Yay Haftalık Burç Yorumları (8 Kasım – 14 Kasım Haftası)

Yay burcunun 8 Kasım – 14 Kasım haftası için burç yorumları neler? Yay burcunu 8 Kasım – 14 Kasım haftası neler bekliyor? Yay burcunu 8 Kasım – 14 Kasım haftası aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 8 Kasım – 14 Kasım haftası iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 8 Kasım – 14 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYay burcu 8 Kasım – 14 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 8 Kasım – 14 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, başkalarının da aynı fikirde olmasını sağlayabilirsiniz. Yay, artık usta bir müzakerecisin.

Hafta 7 Kasım Pazar günü, sezgi evinizdeki Akrep’teki Merkür ve finans evinizdeki Oğlak burcundaki Venüs’ün İkizler’deki Kuzey Düğüm ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Bir yatırım hakkında emin hissederek uyanabilirsiniz, ancak ne yazık ki borsa kapalıdır (eğer uluslararası tarih çizgisinin diğer tarafında olduğu için açık olan Hong Kong piyasasına yatırım yapmıyorsanız). Ancak bugün dikkatli olun, çünkü bu enerji birçok seçenek ve birkaç doğru seçim getirebilir.

10 Kasım Çarşamba günü Akrep burcundaki Merkür, Mars ile güçlerini birleştiriyor ve bu iki gezegen, sözleşmeler ve anlaşmalar evinizde Kova burcundaki Satürn ile kare açı yapıyor. Bugün, bir iş, araba kiralama veya bir mülk satın alma sözleşmesi yapabilirsiniz. Önünüzde nasıl bir sözleşme olursa olsun, kalemi elinize almadan önce okunması ve anlaşılması gerekiyor. Yay burcu, bu güçlü enerji ile sadece bu anlaşmayı deşifre etmekle kalmaz, aynı zamanda daha iyi bir şey için pazarlık da yapabilirsiniz.

Yay Burcu 8 Kasım – 14 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Sevgili Okçu, Oğlak burcunun tatlı Venüs ile bir ittifak oluşturduğu için yedinci gün senin için önemli bir gün olacak. Bu kozmik iklim altında, bir ilişkide kendinizi güvende veya güvensiz hissettiren temalar ele alınmalıdır. Kıskançlık geçmişiniz varsa veya ortaklarınızdan sık sık şüpheleniyorsanız, bu kalıpları daha fazla analiz etmeye değer. Tarihsel olarak konuşursak, eski sevgilinizden şüphe duyduğunuzda haklı mıydınız yoksa korkuya dayalı suçlamalar mı yapıyordunuz? Gelecekteki ortaklarınızın romantik olarak güvende hissetmenizi sağlamak için masaya neler getirebileceğini düşünün ve ardından bu idealleri ileriye doğru nasıl sağlıklı bir şekilde iletebileceğinizi düşünün.

Kova burcunun yönetici gezegeniniz Jüpiter’e yakınlaşmasıyla on birinci gün sizin için hayırlı bir gün olacak. Bu süre zarfında çok fazla duygu hissedeceksiniz, ancak kendinizi etkili ve diplomatik bir şekilde ifade edecek araçlara sahip olacaksınız. Bu günü, özellikle son zamanlarda gözünüze çarpan biri varsa, nasıl hissettiğinizi başkalarına bildirmek için kullanın. Bu enerji aynı zamanda varlığınızı da güçlendirecektir. Yani, etkilemek istediğiniz bir sosyal medya tutkunu varsa, bunu süper sevimli bir gönderiyle yapabilirsiniz – işin içinde entelektüel bir unsur varsa bonus puanlar.

Yay Burcu 8 Kasım – 14 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Kasım ayının ikinci haftası, iş yerinde hareket etme ve iletişim kurma yeteneğinizi yansıtmanızı ister, Yay.

9 Kasım Salı gününden itibaren Merkür, Akrep burcunda Mars ile kavuşum yapıyor. Birleşim bilinçaltı zihninizi harekete geçirecektir. İletişim becerilerinizin ve eylem uygulamanızın, çalışma alanınızdaki tüm güçlü yönler olduğunu fark edebilirsiniz. Ancak, her zaman geliştirilebilirler! 10 ve 11 Kasım Çarşamba ve Perşembe günleri Merkür, Satürn ile kare açı yaptığında, muhtemelen zorlu konuşmalarınız olacak. Fikrinizi ifade ederken zorluklar yaşıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Konuşmalarınız “al ya da bırak” enerjisiyle bitebilir. Mars ayrıca 9-12 Kasım Salı ile Cuma günleri arasında Satürn ile kare açı yapacak ve bu da eylemi geciktirecek. Vurmak için anı beklemek zorundaymış gibi hissedebileceğiniz, hatta topu hemen yuvarlayamayacağınız söylendiği için huzursuz hissedebilirsiniz. Bununla birlikte, bu bekleme süresi, başlangıç ​​öncesi planlarınızı mükemmelleştirmek için size bolca zaman sağlayacağından, amaca yöneliktir. 11 Kasım Perşembe günü Kova burcundaki ilk dördün ay ile birlikte, konuşmanızı değiştirmek veya profesyonel planlarınızı değiştirmek gibi iletişimsel ayarlamalar yapmak için mükemmel bir zaman!

Yay Burcu 8 Kasım – 14 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Şüphe duyduğunuzda, ruh halinizi takip edin, değil mi? Hafta başlarken bu sizin için oldukça kusursuz bir tavsiye. Esnek kalın, içgüdülerinize güvenin ve ne olduğunu görün. Hafta ortası, biraz daha iddialı ve maceracı olmayı göze alabilirsiniz. Yaratıcı riskler almaya ve kumar oynamaya istekliyseniz, özellikle romantizm konusunda şans sizden yana olacak! Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri, acele etme dürtüsüne direnin. Bunun yerine ayrıntılara yönelin. Cumartesi gecesi ve pazar gününe kadar, dileklerinizi arkadaşlarınıza veya bir tatlıya bildirmek için iyi bir konumdasınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.