Kova Burç Yorumları 1 Aralık 2021

Kova burcunun 1 Aralık 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 1 Aralık 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Kova burcunun 1 Aralık 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 1 Aralık 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 1 Aralık 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 1 Aralık 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

1 Aralık 2021 Çarşamba Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Büyüleyici Neptün'ün istikrar arayan ikinci değer sistemleriniz aracılığıyla doğrudan gitmesine ek olarak, Luna, otoritenizin onuncu evinden geçerken burcunuzda görev yöneticisi Satürn ile aynı anda çatışacak. Kova, gözünüz ödülde ama aynı zamanda nasıl ilerleyeceğinizi de düşünüyorsunuz. Güneşin toplulukla ilgili on birinci evinize enerji vermesiyle, çevrenizden etkilenmenin kolay olduğunu unutmayın. Bu nedenle, aşk hayatınız söz konusu olduğunda sezginizi kullandığınızdan emin olun. Aynı şey, günümüzün Ay ile modern hükümdarınız Uranüs arasındaki zorlu karşıtlık için de geçerli. Herhangi bir beklenti belirlemeyin ve içgüdünüzü takip edin.


1 Aralık 2021 Çarşamba Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir şey söyleyen bir banka bakiyeniz ve başka bir şey söyleyen bir zihinsel hesap defteriniz var ve kime güveneceğinizi bilmiyorsunuz! Hayat para durumu dışında oldukça harika, bu yüzden diğer şeylere odaklanın.


1 Aralık 2021 Çarşamba Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neptün retrodayken finans biraz zor olabilirdi. Nasıl para kazanacağınızdan emin olmayabilirdiniz ve bütçeleme zor olabilir. Yaratıcı bir rolde çalışıyorsanız, retrograd becerilerinizin değeri hakkında biraz şüphe uyandırabilirdi. Neyse ki, Neptün istasyonları bugün doğrudan! Kova, doğrudan Neptün netliğe izin verdiğinden, mali durumunuz ve ileriye dönük değeriniz konusunda muhtemelen daha iyi hissedeceksiniz. Becerileriniz için para ödeyen kazançlı fırsatlar aramak daha kolay olabilir. Bütçenizi dengelemek için daha iyi bir zamanınız olabilir!


1 Aralık 2021 Çarşamba Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Yeni fikirler sizi korkutabilir, ancak gerçekten neyle ilgili olduklarını benimsemeye çalışın.


1 Aralık 2021 Çarşamba Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugünün daha büyük planındaki yerinizi düşünmeden edemezsiniz, Kova. Doğal olarak eski sorunlara yeni çözümler aramak için çalışıyorsunuz, bu nedenle bu düşünce tarzını, çözülmesi gereken herhangi bir kariyer sorununa uygulayın. Keskin fikirli Akrep ayı, görünürlüğünüzü artırır ve hırslarınızla ilerlemenizi sağlar, ancak Luna'nın daha sonra Satürn ile zorlu karesi, kimlik duygunuz etrafında beklenmedik duygusal salınımlara neden olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.