Haftalık Burç Yorumları (8 Kasım – 14 Kasım Haftası)

Haftalık burç yorumları ve Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının burç yorumları yazımızda.

Koç Burcu
Koç Burcu 8 Kasım – 14 Kasım Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta yıldızlar aşk için sıralanıyor. Koç, romantik bir buluşma mümkündür.

Hafta 7 Kasım Pazar günü, kaynak evinizdeki Akrep’teki Merkür ve kariyer evinizdeki Oğlak burcundaki Venüs ile başlar ve her ikisi de İkizler’deki Kuzey Düğüm ile kavuşum yapar. Bu bir yod oluşturur. Yolda bir çatala ulaştınız. Bir yol finansal bir beklenmedik düşüşe, diğeri ise olumlu tanımaya yol açar. Koç, sadece bir yoldan gidebilirsin. Kararınız size kendiniz hakkında bir şeyler söyleyecektir.

10 Kasım Çarşamba günü Akrep burcundaki Merkür, Mars ile güçlerini birleştiriyor ve bu iki gezegen, dostluk evinizde Kova burcundaki Satürn ile kare açı yapıyor. Bir arkadaşınız size inanmadığını söyleyebilir. Sizi yapmadığınız bir şeyle suçlayabilirler. Koç, bir yanlış anlaşılma orantısız hale gelebilir. Ve bugün öfkeniz tüyler ürpertici (yani, normalden daha fazla tüylerinizi diken diken ediyor). Adımına dikkat et.


Boğa Burcu
Boğa Burcu 8 Kasım – 14 Kasım Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta hızlı hareket etmek size fayda sağlıyor. Boğa, ilerlemeye odaklan.

Hafta 7 Kasım Pazar günü, ilişkiler evinizdeki Akrep’teki Merkür ve macera evinizdeki Oğlak burcundaki Venüs ile başlar ve her ikisi de İkizler’deki Kuzey Düğüm ile kavuşum yapar. Siz ve sevgiliniz macera isteyebilirsiniz ama macerayı farklı tanımlayabilirsiniz. Siz denenmiş ve doğru olanı severken onlar yeni bir şeyler denemek isteyebilirler. Şimdi önünüzde bazı seçenekler var. Boğa, anlaşmazlığı önlemenin tek yolunun uzlaşma olduğunu görebilirsiniz.

10 Kasım Çarşamba günü Akrep burcundaki Merkür Mars ile güçlerini birleştiriyor ve bu iki gezegen kariyer evinizde Kova burcundaki Satürn ile kare açı yapıyor. Kapıdan çıkmakta yavaş olabilirsiniz, ancak arkanızda biraz ivme kazandığınızda, işler olmaya başlar. Bugün, bir kariyer fırsatı elde etmek için muhtemelen ışık hızında hareket ediyorsunuz. Boğa, bu mevcut işinizde yeni bir proje, şirketinizde açılan yeni bir pozisyon veya bir kelle avcısından yeni bir iş fırsatı hakkında bir telefon görüşmesi olabilir.


İkizler Burcu
İkizler Burcu 8 Kasım – 14 Kasım Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta maceraya hazırsınız. İkizler, çantaların çoktan toplanmış gibi.

Hafta 7 Kasım Pazar günü, rutinler evinizdeki Akrep’teki Merkür ve kontrol evinizdeki Oğlak burcundaki Venüs ile başlar ve her ikisi de kendi İkizler burcunuzdaki Kuzey Düğüm ile birleşme yapar. Sizin için yeni bir yön açmak için birkaç olay çarpışıyor. Günlük hayatınıza bakabilir ve dramatik bir şey yapana kadar hiçbir şeyin değişmeyeceğini anlayabilirsiniz. Ama İkizler, bu tür bir macera tam size göre.

10 Kasım Çarşamba günü Akrep burcundaki Merkür Mars ile güçlerini birleştiriyor ve bu iki gezegen seyahat evinizde ve yabancı olan her şeyde Kova burcundaki Satürn ile kare açı yapıyor. Bugün yabancı ülkelerden insanlarla karşılaşabilirsiniz. Başka bir ülkede İngilizce öğretmek için başvurabilir veya uzun zamandır ihtiyaç duyduğunuz bir tatil için ev takasına bakabilirsiniz. Ex-Pat gruplarını egzotik yerlerde araştırmaya başlayabilirsiniz. Bazı Geminiler bugün Barış Gücü’ne katılmayı düşünecek.


