Haftalık Burç Yorumları (22 Kasım – 28 Kasım Haftası)

Haftalık burç yorumları ve Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının burç yorumları yazımızda.

Koç Burcu
Koç Burcu 22 Kasım – 28 Kasım Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta kariyer yolunuz aydınlandı. Koç, bir yön seçiyorsun.

Hafta 21 Kasım Pazar günü, Merkür’ün Akrep burcunda, kaynak evinizde, kariyer evinizdeki Oğlak burcundaki Plüton ile altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. Önümüzdeki haftayı araştırırken, farklı bir iş istediğinizi düşünüyor olabilirsiniz. Aslında, serbest meslek sahibi olarak veya perakendeden tıp veya mühendislikten restoran yönetimine geçerek kariyerinizi dönüştürmek isteyebilirsiniz. Bugün, önümüzdeki birkaç hafta içinde uygulamaya başlayabileceğiniz bir planın haritasını çıkarmak için iyi bir gün.

23 Kasım Salı günü, macera evinizde Yay burcundaki güneş, bilgi evinizde Kuzey Düğüm ile karşıt açı yapıyor. Bugün, cevapları bulabilirsiniz. Soruların bir listesini yapın ve kişi adları, telefon numaraları veya uygulamalara bağlantılar dahil olmak üzere aradığınız bilgileri alacaksınız. Koç, olasılıkları görüyorsun.


Boğa Burcu
Boğa Burcu 22 Kasım – 28 Kasım Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, analiz başarının anahtarıdır. Boğa, kendini daha iyi tanımaya başlıyorsun.

Hafta 21 Kasım Pazar günü, ilişkiler evinizdeki Merkür Akrep’te, felsefe evinizde Oğlak burcundaki Plüton’a altmışlık açı yaparak başlıyor. Bugün, ilişkilerle ilgili sınırlayıcı inançlara bakın ve değişikliklerden nerelerde yararlanabileceğinizi görün. Boğa, değerli ortak sıkıntısı olduğuna ya da bir şekilde ölçemediğinize inanabilirsiniz. Sınırlayıcı inançlara meydan okuma zamanı.

23 Kasım Salı günü, kaynaklar evinizdeki Yay burcundaki güneş, para evinizdeki Kuzey Düğümü ile karşıtlık kurar. Boğa, hisse senetleri, tahviller veya cesur hissediyorsanız seçeneklerle bir yatırım stratejisine geri dönmek için ani bir arzu duyabilirsiniz. Güneş, geçmiş davranışlarınıza ışık tutuyor. Geçmişte yaptıklarınızın işe yarayıp yaramadığına bakmanın zamanı geldi. Bugün, mali durumunuz söz konusu olduğunda etkili davranışlara odaklanın.


İkizler Burcu
İkizler Burcu 22 Kasım – 28 Kasım Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, sırların kilidini açmak için anahtarlara sahipsiniz. İkizler, ipuçlarını takip ediyorsun.

Hafta 21 Kasım Pazar günü, iş evinizdeki Merkür Akrep burcundayken, yatırım evinizdeki Oğlak burcundaki Plüton ile altmışlık açı yaparak başlıyor. Bugün, yatırım yapmanın bazı ince noktalarını ele alabilirsiniz. İkizler, bu araştırma, analiz ve hatta potansiyel yatırımın iniş ve çıkışlarını tam olarak anlamanız için bazı renkli pasta grafikler oluşturmak için harika bir zaman. Kripto para birimi gibi daha az geleneksel bir şey yapacaksanız bu idealdir.

23 Kasım Salı günü, ilişkiler evinizdeki Yay burcundaki güneş, benlik evinizdeki Kuzey Düğüm ile karşıtlık kurar. Bugün partneriniz sizin aynanız. Yaptıkları rahatsız edici şeyler, kendi davranışlarınız hakkında mesajlardır. Bu, yakın arkadaşlarınız ve iş arkadaşlarınız için de geçerlidir. Bugün, ne zaman başka biri kanınızı kaynatsa, kendinize “Ben de aynı şeyi nasıl yapıyorum?” diye sorun.


Yengeç Burcu
Yengeç Burcu 22 Kasım – 28 Kasım Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta romantizm için bir fırsat var. Yengeç, aramayı cevaplar mısın?

