Kova Burç Yorumları 26 Kasım 2021

Kova burcunun 26 Kasım 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 26 Kasım 2021 Cuma günü neler bekliyor? Kova burcunu 26 Kasım 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 26 Kasım 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 26 Kasım 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 26 Kasım 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 26 Kasım 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, bire bir bağlantılarınızı çevreleyen temalara duygusal vurgu getirerek, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşmalar ve diğer önemli evlerinizi ateşlemeye devam ediyor. İster bekar olun, ister alıngan olun, kesin olan bir şey var: Dikkat çekiyorsunuz ve bundan hoşlanıyorsunuz. Ay aynı zamanda burcunuzda karşıt bir şanslı Jüpiter yapacak, her şeyi normalden çok daha büyük gösterecek, bu yüzden bu süre zarfında projeksiyonlarınıza dikkat edin, Kova. Başka bir kayda göre, tutkulu ilişkilerle ilgili romantik beşinci evinizin göksel hükümdarı olan Merkür ile ayın karesi, önemli bir kişiyi memnun etme arzusu ile seçeneklerinizi keşfetme arzusu arasında bir gerilim yaratır. O ne olacak?

Kova Burcu 26 Kasım 2021 Cuma Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir süre kıyıya çıkmayı deneyin! Sezginiz yardımcı olabilir, ancak şu anda oldukça sivilceli ve güvenilmez. Bir şeyleri çözmek için sol beyninizi kullanmayı denemenin zamanı değil. İhtiyacınız olan tüm ipuçlarını toplayamazsınız.

Kova Burcu 26 Kasım 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Yay sezonu, profesyonel topluluğunuzu genişletmede ve kariyer hedeflerinize şans getirmede mükemmel olduğundan, Venüs ve Mars arasındaki süregelen altmışlık açı yardımcı olur. Kova, altmışlık sayesinde bu hafta organize olmak nispeten kolay olmuş olabilir! Sizin için en uygun yapıyı aşılayarak kariyer yolunuz üzerinde daha fazla kontrol sahibi olabilirsiniz. Meslektaşlarınız desteklerini dile getirdikleri veya gösterdikleri için bu, profesyonel topluluğunuz tarafından desteklenmiş olabilir. Vekil olarak, başarılı olmak için net bir vizyona sahip olduğunuz için her şey çok daha kolay hale gelir.

Bazı kötü haberler geliyor ama özüne bakarsanız bir umut görürsünüz.

Kova Burcu 26 Kasım 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Yakın ilişkilerinde gelişen hikayelere sırtını dönemezsin Kova. Ay, aşk arayan Aslan'ın kuyruk ucundan geçer ve odak noktanızı yakın ilişkilerinizde gelişen hikayelere yönlendirir. Luna, günü iyimser Jüpiter ile canlı bir muhalefette geçirerek, ortaklık konularında henüz öğrenilmesi gereken derslerde eve dönmenize yardımcı oluyor. Daha sonra Luna, düşünceli Başak'a dalar ve mahremiyet ihtiyacınızı ve yakın ilişkilere olan arzunuzu artırır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.