Oğlak Burç Yorumları 24 Kasım 2021

Oğlak burcunun 24 Kasım 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 24 Kasım 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Oğlak burcunu 24 Kasım 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 24 Kasım 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 24 Kasım 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu 24 Kasım 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 24 Kasım 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Güzel bir mola için çok geç kaldınız, bu yüzden günlük kaostan bir adım geri adım atmaktan çekinmeyin, Oğlak. Örneğin, güneş kapalı onikinci gizli evinizin, rüyaların, gizli gündemlerin ve sahne arkasındaki her şeyin üzerinde gezinirken, geri çekilme, yansıtma ve pillerinizi yeniden doldurma arzusunu hissediyorsunuz. Ancak, daha önce çiftleşmiş olanlarınız için, seks, birleşme ve işbirliklerinden oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla güneşin aya üçgen açı yapması, bu süre zarfında daha özel bir bağlantıya sahip olma fırsatını ortaya çıkarır. İster iki günlük bir tatilde, ister spada bir günlüğüne, başka ufukları keşfetmenin zamanı geldi.

Oğlak Burcu 24 Kasım 2021 Çarşamba Günlük İlişki Burç Yorumu

Enerjinizi bir oturuşta harcamayın. Bugün ayak işlerini hallediyor ve yapılacak işleri inanılmaz bir hızla hallediyorsun, o kadar ki dinlenmek için zaman ayırmayabilirsin. Elbette bunun için daha sonra zaman var, ama yakında yavaşlamak isteyebilirsiniz.

Geçmişteki başarılarınızın hiçbiri artık size yardımcı olamaz – bu tamamen yeni bir top oyunu.

Oğlak Burcu 24 Kasım 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Çarşamba gününün kozmik manzarası her zamanki bakış açınızı değiştiriyor, Oğlak. Messenger Merkür, son derece odaklanmış Akrep'ten ayrılıyor ve varlığının önümüzdeki haftalarda duygusal bagaj ve kendi kendini sabote eden zihinsel kalıplar üzerinde çalışmanıza yardımcı olmayı amaçladığı bugün, yansıtıcı Yay'a geri çekiliyor. Başka bir yerde, koca yürekli Aslan ayı, hayat veren güneşe ve etkileyici Merkür'e uzanarak, onu terapötik çabalar ve iyileştirici sohbetler için ideal bir gün haline getirir.

Oğlak Burcu 24 Kasım 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Sen kimsin, Oğlak? Mesleki varlığınızı düşündüğünüzde Merkür bugün Yay burcuna geçiyor. Şimdi, hem Merkür hem de güneş gizli zayıflık ve yetenek sektörünüzü etkiliyor, bu yüzden bırakmaya çalışıyor olabilirsiniz. Umduğunuz gibi sonuçlanmayan geçmiş kariyer girişimlerini veya hatta sizi rahatsız etmeye devam eden geçmiş iş streslerini düşünüyor olabilirsiniz. Merkür, tutumunuzu da değiştirmeniz için size yalvarabilir. Yay mevsimi, geleceğinizdeki profesyonel olanakları kucaklamak için geçmişinizden yola çıkma şansı sunuyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.