Yengeç Burcu
Yengeç Burcu 8 Kasım – 14 Kasım Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, finansal fırsatlar bol. Kanser, akışın içindesin.

Hafta, 7 Kasım Pazar günü, Merkür’ün Akrep’te, romantizm evinizde ve Venüs’ün Oğlak’ta, İkizler’deki Kuzey Düğüm ile bağlantı kurmasıyla başlıyor. Yengeç, bu zorlu bir konfigürasyon ve her iki tarafta da çok fazla ayarlama gerektiren bir aşk ilişkisine odaklandığınız anlamına gelebilir. Belki aşık olduğun kişi başka bir yere kendini adamıştır ya da ikiniz arasında büyük bir fiziksel mesafe vardır. İlerlemenin tek yolu uzlaşmadır. İkinizin de orta yolu bulmanız gerekecek.

10 Kasım Çarşamba günü Akrep burcundaki Merkür Mars ile güçlerini birleştiriyor ve bu iki gezegen yatırım evinizde Kova burcundaki Satürn ile kare açı yapıyor. Kanserler için bazı pasif gelir fırsatları var. Bu, mükemmel temettüler ödeyen bir hisse senedi, cömert bir bağlı kuruluş pazarlama programı veya belki de Patreon sayfanız havaya uçuyor olabilir. Bugün, ek bir gelir akışı sağlama fırsatınız olabileceğinden etrafınıza bakın.


Aslan Burcu
Aslan Burcu 8 Kasım – 14 Kasım Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, romantizm düşünceleri heyecanla ayak parmaklarınızı kıvırmanıza neden olabilir. Leo, bu eğlenceli olabilir.

Hafta 7 Kasım Pazar günü, aile evinizdeki Merkür Akrep’te ve Venüs’ün Oğlak burcunda rutinler evinizde İkizler’deki Kuzey Düğüm ile birleşim yapmasıyla başlıyor. Bugün mutlak yoktur. Leo, bugün her şey uzlaşmayla ilgili. Standartlarınız ve gereksinimleriniz olduğu için bu sizin için biraz zor olabilir. Ancak bugün, gecikmeler veya planların değiştirilmesi anlamına gelse bile herkesi mutlu etmenin bir yolunu bulmak daha iyidir.

10 Kasım Çarşamba günü, Akrep burcundaki Merkür, Mars ile güçlerini birleştiriyor ve bu iki gezegen, ilişkiler evinizde Kova burcundaki Satürn ile kare açı yapıyor. Leo, samimi bir düzeyde flört etmeye ve bağlantı kurmaya çok odaklanıyorsun. Aynı zamanda, çevrenizdeki birinin büyük bir köpek yavrusu sevgisi vakası olabilir. Bu heyecan verici bir fırsat, ancak şu anda tek seçeneğiniz değil. Leo, feromonların fazla mesai yapıyor.


Başak Burcu
Başak Burcu 8 Kasım – 14 Kasım Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, sağlığınıza fayda sağlayacak olumlu değişiklikler yapıyorsunuz. Başak, her gün daha iyiye gidiyorsun.

Hafta 7 Kasım Pazar günü, Merkür’ün Akrep’te, anlaşmalar evinizde ve Venüs’ün Oğlak burcunda, İkizler’deki Kuzey Ay Düğümü ile kavuşum yapmamasıyla başlıyor. Yeni bir iş olasılığı var, ancak bunun beceri setinizin dışında olduğunu düşünebilirsiniz. Öte yandan, Başak, olduğun yerde kalmak da aynı derecede rahatsız hissediyor (ama farklı bir şekilde). Bir yol ayrımındasın ve bir seçim yapmak zorunda kalacaksın. İki yolu aynı anda kullanamazsınız.

10 Kasım Çarşamba günü Akrep burcundaki Merkür Mars ile güçlerini birleştiriyor ve bu iki gezegen sağlık ve esenlik evinizde Kova burcundaki Satürn ile kare açı yapıyor. Başak, doğal olarak sağlık odaklısın ve fiziksel benliğine dikkat etmede oldukça iyi olabilirsin. Ama şimdi hacim 11’e çıktı. Başak, çiğ vegan olabilirsin ya da meyveci olabilirsin. Yararlı bir vitamin kombinasyonu bulabilirsiniz. Veya bir maraton veya vücut geliştirme yarışmasına katılmak için kayıt olabilirsiniz.


