Koç Burç Yorumları 22 Kasım 2021

Koç burcunun 22 Kasım 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 22 Kasım 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Koç burcunu 22 Kasım 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 22 Kasım 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 22 Kasım 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 22 Kasım 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 22 Kasım 2021 Pazartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Bazen barış adına taklit etmek daha iyidir. Gerçek duygularınızı maskelemekte zorlanabilirsiniz, ancak bugün bir deneyin. İkna edici bir performans, sizi istemediğiniz bir tartışmadan kurtarabilir.

Bir arkadaşınıza yardım etmek için daha fazlasını yapmak isteseniz bile, yapamazsınız. Kendilerine yardım etsinler.

Koç Burcu 22 Kasım 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

İster bekar, ister romantik olarak bağlı olun, Luna’nın evinizin dördüncü evi, aile meseleleri ve duygusal temeller yoluyla sezgisel Yengeç’e geçişi, özellikle Luna’nın karesini göz önünde bulundurarak, bugün bir dizi ruh hali değişikliği yaşamaya daha yatkın olduğunuz anlamına geliyor. Burcundaki yaralı şifacı Chiron’a. Dahası, ateşli gezegen yöneticiniz Mars, seksle ilgili sekizinci evinizde cızırdayan, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarınızla, bağlantılarınızın ateşli derinliğinden ilham alıyorsunuz, ancak aynı şekilde stratejiniz ve kararlılığınız da var. keskindir. Koç, güç oyunlarından, analiz felcinden ve genel olarak davranışları kontrol etmekten uzak durun.

Koç Burcu 22 Kasım 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Pazartesi günü gökyüzü uysal ve kolay gidiyor, Koç. Ay, ev sahibi Yengeç’in içinden geçerek, sizi alçakgönüllü meskeninizde yere inmeye ve rahatlamaya teşvik eder. Yeniden dekore etmek, ailenize ulaşmak veya yaşam alanınızı süslemek için ideal bir gün. Başka bir yerde, hediye veren Venüs, yönetici gezegeninizle, motive olmuş Mars’la bir haftalık randevusuna başlar ve size hoş bir kariyer ve itibar artışı getirir.

Koç Burcu 22 Kasım 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Koç, çalışma haftanız başlarken, ay kardinal Yengeç burcuna giriyor. Yumuşak ay, başınızı ve kalbinizi eve doğru çağırır. Oldukça uykulu bir enerji olabilir, bu nedenle bugün işteki görevinizi sürdürmekte zorlanabilirsiniz. Neyse ki, Yay burcundaki güneş, iç gücünüzü canlandırabilir ve sizi yeni bir profesyonel maceraya her şeyi dahil etmeye çağırabilir! Ayrıca Venüs, Mars’a altmışlık açısına başlar ve size kariyer yolunuzu dönüştürmek için son derece çekici bir hırs verir. Günümüzün astrolojik enerjisiyle, üretken kalmak için hafta boyunca üzerinde çalışmak üzere birkaç hedef belirleyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.