Kova Haftalık Burç Yorumları (8 Kasım – 14 Kasım Haftası)

Kova burcunun 8 Kasım – 14 Kasım haftası için burç yorumları neler? Kova burcunu 8 Kasım – 14 Kasım haftası neler bekliyor? Kova burcunu 8 Kasım – 14 Kasım haftası aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 8 Kasım – 14 Kasım haftası iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 8 Kasım – 14 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 8 Kasım – 14 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 8 Kasım – 14 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta kendinize olan güveniniz artıyor. Kova, dünyayı ele geçirebilirsin.

Hafta 7 Kasım Pazar günü, halka açık evinizdeki Akrep’teki Merkür ve güvenlik evinizdeki Oğlak burcundaki Venüs’ün İkizler’deki Kuzey Düğüm ile birleşim yapmasıyla başlıyor. Bugün, ilgi odağı olmak ile anonim kalmak arasında bir yol ayrımındasınız. Kova, bu, el yazmanıza gerçek adınızı koymak isteyip istemediğiniz veya YouTube videolarınızda yüzünüzü gösterecek olmanız kadar basit olabilir. Kendinizi öne mi atıyorsunuz yoksa arka planda ipleri çeken bir kukla ustası mı olduğunuza karar vermenin zamanı geldi.

10 Kasım Çarşamba günü Akrep burcundaki Merkür Mars ile güçlerini birleştiriyor ve bu iki gezegen kendi Kova burcunuzda ve güven evinizde Satürn ile kare açı yapıyor. Bugün, Evrenin size fırlattığı her şeyin üstesinden gelebileceğinizi bilerek yataktan fırlayabilirsiniz. Kova, bu, işbirliği yapmak istediğiniz en iyi ünlü, akıl hocası veya etkileyici bir kişiye mesaj göndermeniz için bir gün. Oyununuz bugün açık. Oturma odasını süpürerek zaman kaybetmeyin.

Kova Burcu 8 Kasım – 14 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Yedinci ve sekizinci aylarda, Oğlak ayı haritanızın bilinçaltını yöneten bölümünü harekete geçirdiğinden, iç gözlem modunda olacaksınız. Geçmişten gelen acılar ya da romantik paranoya size yolunu bulabilir, ancak nihayetinde, ruhunuza inen korkak titreşimlerden kendinizi sakinleştirebilmelisiniz.

Ayın burcunuza girdiği dokuzuncu ayda, sezgilerinizi ve duygularınızı güçlendiren bir değişim hissedeceksiniz. Kova ayı, Merkür ve Mars ile karşı karşıya gelirken kısıtlayıcı Satürn ile bir ittifak oluşturduğundan, özellikle onuncusu zorlu olacak. Zihniniz ve motivasyonunuz birlikte çalışacak, ancak kendinizden şüphe duyma veya hayallerinizi nasıl gerçekleştireceğinize dair belirsizlik, dikkatli olmazsanız sizi geride tutabilir. Bu gün herhangi bir hedefinizi gerçekleştirmek için kendinize herhangi bir baskı uygulamayın ve bunun yerine, bu enerjiyi beyin fırtınası yapmak ve gitmek istediğiniz yöne doğru atabileceğiniz küçük adımlar yazmak için kullanın.

Romantizm için mükemmel, rüya gibi bir gün olarak hareket edecek olan on ikisinden önce kişisel işlerinizi düzene koymanız önemli olacak. Kendi içinizde ne kadar güvende hissederseniz, iyi romantik deneyimler yaşama olasılığınız o kadar artar, bu nedenle herhangi bir sosyal etkinliğe gitmeden önce kendinize büyük bir moral konuşması yaptığınızdan emin olun.

Kova Burcu 8 Kasım – 14 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Kasım ayının ikinci haftası geldiğine göre, kariyer yolunuzu değiştirme potansiyeline sahipsiniz. Ancak, kariyerinizle ilgili size tam olarak uymayan bir şeyler olabilir.

Merkür Mars ile kavuşum yapacağından, 9-11 Kasım Salı ile Perşembe arasında bir miktar çarpılmış hissetmeyi bekleyin. Bu güçlü birleşme, kariyer ve başarı sektörünüzde gerçekleşiyor. Özellikle liderlik rolünüz varsa veya yazma, araştırma, araştırma, öğretme ve yayınlama ile yoğun bir şekilde çalışıyorsanız, Mercurial veya Mars yeteneklerinizin özellikle başarılı olduğu bir zamanı vurgulayabilir. Ayrıca, özellikle sektörünüzde başarılarınızla tanınmak istiyorsanız, bu birleşme sırasında kendinizi hırslı hissedebilirsiniz! Bu kavuşum sürülürken, her iki gezegen de bir noktada Satürn’ü kare yapar. Merkür Çarşamba ve Perşembe günleri Satürn ile kare açı yaptığında, konuşma sırasında işteki algınızı onurlandıramadığınızı hissedebilirsiniz. Mars, Satürn ile Salıdan Cumaya kare açı yaptığından, önünüzde duran bir engel olabileceğinden kayda değer bir ilerleme kaydetmediğinizi hissedebilirsiniz. Neyse ki, 12 ve 13 Kasım Cuma ve Cumartesi günleri güneş Neptün’ü geri üçgen yaptığında, sezginizi takip etmenin kariyerinize fayda sağladığını görebilirsiniz.

Kova Burcu 8 Kasım – 14 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Ev cephesinde beklenmedik bir gerginlik Pazartesi günü mutlu ikametgahınızı bozmakla tehdit edebilir, ancak sakin, soğukkanlı ve aklı başında kalarak tartışmaları önleyebilirsiniz. Haftanın ortasına doğru, çılgın, çılgın bilim insanı tarzı bir yaratıcılık dalgası bekleyebilirsiniz. Cesur olun ve deney yapın (duygusal, entelektüel veya herhangi bir şekilde). Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri, ayrıntılara yakından bakmanız gerekir. Noktalı çizgiyi tam anlamıyla veya başka bir şekilde imzalamadan önce ince baskıyı okuyun. Cumartesi gecesi ve Pazar günü normalde iletişim kurmayacağınız biriyle bağlantı kurun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.