Oğlak Burç Yorumları 25 Kasım 2021

Oğlak burcunun 25 Kasım 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 25 Kasım 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Oğlak burcunu 25 Kasım 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 25 Kasım 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 25 Kasım 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu 25 Kasım 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 25 Kasım 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Leydi Venüs burcunuzla göz kamaştırmaya devam ediyor, aura alanınızı güzellik, çekicilik ve zarafetle süslüyor, Oğlak. Sanki bu en iyi şapkanızı takıp kutlamak için yeterli bir neden değilmiş gibi, Venüs eş zamanlı olarak onbirinci dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygunuz aracılığıyla Mars'a altmışlık açı yapacaktır. Gittiğin her yerde güzel bir izlenim bırakıyorsun, ama bir yakalama var. Ayın seks, samimi birliktelikler ve cinsel kimya ile ilgili erotik sekizinci evinizdeki yolculuğunun ortasında, bu süreçte cüretkar Mars ve asi Uranüs ile karşı karşıya gelecek. Siz ve/veya bebeğiniz bu süre zarfında kıskançlık duyguları yaşamaya eğilimlisiniz.

Oğlak Burcu 25 Kasım 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Son zamanlarda çok çalıştığınız her şey için sonunda hak ettiğiniz desteği alacaksınız. İş yerindeyse, iyi yorumlar bekleyin. Eğer aşksa, her zamankinden daha derin ve daha derin bir şey yaşayacaksınız.

Çok fazla örtüşen iletişim var – bu yüzden niyetlerinizi çok net tutun.

Oğlak Burcu 25 Kasım 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Oğlak, bugün kalbinin gölgelerinde kıpırdayan ne var? Karmaşık duygularınız, soğuk omuz yerine biraz TLC’ye ihtiyaç duyar. Ayın bencil Aslan burcundaki zamanı, sizi yakın zamanda yaşanan yakınlık sorunlarını iyileştirmeye ve kabul etmeye teşvik eder. Luna, değişim getiren Uranüs ve öfkeli Mars’la karşı karşıya geldiğinde kendini bir kaya ile sert bir yer arasında bulur. Bu toplantılar, yüzeyin altında romantizm, yaratıcılık ve hedef belirleme etrafında beliren gizli stresleri aydınlatıyor.

Oğlak Burcu 25 Kasım 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Ay kendinden emin Aslan’da olduğu için, profesyonel yatırım sektörünüzü ve kendi kendine ustalaşma yolunu düşünmelisiniz. Oğlak, kariyerinle gurur duyduğun şey nedir? Belki de müzakere etme yeteneğiniz, yaratıcılığınız veya kendinizi ifade etme yeteneğinizdir. Belki de kariyer yolunuzu dönüştürme yeteneğinize olan sınırsız güveninizdir. Her ne olursa olsun, bu sektörü düşündüğünüzde, ateşli ay tutulması yoğun bir duygusal tepki uyandırır. Dolayısıyla, bu sektörün gelişimini değerlendirirken, bunu olumlu bir ışık altında düşünün. Herhangi bir güvensizlik veya kendinden şüphe duymamaya çalışın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.