İkizler Burç Yorumları 25 Kasım 2021

İkizler burcunun 25 Kasım 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? İkizler burcunu 25 Kasım 2021 Perşembe günü neler bekliyor? İkizler burcunu 25 Kasım 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 25 Kasım 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 25 Kasım 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 25 Kasım 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 25 Kasım 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Cinsel kimyanın sekizinci evindeki Venüs ile göreve düşkün altıncı eviniz aracılığıyla cüretkar Mars arasındaki bugünün cızırtılı altmışlık açısı iş demektir, ama düşündüğünüz gibi değil, İkizler. Aslında, önemli biriyle zaman geçirmek için bilinçli bir çaba sarf etmek veya belki de Şükran Günü yemeğini evinizde ağırlamayı kabul etmek kadar basit bir şey çok uzun bir yol kat ediyor. Bununla birlikte, yakalama, bir dizi kesintiyi tetikleyebileceğinden, potansiyel olarak ayın karesinden hem Mars hem de Uranüs'e gelebilir. Umutsuzluğa kapılmayın ve bunun yerine lojistik söz konusu olduğunda beklenmeyeni bekleyin.

İkizler Burcu 25 Kasım 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Başkalarının sizi rotanızdan uzaklaştırmasına izin vermeyin. İnsanları anlamak zor olabilir, çılgın davrandıkları için değil, daha çok kendi düşüncelerinizle dikkatiniz dağıldığı için. Siz kendi işinizi hallederken onlar da kendi işlerini yapsınlar.

Bir ilişkideki ayrıntılara odaklanın — birinin doğum gününü unutuyor musunuz?

İkizler Burcu 25 Kasım 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

İkizler olarak, doğal bir hikaye anlatıcısı ve iletişimcisisiniz. Ay’ın göz kamaştıran Aslan burcundaki varlığı, kendinizi ifadenizi yeni bir kapasitede harekete geçirmeniz için sizi teşvik ederken, bugün bu doğal yeteneklerle yeniden bağlantı kurmanıza izin verin. Luna’nın içgörü kazandıran Uranüs ve harekete geçen Mars ile karesi, sağlığınız ve iş/yaşam dengeniz konusunda hayal kırıklıklarına neden olabilir ve bu da, egzersiz yoluyla birikmiş enerjiyi serbest bırakmak için ideal bir gün olabilir.

İkizler Burcu 25 Kasım 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

İkizler, bugün Güneş Yay’da ve Ay Aslan’dayken özellikle coşkulu hissedebilirsiniz. Bu ateşli, coşkun enerji, iş anlaşmalarınızda ve ilişkilerinizde güçlü bir duruş sergilemek için mükemmeldir. Güneş taahhüt sektörünüzü güçlendirirken, ay iletişim sektörünüzde tutku yaratır. Özellikle anlaşmanın bir şartı veya bir karar hakkında derinden hissediyorsanız, profesyonel girdileriniz birlikte güçlü görünebilir. Bu ateşli enerji coşkulu olabileceği gibi, küstah da olabilir. Çok sert konuşmamak için tonunuzu, alanınızı ve zamanlamanızı düşünün.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.