İkizler Burç Yorumları 24 Kasım 2021

İkizler burcunun 24 Kasım 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? İkizler burcunu 24 Kasım 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? İkizler burcunu 24 Kasım 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 24 Kasım 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 24 Kasım 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 24 Kasım 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 24 Kasım 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Birini tanımak için ikizler gerekir. Güneş resmen uyum arayan yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evinizden geçiyor, bire bir bağlantılarınızdan önemli bir diğeriyle tanışma yeteneğinize kadar her şeyi çevreleyen temaları canlandırıyor ve canlandırıyor. Ayrıca güneş, iletişim, düşünce süreçleri ve yakın çevrenizle ilgili merak uyandıran üçüncü eviniz aracılığıyla Aslan burcuyla uyumlu bir üçgen açı oluşturacaktır. Bekar? Arkadaşlarınız birdenbire çifte randevuyla sizi şaşırttıysa, hayır demeyin. Ay ayrıca, kararlı yedinci ilişkiler eviniz aracılığıyla gezegen yöneticiniz Merkür ile uyum içinde olacaktır, bu nedenle bağlantı kurma fırsatı kaçınılmazdır.

İkizler Burcu 24 Kasım 2021 Çarşamba Günlük İlişki Burç Yorumu

Son zamanlarda işlerin nereye gittiği konusunda çok fazla endişelenmemeye çalışın. Şimdi hayattaki payınızı kabul etme ve belki de aynı yönde daha güçlü bir şekilde itme zamanı! Koşullar zor olsa bile hedefinize ulaşmak o kadar da zor değil.

Şu anda etrafınızda neler olup bittiğini anlamak zaman alabilir – sabırlı olun.

İkizler Burcu 24 Kasım 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

İkizler olarak, hızlı ayaklı haberci gezegen Merkür'den kozmik rehberlik alırsınız. Çarşamba günü gökyüzü, Akrep'in melankolik mağaralarından ayrıldığı ve mutlu-şanslı Yay'a doğru ilerlediği için hareket halinde Merkür'ü buluyor. Merkür'ün buradaki zamanı, tüm dikkatinizi dünyanızda hareket eden mevcut ilişki hikayelerine göndermek için çalışıyor, bu yüzden önümüzdeki haftalarda en yakın olduğunuz kişilerle gerçeğinizi konuşmaya hazırlanın.

İkizler Burcu 24 Kasım 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

İkizler, gezegen yöneticiniz Merkür, Yay burcuna girerken karşıt burcunuzun zodyak sezonuna daha derine dalmanın zamanı geldi. Merkür Yay burcunda zararlı olduğu için bu geçiş özellikle rahatsız edici olabilir. Bu nedenle iş arkadaşlarınızla, iş ortaklarınızla ve hatta müşterilerinizle iletişim kurmakta zorlanabilirsiniz. Ancak, bu transitten öğrenme fırsatınız var. Evet, hiç düşünmeden hemen bir anlaşmaya veya ilişkiye girebilirsiniz. Ama aynı zamanda bir inanç sıçraması yapmayı, ilk içgüdünüzü takip etmeyi ve bakış açılarınızı güvenle açıklamayı da öğrenebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.