İkizler Burç Yorumları 22 Kasım 2021

İkizler burcunun 22 Kasım 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? İkizler burcunu 22 Kasım 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? İkizler burcunu 22 Kasım 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 22 Kasım 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 22 Kasım 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 22 Kasım 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 22 Kasım 2021 Pazartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Mevcut becerilerinizi iyi ve muhtemelen romantik bir şekilde bugün kullanın. Şu anda ayrıntılar için keskin bir gözünüz var, ayrıca ipuçlarını ve bulmacaları çözmek için süper dedektif zekanız var. Yalan yanlış bilgiler ve karşı çıkanlar sizi yanıltmasın.

İnsanların önünde sallanan gizemleri şimdi keşfedin – bir keşif sizi bekliyor.

İkizler Burcu 22 Kasım 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Organize olmak için yapman gerekeni yap ama ayrıntılara fazla takılma İkizler. Ne de olsa, bilgili gezegen hükümdarınız Merkür, günlük ritüeller, durum tespiti ve hizmet eylemlerinden sorumlu altıncı evinizden geçmeye devam ediyor, bu da muhtemelen ördeklerinizi arka arkaya almakla meşgul olduğunuz anlamına geliyor. Başka bir notta, Luna, istikrar arayan ikinci değer sistemleri evinizin üzerinde gezinirken, duygusal bağlılıklarınızla ilgili bir tür aydınlanma yaşıyor olabilirsiniz. Bu, özellikle yaralı şifacı Chiron’a ayın karesi düşünüldüğünde geçerlidir. Kendini yansıtma zamanı.

İkizler Burcu 22 Kasım 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

İkizler, çalışma ortamınızda meşgul oluyor ve önemli hikayeleri tamamlıyorsunuz. Önümüzdeki günlerde bu arenada işler sona ermeye başlayacak, ancak şimdilik, kendinizi Pazartesi günü gökyüzünün altında hala üretken bir şekilde kamyonla ilerlerken bulabilirsiniz. Ay, muhafazakar Yengeç’in arasında kıvrılarak ilerliyor ve bu, burnunuzu bileme taşına koyarken mali durumunuzun içini ve dışını gözden geçirmek için ideal bir gün yapıyor.

İkizler Burcu 22 Kasım 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Ay, finans sektörünüzde parıldayan yansıtıcı Yengeç burcuna girerken para aklınızda. Merhametli ay, finansal durumunuz hakkında dokunup gitmek hissetmektir. İkizler, özellikle ödeme bekliyorsanız veya şu anki işinizde aldığınızdan daha fazlasını hak ettiğinizi düşünüyorsanız, paranızla ilgili duygusal olarak biraz tepkili hissedebilirsiniz. Neyse ki, ay enerjisi sezgiseldir, bu nedenle işteki finansal endişeleri gidermek için doğru zamanın ne zaman olduğunu bilebilirsiniz. Bu arada Venüs, Mars’a altmışlık açısına başlar ve günlük iş yaşamınızda açık bir dönüşüm başlatır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.