Yay Burç Yorumları 22 Kasım 2021

Yay burcunun 22 Kasım 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Yay burcunu 22 Kasım 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Yay burcunu 22 Kasım 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 22 Kasım 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 22 Kasım 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYay burcu 22 Kasım 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 22 Kasım 2021 Pazartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün içe dönük, yaratıcı yönünüzü şımartın. Sonuçta, kimin arkadaşa ihtiyacı var? Tabii ki, tıpkı tüm arkadaşlarının sana ihtiyacı olduğu gibi. Ancak şu anda sosyal programınıza ara vermeyi düşünün.

Bırakın geçmişler geçmiş olsun. Hayatta yapabileceğiniz olumlu eylemlere odaklanmaya çalışın.

Yay Burcu 22 Kasım 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Doğum gününüz yarın başlıyor, Yay. Ancak bu arada ay, seks, birleşme ve ruh-ruh bağlantılarından oluşan sekizinci evinizde gezinmeye devam edecek ve “al ve ver” temalarına ve önemli bir insanla paylaştığınız kaynaklara vurgu yapacak. başka. Meydan okuma? Luna, aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron ile bir kare oluşturacak ve bu da kalbinizin arzuları ile önceki taahhütleriniz arasında sürtüşme yaratacaktır. Yine, neye layık olduğunuzu biliyorsunuz, ancak ilerlemek, söylemek yapmaktan daha kolay görünüyor. Bir sonucu zorlamayın.

Yay Burcu 22 Kasım 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Yay, bugün sessiz bir tepe boşluğuna kaymanıza izin verin. Özellikle uzun süredir devam eden duygusal sorunlar ve yakınlık endişeleri söz konusu olduğunda, biraz düşünme ve iyileştirme havasındasınız. Ayın anne Yengeç burcundaki varlığı, sizi biraz günlük tutmaya veya düşünceli faaliyetlere katılmaya teşvik eder. Yatıştırıcı bir banyo yapmayı, tarot yapmayı veya konuşma terapisi almayı düşünün.

Yay Burcu 22 Kasım 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Yay burcu, mevsiminiz başladığına göre profesyonel dünyanızın zirvesinde olduğunuzu hissedebilirsiniz. Ancak ay sezgisel Yengeç burcunda olduğu için hala biraz iç gözleme ihtiyaç var. Ay enerjisi, gizli yatırım ve güvenlik sektörünüze çarpıyor, bu nedenle profesyonel taahhütleriniz konusunda özellikle duygusal hissedebilirsiniz. Ne de olsa emeklilik planları, sözleşmeler, krediler ve daha fazlası iş güvenliğinde çok önemli bir rol oynamaktadır. Bu nedenle, kendinizi güvensiz hissediyorsanız, ay tutulması duygusal tepkiselliği tetikleyebilir, ancak güneş enerjiniz size profesyonel çabalarınıza güvenmenizi hatırlatır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.