Terazi Burcu
Terazi Burcu 8 Kasım – 14 Kasım Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, bir ilişki daha sağlam bir zemine ilerliyor. Terazi, istikrarlı bir büyüme görüyorsunuz.

Hafta 7 Kasım Pazar günü, harcama evinizdeki Akrep’teki Merkür ve aile evinizdeki Oğlak burcundaki Venüs’ün İkizler’deki Kuzey Ay Düğümü ile kavuşum yapmasıyla başlar. Bugün, hangisinin hangisi olduğuna dair net kılavuzlar olmadan istek ve ihtiyaçlar arasında hokkabazlık yapıyor olabilirsiniz. Terazi, bu tamamen bir orta yol bulmaktan ödün vermekle ilgili. Bir kuruş için tatlı yapabileceğiniz anlamına geliyorsa, donmuş bir yoğurt makinesine ihtiyaç var mı? Bunlar bugün kendinize sorabileceğiniz türden sorular.

10 Kasım Çarşamba günü Akrep burcundaki Merkür, Mars ile güçlerini birleştiriyor ve bu iki gezegen, romantizm evinizde Kova burcundaki Satürn ile kare açı yapıyor. Bugün, ilişkinizi ileriye taşımaya çok odaklanmış durumdasınız. Partneriniz sizinle nişanlanmak veya birlikte yaşamak hakkında konuşmaya istekli olabilir. Bugün Terazi, kararlar kasırgasında planlar yapıyorsun. Şaşırtıcı bir şekilde, bu yoğun eylem aslında mutlu bir sonuca yol açar.


Akrep Burcu
Akrep Burcu 8 Kasım – 14 Kasım Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, bazı değişiklikler yapmaya hazırsınız. Akrep, her şey senin vizyonunla başlar.

Hafta 7 Kasım Pazar günü, güven evinizdeki Akrep’teki Merkür ve iletişim evinizdeki Oğlak burcundaki Venüs ile başlar ve İkizler’deki Kuzey Düğüm ile kavuşum yapar. Bugün, ileri hücum etmek ile birisinin devam etmek için işaret vermesini beklemek arasında bir sınırda duruyorsunuz. Akrep, bir hareket tarzı seçmelisin. Ya istediğinizi yapın ya da bir kenara koyun ve başkalarının yetişmesini beklerken başka bir şey üzerinde çalışın.

10 Kasım Çarşamba günü, Akrep burcundaki Merkür, Mars ile güçlerini birleştiriyor ve bu iki gezegen, konut evinizde Kova burcundaki Satürn ile kare açı yapıyor. Bugün evinize bir balyoz götürmeye hazır olabilirsiniz. Akrep, bazı tadilatları yaptırmak için kaşınıyor olabilirsin. Mobilyaları hareket ettirerek veya bazı şeylerden kurtularak hızlıca neler yapabileceğinizi görün. Gerçek tadilat söz konusu olduğunda, bugün bazı tavizler verilmesi gerekecek.


Yay Burcu
Yay Burcu 8 Kasım – 14 Kasım Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, başkalarının da aynı fikirde olmasını sağlayabilirsiniz. Yay, artık usta bir müzakerecisin.

Hafta 7 Kasım Pazar günü, sezgi evinizdeki Akrep’teki Merkür ve finans evinizdeki Oğlak burcundaki Venüs’ün İkizler’deki Kuzey Düğüm ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Bir yatırım hakkında emin hissederek uyanabilirsiniz, ancak ne yazık ki borsa kapalıdır (eğer uluslararası tarih çizgisinin diğer tarafında olduğu için açık olan Hong Kong piyasasına yatırım yapmıyorsanız). Ancak bugün dikkatli olun, çünkü bu enerji birçok seçenek ve birkaç doğru seçim getirebilir.

10 Kasım Çarşamba günü Akrep burcundaki Merkür, Mars ile güçlerini birleştiriyor ve bu iki gezegen, sözleşmeler ve anlaşmalar evinizde Kova burcundaki Satürn ile kare açı yapıyor. Bugün, bir iş, araba kiralama veya bir mülk satın alma sözleşmesi yapabilirsiniz. Önünüzde nasıl bir sözleşme olursa olsun, kalemi elinize almadan önce okunması ve anlaşılması gerekiyor. Yay burcu, bu güçlü enerji ile sadece bu anlaşmayı deşifre etmekle kalmaz, aynı zamanda daha iyi bir şey için pazarlık da yapabilirsiniz.


