardan kurtaran bir sürecin son adımına işaret edebilir. O prangalardan sonsuza kadar kurtulmadan önce şimdi yapmanız gereken bir veya iki şey olabilir.

Son olarak, neşeli Jüpiter yirmi sekizinde Balık burcuna geçerek sizi büyük düşünmeye ve hayal kurmaya teşvik ediyor. Gelecek senin.


Yengeç Burcu Aralık Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Son zamanlarda işler biraz fazla gerçek oldu mu? Pekala, derin bir nefes alın ve rüya gibi Neptün’ün 1 Aralık’ta yönettiği burç olan hayali Balık’a doğrudan gidişinin getirdiği pusluluğun tadını çıkarın. Bunun yerine dikkat edilmesi gereken dikkat dağıtıcı şeyler!

Ay, yol gösterici ışığınız, heyecan verici Yay burcundayken yeni bir aşamada, aynı zamanda bir güneş tutulması var. Şimdi sabırsızlıkla bekleyeceğiniz çok şey var, Yengeç. Bu ay tutulması sırasında ayrıntılar o kadar önemli görünmese de, eninde sonunda olacaklar için dikkat edin.

18 Aralık’ta zihinsel olarak aktif olan İkizler burcunda dolunayı karşılıyorsunuz, bu nedenle düşünceleriniz bir romantik senaryodan diğerine hızla geçiyor olabilir. Şu anda birçok seçeneğiniz olmasına rağmen, sadece birini seçmeye henüz hazır değilsiniz. Popülerliğinizin tadını çıkarın!

Güneş, 21’inde, her şeyi kucaklayan Yay’dan daha kısıtlayıcı Oğlak için ayrılırken, aşkla ilgili çok özel fikirleriniz ve hedefleriniz var. Birisi işlerin nasıl “olması gerektiği” konusundaki fikrinize uymuyorsa, bir sonraki hamlenizin ne olabileceğini düşünün.


Yengeç Burcu Aralık Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Profesyonel risk alacak biri değilsiniz, ancak bu ay kariyer hamleleri yaparken sezginizin size rehberlik etmesine izin verme eğilimindesiniz.

4 Aralık’taki yeni ay ve güneş tutulması ve iki hafta sonraki İkizler dolunayı size vizyonlarınızı ve yaratıcı planlarınızı anlama şansı veriyor. Bu, sizi ay boyunca ileriye taşıyabilir ve hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olabilir. Bu ay turları sırasında gerçekleştirmek istediğiniz profesyonel vizyon üzerine meditasyon yapın. Bu, gizli arzulu doğanızı aşırı hıza sokacak ve size ihtiyacınız olan enerji ve motivasyonu verecektir.

On dokuzunda Venüs gerilemeye başladığında kendinizi çok fazla öne atmayın. Bu süre zarfında yolunuzda ortaya çıkacak birkaç öngörülemeyen barikat var. Bunlar, sizi sabote etmeye veya sizi alt etmeye çalışan kıskanç bir rakibi içerebilir. Ancak engelleri aşmanın bir yolunu düşünürseniz öne çıkabilirsiniz. Tavsiye için güvenilir bir meslektaşınıza, danışmanınıza veya patronunuza danışın. Sizi doğru yöne yönlendirebilirler.

28 Aralık’ta Jüpiter Balık burcuna geçtiğinde yüksek yola çıkmak için ilham alacaksınız. Ne de olsa dürüst bir insansınız. Başkalarıyla rekabet ederken ilkelerinize sadık kalmanız önemlidir. Etrafta olan şeyler gelir ve karmanın kötü tarafında olmak istemezsiniz.


Yengeç Burcu Aralık Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

As the year comes to an end, the solar eclipse on December 4 is a great opportunity to analyze your dating life. Are you dating someone you could see yourself with into 2022, or should it end before the ball drops?

Fortunately, falling in love becomes easier when Mercury enters Capricorn on the thirteenth. Confess your feelings to your crush and work out your relationship issues now to have a happy holiday romance.

Stay in during the full moon in Gemini on December 18 because you’ll feel extra sensitive, especially if you’re nursing a broken heart. Romance could sour when Venus goes retrograde in Capricorn the next day. Fights happen easily and former lovers come back to settle some old scores.

Despite the retrograde of Venus wreaking havoc on your dating life, the winter solstice brings a positive shift in your romantic relationships when the sun enters Capricorn on the twenty-first. Slowly get back into the dating loop, but keep things casual for now.

The month ends on an optimistic note when Jupiter enters Pisces on December 28, making love a grand adventure for you, Cancer. Your dream partner is out there. You just might have to travel to find them.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.