Kova Burç Yorumları 25 Kasım 2021

Kova burcunun 25 Kasım 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 25 Kasım 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Kova burcunu 25 Kasım 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 25 Kasım 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 25 Kasım 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 25 Kasım 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 25 Kasım 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

İyi bayramlar Kova. Güneşin toplulukla ilgili on birinci evinizdeki yolculuğunun ortasında, ay, taahhüt ettiğiniz anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli yedinci eviniz aracılığıyla parıldamaya devam edecek. Meydan okuma? Ay, bu süreçte cüretkar Mars ve modern yöneticiniz Uranüs ile aynı anda karşı karşıya gelecek. Bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlıysanız, bu süre zarfında güç mücadeleleri ve/veya düzensiz enerji yaşamaya daha yatkınsınız. Kimi kandırıyoruz? Tatiller her zaman streslidir, ancak yeni bir bağlantınız varsa, beklenmedik 'dramın' sizi hayal kırıklığına uğratmasına izin vermeyin. Buna değmez, bu yüzden zamanınızı en iyi şekilde değerlendirin.

Kova Burcu 25 Kasım 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Emniyet kemerinizi bağlayın! Genellikle, etrafınızda olup bitenlere oldukça duyarlısınızdır, ancak şu anda neyin olup bittiğinden veya daha da önemlisi neden olduğundan emin değilsiniz. Sür ve sabırla bekle, çünkü işler yakında netleşecek.

Şu anda başka birinin hayatında öncelikli olmayabilirsiniz – sabırlı olun.

Kova Burcu 25 Kasım 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Odağınızı dünyanızda değer verdiğiniz yakın ilişkilere yönlendirin, Kova. Ay, günü karşınızdaki koca yürekli Aslan burcunuzda dolaşarak geçirir ve siz ve özel biri arasında meydana gelen alış-verişte ince ayar yapmanıza yardımcı olur. Ne yazık ki, Luna’nın buradaki zamanı, hem özgürlük arayan Uranüs hem de kendine odaklı Mars ile zorlu bir kare tarafından engelleniyor ve kamusal ve özel yaşamınız arasındaki ele alınması gereken stresleri vurguluyor.

Kova Burcu 25 Kasım 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Kova, sıcaklığı profesyonel ilişkinize tekrar davet etmenin zamanı geldi! Ay karşı burcunuzda, Aslan, bu nedenle ilişki ve taahhüt sektörünüzü etkiliyor. Ay enerjisi, meslektaşlarınızla olan ilişkinizi derinleştirmenize olanak tanıyan profesyonel birliklerinize arkadaşlığı davet eder. Ay enerjisi son derece kendinden emin olduğundan, profesyonel ilişkileriniz, iş ortaklarınız ve hatta sözleşmeli anlaşmalarınız konusunda özellikle kendinizden emin hissedebilirsiniz. Ancak, kendi odaklı bir tünel vizyonunun potansiyel ilerlemeyi etkilemesini istemediğinizden, sözleşmelerinizle gurur duymamaya çalışın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.