Oğlak Burcu
Oğlak Burcu 8 Kasım – 14 Kasım Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta birçok yeni fikriniz var. Oğlak, ilham alıyorsun.

Hafta 7 Kasım Pazar günü, Merkür’ün Akrep’te, dostluk evinizde ve Venüs’ün kendi Oğlak burcunda İkizler’deki Kuzey Düğüm ile birleşme yapmasıyla başlıyor. Bir arkadaşınızı ağırlamanız ve kendi ihtiyaçlarınızı bir kenara bırakmanız gerekebilir. Oğlak, gün içinde istediğiniz her şeyi yapmak için yeterli saat yok. Biraz uzlaşma gerekecek. Programınız hakkında arkadaşınıza açık olun ve ihtiyaçlarının bekleyebileceğini görebilirler.

10 Kasım Çarşamba günü Akrep burcundaki Merkür, Mars ile güçlerini birleştiriyor ve bu iki gezegen para evinizde Kova burcundaki Satürn ile kare açı yapıyor. Bugün, parayla ilgili bir fikriniz olabilir. Sanki başınızın üzerinde devasa bir ampul yanıyor. Oğlak burcu, bunu kesinlikle yazmanız gerekiyor çünkü bu 24 saatlik bir sürede uygulanamayacak kadar büyük. Dehanız ortaya çıkıyor.


Kova Burcu
Kova Burcu 8 Kasım – 14 Kasım Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta kendinize olan güveniniz artıyor. Kova, dünyayı ele geçirebilirsin.

Hafta 7 Kasım Pazar günü, halka açık evinizdeki Akrep’teki Merkür ve güvenlik evinizdeki Oğlak burcundaki Venüs’ün İkizler’deki Kuzey Düğüm ile birleşim yapmasıyla başlıyor. Bugün, ilgi odağı olmak ile anonim kalmak arasında bir yol ayrımındasınız. Kova, bu, el yazmanıza gerçek adınızı koymak isteyip istemediğiniz veya YouTube videolarınızda yüzünüzü gösterecek olmanız kadar basit olabilir. Kendinizi öne mi atıyorsunuz yoksa arka planda ipleri çeken bir kukla ustası mı olduğunuza karar vermenin zamanı geldi.

10 Kasım Çarşamba günü Akrep burcundaki Merkür Mars ile güçlerini birleştiriyor ve bu iki gezegen kendi Kova burcunuzda ve güven evinizde Satürn ile kare açı yapıyor. Bugün, Evrenin size fırlattığı her şeyin üstesinden gelebileceğinizi bilerek yataktan fırlayabilirsiniz. Kova, bu, işbirliği yapmak istediğiniz en iyi ünlü, akıl hocası veya etkileyici bir kişiye mesaj göndermeniz için bir gün. Oyununuz bugün açık. Oturma odasını süpürerek zaman kaybetmeyin.


Balık Burcu
Balık Burcu 8 Kasım – 14 Kasım Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta Evren sizinle konuşuyor. Balık, kaynaktan mesajlar alıyorsunuz.

Hafta 7 Kasım Pazar günü, Merkür’ün Akrep’te, geleneksel bilgelik evinizde ve Venüs’ün Oğlak’ta yeni düşünce evinizde, İkizler’deki Kuzey Düğüm ile birleşim yapmasıyla başlar. Bugün önünüzde bir seçim var. Biri denenmiş ve gerçek bir yolu temsil eder. Diğeri ise yeni ve yaratıcı kavramları benimsemeyi gerektirir. Balık, dört yıllık bir diploma almak veya sadece birkaç ayda bitirebileceğiniz çevrimiçi hızlandırılmış bir program almak arasında seçim yapıyor olabilirsiniz. Belki de bugünün en zor yanı, Ivy League babanıza söyleyeceğiniz şeydir.

10 Kasım Çarşamba günü, Akrep burcundaki Merkür, Mars ile güçlerini birleştiriyor ve bu iki gezegen, maneviyat evinizde Kova burcundaki Satürn ile kare açı yapıyor. Balıklar, Evrenin planına yönlendirilmiş ve açık hissedebilirsiniz. Simyacı klasik kitabındaki çocuk gibi, dünyanın ruhunu duyuyorsunuz. Bugün spontane olun. Ve Evrenin işaretlerinin size rehberlik etmesine izin verin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.