Terazi Haftalık Burç Yorumları (8 Kasım – 14 Kasım Haftası)

Terazi burcunun 8 Kasım – 14 Kasım haftası için burç yorumları neler? Terazi burcunu 8 Kasım – 14 Kasım haftası neler bekliyor? Terazi burcunu 8 Kasım – 14 Kasım haftası aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 8 Kasım – 14 Kasım haftası iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 8 Kasım – 14 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 8 Kasım – 14 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 8 Kasım – 14 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bir ilişki daha sağlam bir zemine ilerliyor. Terazi, istikrarlı bir büyüme görüyorsunuz.

Hafta 7 Kasım Pazar günü, harcama evinizdeki Akrep’teki Merkür ve aile evinizdeki Oğlak burcundaki Venüs’ün İkizler’deki Kuzey Ay Düğümü ile kavuşum yapmasıyla başlar. Bugün, hangisinin hangisi olduğuna dair net kılavuzlar olmadan istek ve ihtiyaçlar arasında hokkabazlık yapıyor olabilirsiniz. Terazi, bu tamamen bir orta yol bulmaktan ödün vermekle ilgili. Bir kuruş için tatlı yapabileceğiniz anlamına geliyorsa, donmuş bir yoğurt makinesine ihtiyaç var mı? Bunlar bugün kendinize sorabileceğiniz türden sorular.

10 Kasım Çarşamba günü Akrep burcundaki Merkür, Mars ile güçlerini birleştiriyor ve bu iki gezegen, romantizm evinizde Kova burcundaki Satürn ile kare açı yapıyor. Bugün, ilişkinizi ileriye taşımaya çok odaklanmış durumdasınız. Partneriniz sizinle nişanlanmak veya birlikte yaşamak hakkında konuşmaya istekli olabilir. Bugün Terazi, kararlar kasırgasında planlar yapıyorsun. Şaşırtıcı bir şekilde, bu yoğun eylem aslında mutlu bir sonuca yol açar.

Terazi Burcu 8 Kasım – 14 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Yönetici gezegeniniz Venüs, stoacı Oğlak burcunda kamp kurarken, önümüzdeki birkaç hafta boyunca daha fazla kalma havasında olacaksınız. Ayın, Kuzey Düğümü ile dengesiz bir açıyı paylaşırken tatlı Venüs ile ittifak yaptığı yedinci ayda, bu duygular daha da güçlenecek. Evren sizden gelecek için ne istediğinizi düşünmenizi isteyecek, bu da sizin yaptığınız ve istemediğiniz romantik partner türünü de içeriyor. Duygularınızı düzenlerken enerji biraz ağırlaşabilir, bu nedenle ilerlemek için yolunuza gerçekçi bir eğilim gösterirken kendinize karşı ekstra nazik olmanız önemli olacaktır. Kişisel istikrarınızı bulmak önce gelmeli, romantizm ikincil bir öncelik olarak yerini almalıdır.

Haftanın başında hava biraz ağır gelse de, Luna Balıkları iyileştirme yolunda ilerlerken, onikinci ve onüçüncü haftalarda çok daha hafif bir enerjinin devralmasını bekleyebilirsiniz. Bu ay yerleşimi, haritanızın planlama ve günlük rutinleri yöneten bölümünü harekete geçirecek ve diğer tarafla iletişim kurarken hedeflerinizi organize etmek için sizi benzersiz bir konuma getirecektir. Bu süre zarfında sıkı çalışmanızın büyük getirileri olacak, ancak hedefleriniz üzerinde meditasyon yapmak için biraz zaman ayırmanız da önemli olacak. Ve evrenden yardım ve rehberlik istemeyi unutmayın!

Terazi Burcu 8 Kasım – 14 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Kasım ayının ikinci haftası, iş yerinde çantanızı güvenceye alırken değerinizi tanımlamanın tam zamanı, Terazi! Ancak, biraz stres bekleyin.

Merkür, 9-11 Kasım Salı günleri arasında Mars ile kavuşum yaptığında, hak ettiğiniz şeyin peşinden gitmek için güçlenmiş hissedebilirsiniz. Mars, Merkür’e bir avantaj sağlar, bu nedenle zam talep etmede, maaşınızı tartışmada ve hatta devam eden bir sözleşmeyle anlaşma şartlarını yeniden tanımlamada kendinizi güvende hissedebilirsiniz. Konjonktür, gücünüze adım atmanız için size ilham verebilir. Bununla birlikte, Merkür Çarşamba ve Perşembe günleri Satürn’le kare açı yapıyor ve bu da bazı iletişimsel komplikasyonlara neden olabilir. Becerilerinizin aynı seviyede olduğunu bilseniz de, maaşınız hakkında bir şeyler söylemek zor olabilir. Ne de olsa, savaşçı bir işaret değilsiniz, bu yüzden hak ettiğiniz şeyi istemek yersiz gelebilir. Mars ayrıca Salı’dan Cuma’ya Satürn’le kare açı yaptığından, işte eylem ve başlama ile ilgili sorunları gösterir. İş yerinde finans, değer ve yaratıcılık etrafında dönen gerekli tartışmaları yapmakta zorluk çekebilirsiniz. Bir proje veya görevin yürütülmesi konusunda iş arkadaşlarınızla aranızda bir anlaşmazlık olmasını bekleyin. Neyse ki, her iki kare de herkes için işe yarayan uzlaşmayla sonuçlanabilir!

Terazi Burcu 8 Kasım – 14 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Haftanız başlarken rutininizi dakikaya kadar takip etmeyi beklemeyin. Pazartesi günü çok fazla harekete geçtiğinizde esnek ve hızlı olmanız gerekir. Hafta ortası, adım atmaktan ve liderliği ele almaktan çekinmeyin. Başkaları, sadece izleyecekleri filmi seçmek anlamına gelse bile, yön bulman için sana bakıyorlar! Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri dinleme becerilerinizi harekete geçirin. Sadece takılmaktan, işleri halletmeye çalışmaktan daha çok eğleneceksiniz. Cumartesi gecesi ve Pazar, bir fırtına flört edin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.