Koç Burç Yorumları 23 Kasım 2021

Koç burcunun 23 Kasım 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 23 Kasım 2021 Salı günü neler bekliyor? Koç burcunu 23 Kasım 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 23 Kasım 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 23 Kasım 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 23 Kasım 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 23 Kasım 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, duygusal Yengeç ve ev, aile ve en içteki duygulardan oluşan dördüncü evinizdeki yolculuğunu tamamlamadan önce, gizli onikinci rüya eviniz ve sahne arkasındaki her şey aracılığıyla fantezi dolu Neptün ile büyüleyici bir üçgen açı oluşturacak. Koç, ister bekar ol ister aşık ol, kesin olan bir şey var: Bu süre zarfında sezgilerin ürkütücü derecede doğru. Luna ayrıca kızgın gezegen yöneticiniz Mars ile uyum içinde olacak ve duygularınızla hareket etmeniz için size ilham verecek, ama dahası da var. Güneş, kız kardeşiniz Yay burcunda ve maceralı dokuzuncu deneyim evinizde ilk kez sahneye çıkacak. Yeni bir yolculuğa çıkmaya hazır mısınız?

Koç Burcu 23 Kasım 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Evinizi açın ve yeni gelenlerin hoş karşılandığını hissettirin. Yeni insanlar yolunuza çıkıyor ve onlarla birlikte güzel zamanlar getirecekler. Belki çok uzaklardandırlar ama kolayca iletişim kurabilmelisiniz.

Enerjinizi koruyun. Uzun bir yoldan geldin, bu yüzden kendini fazla zorlama.

Koç Burcu 23 Kasım 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Evren, son bir buçuk yılda sürekli olarak size zihinsel sağlığınız hakkında dersler veriyor, Koç. Güney düğümün Yay burcundaki zamanı, yaşam hakkında neye inandığınızı yeniden değerlendirmenizi ve ilişkilerinize ve potansiyelinize yaklaşımınızı yeniden incelemenizi istedi. Aydınlatıcı güneş güney ay düğümü ile birleşirken Salı günü gökyüzü bu hikayeye dokunuyor. Bu enerji düşürücü yön, yolunuzda hala hangi zihinsel tıkanıklıkların durduğunu görmenizi ister.

Koç Burcu 23 Kasım 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Venüs, Mars’a altmış açı yapmaya devam ederken, cesaretiniz gitgide daha belirgin hale geliyor. Mars, kendi kendine hakimiyet, dönüşüm ve yatırımlardan oluşan gizli sektörünüzde hırsı harekete geçiriyor; bu, sessizce hareket etmek istiyorsanız mükemmel. Bu arada Venüs, kariyer, statü ve miras sektörünüzdeki anlaşmayı tatlandırıyor ve büyüleyici bir profesyonel izlenimi ima ediyor. Birlikte, her iki gök cismi de sizi stratejik olarak iş yerindeki popüler kalabalığın içine çekiyor. Koç, bu hafta boyunca bu altmışlık açı ortaya çıktıkça, profesyonel başarılarınız ve yatırımlarınız ile tanınır hale gelebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.