Yay Burç Yorumları 23 Kasım 2021

Yay burcunun 23 Kasım 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Yay burcunu 23 Kasım 2021 Salı günü neler bekliyor? Yay burcunu 23 Kasım 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 23 Kasım 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 23 Kasım 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYay burcu 23 Kasım 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 23 Kasım 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Doğum günün kutlu olsun sezon, Yay. Güneşin etrafında başka bir kutsanmış yolculuğa merhaba, çünkü bu sürekli parlayan armatür, bu akşamın ilerleyen saatlerinde burcunuzda yıllık ilk çıkışını yapacak. Bununla birlikte, ay, seks, birleşme ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci evinizden geçişini tamamlamadan önce, hem Mars’ı hem de Neptün’ü üçgen açı yapacaktır. İster şu anda bekar olun, ister romantik bir şekilde bağlı olun, bu sizi yalnızca çevrenize daha açık hale getirmekle kalmayacak, aynı zamanda tutkularınızın peşinden gitme konusunda inanılmaz derecede istekli olmanızı sağlayacaktır. Bununla birlikte, meydan okumanız Luna’nın güç merkezi Pluto’ya muhalefetinden kaynaklanabilir, ancak bilinçli olarak odağınızı korursanız değil.

Yay Burcu 23 Kasım 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Böyle anlar için yaşarsın ve hepsi böyle günlere gelir. Kendinizi harika hissediyorsunuz ve herhangi bir şeyi veya herhangi birini üstlenmeye hazırsınız ve istediğinizi elde etmek için çekilmesi gereken gizli ipleri görebilirsiniz.

Sis kalkıyor. Yakında ne yapmanız gerektiğini her zamankinden daha net göreceksiniz.

Yay Burcu 23 Kasım 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Son bir buçuk yılda gerçekten test edildin, Yay. Kaderin güney düğümü burcunuzda geziniyor ve sizden sağlığınızla ve bağımsızlık duygunuzla olan ilişkilerinizi yeni bir ışık altında yeniden incelemenizi istiyor. Bugünün gökyüzü, güney ay düğümü ile bir kavuşum oluşturan aydınlatıcı güneşi buluyor ve benlik duygunuzun etrafındaki kalan engellerin üzerine taze bir farkındalık hissi veriyor.

Yay Burcu 23 Kasım 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Güneş enerjisiyle çalışan ve kullanıma hazır, iş gününüz boyunca tam olarak neyi başarmak istediğinizi biliyorsunuz! Yöne ihtiyacınız varsa, içgörü için Mars’a altmışlık Venüs’e bakın. Yay burcu, Mars gizli sektörünüzde olduğu için sürücünüze girmekte zorlanabilirsiniz. Bununla birlikte, Venüs’ün altmışlık açısı, kendinizi yakmak istemediğiniz için mükemmel olan, momentum oluşturmaya yardımcı olur. Altmışlık, sizi para kazanmaya yönlendirir; bu, ücrete dayalı bir işte veya saatlik bir işte çalışıyorsanız idealdir. Altmışlığı zam istemek için mükemmel bir geçiş olarak da düşünebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.