İkizler Aylık Burç Yorumları Neler? İkizler Burç Yorumu Aralık 2021

İkizler burcunun Aralık ayı için burç yorumları neler? İkizler burcunun Aralık ayı neler bekliyor? İkizler burcunun Aralık ayı aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun Aralık ayı iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun Aralık ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu Aralık ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu Aralık Ayı Aylık Burç Yorumu

İyi Bağlantılar

4 Aralık’taki İkizler, güneş tutulması ve süper ay, bu aya ışıltılı bir başlangıç ​​yapıyor. Bu güçlü ay evresi, sizi belirli bağları güçlendirmeye ve belki de başkalarıyla bağları kesmeye teşvik edebilir. Bu, yeni bir romantizmin başlangıcını veya mevcut bir ilişkiyi yeni bir yöne götürme fırsatını görebilir.

Yirmi birinciye kadar, ekip çalışması ve işbirliği, olumlu ilerleme kaydetmenize yardımcı olabilir. Ancak tutulma, bir ilişkinin öne çıkabileceğini ve ona özel ilgi göstermeye hazır olacağınızı ima ediyor.

Kişisel gezegeniniz Canny Mercury, 13 Aralık’ta Oğlak burcuna ve bir dönüşüm bölgesine giriyor, belki de sizi herhangi bir konu hakkında konuşmaya veya gerekirse tavsiye almaya teşvik ediyor.

Bu arada, ateşli Mars, yine on üçüncüde, Yay burcuna geçiş yaparak ilişkilerine ekstra baharat katıyor. Buradaki varlığı oldukça heyecan uyandırabilir ve sizi birliktelik ve arkadaşlıklarınızda daha maceracı olmaya teşvik edebilir.

18 Aralık’ta burcunuzdaki dolunay, kenara itmiş olabileceğiniz duyguları yüzeye çıkarabilir. Şimdi onları kabul etme zamanı. Konuşmanız gerekiyorsa, sakinleşene kadar bir veya iki gün bekleyin, ardından tartışmalar daha verimli olacaktır.

Güzel Venüs, on dokuzunda, iş sektörünüzde gerileme aşamasına giriyor ve varlıkları paylaşıyor, bu da gecikmelere, bir plan değişikliğine ve hatta bir fikir değişikliğine işaret ediyor.

Güneşin 21 Aralık’ta Oğlak burcuna geçişi, finansal ve ticari ilişkilerin yanı sıra derin duygusal bağları da ön plana çıkarıyor. Önümüzdeki dört hafta boyunca ve bir süre sonra vurgulanan bu sektörle, bazı yararlı bilgiler edinebilirsiniz.

Ayık Satürn’ün yirmi üçüncüde başına buyruk Uranüs ile açısı bu yılki üçüncü açıdır ve bir atılımla çakışan bir dizi olay veya sürecin doruk noktasını görebilir.

Son olarak, Jüpiter 28 Aralık’ta Balık burcuna geçiyor ve bu da yeni yıla girerken bazı harika fırsatların önünü açabilir.


İkizler Burcu Aralık Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Ayın başında yöneticiniz Merkür kendiliğinden ateş burcu Yay’dan geçerken, mevcut veya potansiyel ilişkinizi olumsuz yönde etkileyebilecek çok fazla sabrınız yok. Bazı heyecan verici konuşmalarınız olsa da, sonunda sizi ilhamsız bırakacak ve daha fazlasını isteyecektir.

7 Aralık, hayal gücünüzü her türlü belaya sokmanıza neden olabilecek rahatsız edici bir Merkür-Neptün karesi getiriyor. Tanıdıklar hakkında (özellikle eski sevgilinin şu anki alevi) mutlaka doğru olmayan şeyleri bildirme dürtüsüne karşı koyun. Kötü niyetli dedikodular yaymak sadece sonunda seni kötü gösterir, İkizler.

Neyse ki, Merkür on üçünde sabit Oğlak burcuna geçiyor, iletişimi geliştiriyor ve sizi daha az uçarı olmaya teşvik ediyor. Günde birden fazla kişiyle görüşmeyi planlıyorsanız, yoğun romantik programınızı mahvetmemek için her tarihin ayrıntılarını yazdığınızdan emin olun.

Hayırsever Balık, 28 Aralık’ta havadar Kova’dan ayrıldıktan sonra Jüpiter’e ev sahipliği yapar, bu nedenle yılı şefkatli, anlayışlı bir vibe ile çevrili olarak bitirirsiniz. 2021’i bitirmenin olası bir yolu eski sevgiliyle barışmak veya tekrar bir araya gelmek. Bu sefer her şeye gözlerinizi dört açın.


İkizler Burcu Aralık Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Bu, özellikle Yay burcundaki güneş tutulması ve 4 Aralık’taki yedinci ortaklıklar ve bağlantı eviniz sırasında yeni temaslar kurmaya odaklanmanız gereken bir aydır. Önümüzdeki aylar için profesyonel hedefler.

On sekizinci ayda İkizler burcundaki dolunay, projelerinizde ilerleyip ilerlemeyeceğinizi tartıştığınız için sizi her zamankinden daha fazla yansıtabilir. Sezginizi dinleyin. Bu aydınlatma sırasında Neptün’ün varlığı sizi kafanızı karıştıran veya hazır olmadığınız seçimler yapmaya itebilir. Doğru görünmüyorsa veya gerçek olamayacak kadar iyi görünüyorsa, muhtemelen sizin için en iyi durum veya ortaklık değildir.

19 Aralık’ta başlayıp 29 Ocak 2022’ye kadar sürecek olan Venüs’ün geriye dönüşü, ilişkilerinizin çoğunu yeniden düşünmenize neden olabilir, bu yüzden oyunun bir adım önünde olmak akıllıca olacaktır.

Jüpiter yirmi sekizinde Balık burcuna geçtiğinde, kariyerinizde bir dönüm noktası olabilir. Evren size, herhangi biri hayatınızı sonsuza dek değiştirebilecek büyük fırsatlar getiriyor. Bu tarih civarında olanlara dikkat edin, çünkü 12 Nisan 2022’de Balık burcunda Jüpiter ve Neptün arasındaki uğurlu açı için zemin hazırlıyor.


İkizler Burcu Aralık Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

December begins with a steamy date night during the solar eclipse on December 4. If the tension has been running hot in your relationship, it’s time to kiss and make up. Intimacy heats up when Mercury enters Capricorn on the thirteenth, encouraging you to talk about the fantasies that will put you on the naughty list.

The best date night is when the full moon is in your sign on December 18, encouraging you to seduce someone under the mistletoe. However, we move into breakup season when Venus goes into retrograde in Capricorn the next day. Clingy dates blow up your phone and exes come back to haunt you.

The winter solstice creates a make-it-or-break-it energy in your dating life when the sun enters Capricorn on the twenty-first. Over the next four weeks, you could have some serious conversations about where your relationship is heading—or ending. Trust your gut.

Are those wedding bells, Gemini? Okay, chill. You aren’t heading to the altar just yet, but your relationship status could seriously change in the next few months after Jupiter enters Pisces on December 28. You could meet the person of your dreams and become exclusive very quickly.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.