Hafta 21 Kasım Pazar günü Merkür’ün Akrep burcunda, aşk ve romantizm evinizde, ilişkiler evinizde Oğlak burcundaki Plüton ile altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. Bugün aşk kapınızı çalıyor olabilir. Yengeç, çevrimiçi bir arkadaşlık sitesi aracılığıyla biriyle tanışabilirsin ya da kör bir randevuda kuzeninin seni ayarlamasına izin verebilirsin. Bir toplantıya “evet” demeye istekliysen olasılıklar var.

23 Kasım Salı günü, iş evinizde Yay burcundaki güneş, maneviyat evinizde Kuzey Düğüm ile karşıtlık kurar. Anlamı olan bir şey yapmak istiyorsun. Yengeç, işinizden bu duyguya sahip olacak kadar şanslı olabilirsiniz. 80’lerde, bir Zen öğrencisi, günlük eylemlerde kişinin ruhsal yolunu bulma hakkında Chop Wood, Carry Water adlı bir kitap yazdı. Bu bugün için iyi bir plan.


Aslan Burcu
Aslan Burcu 22 Kasım – 28 Kasım Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, bir çift dost gözün ardında aşkı bulabilirsiniz. Leo, hayranlık alıyorsun.

Hafta 21 Kasım Pazar günü, Merkür’ün Akrep’te, aile evinizde, rutin evinizde Oğlak’ta Plüton’a altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. Çamaşır günü olabilir veya evi baştan aşağı temizliyorsunuz. Ya da belki çocuğunuz üniversiteden eve gelmiştir ve eski yatak odasındaki şeyleri gözden geçirmesini sağlayabilirsiniz. Bugün, evi temizlik veya dağınıklık yoluyla dönüştürebilirsiniz.

23 Kasım Salı günü, romantizm ve macera dolu evinizde Yay burcundaki güneş, dostluk evinizde Kuzey Düğüm ile karşıt açı yapıyor. Leo, daha yakın bir ilişki isteyen bir arkadaşın olabilir. Ve bu duygunun karşılıklı olması mümkündür. Ama biriniz bir ilişki için müsait olmayabilir ve bu yüzden bu sadece bir rüya, mutlu ve bazen seksi bir rüya.


Başak Burcu
Başak Burcu 22 Kasım – 28 Kasım Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, konuşmalar romantik bir hal alıyor. Başak, sıcak bir konuşma içinde olabilirsin.

Hafta 21 Kasım Pazar günü, Merkür’ün Akrep burcunda, iletişim evinizde, romantizm evinizde Oğlak burcundaki Plüton ile altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, oldukça seksi olan bir metin sohbetinin parçası olabilirsiniz. Gelecekteki bir buluşmayı ayrıntılı olarak tartışırken, samimi fotoğraflar paylaşıyor olabilirsiniz. Buluşmanızı beklerken çok eğleniyor olabilirsiniz.

23 Kasım Salı günü, evinizin ve ailenizin evindeki Yay burcundaki güneş, evinizdeki Kuzey Düğüm ile “diğer herkes” ile karşıtlık kurar. Şu anda onlara karşı bir biz tavrı var. Ve Başak, bu son bir kutu sprey krem ​​şanti için bir markette kavgaya dönüşebilir. Trafikte veya dar park yerlerinde geziniyor olabilirsiniz. Ancak bu konuya farklı bir şekilde yaklaşabilir ve kilisenizde, manevi organizasyonunuzda veya topluluk grubunuzda hayır işleri yaparak huzur bulabilirsiniz.


Terazi Burcu
Terazi Burcu 22 Kasım – 28 Kasım Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, kaynakları bir araya getirmek faydalar getiriyor. Terazi, bir anlaşma yapma zamanı.

Hafta 21 Kasım Pazar günü, Merkür’ün Akrep’te, para evinizde, aile evinizde Oğlak’taki Plüton’a altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, bir veya daha fazla aile üyesiyle mali konuları tartışıyor olabilirsiniz. Yatırım yapmak için kaynakları bir araya getirmeyi düşünebilirsiniz. Terazi, kiralık mülk edinmenin bir yolunu bulabilirsin ya da belki bir iş kurmayı düşünüyorsun. Bütün bunlar, topun yuvarlanmasını sağlamak için harekete geçmenize bağlıdır.

23 Kasım Salı günü iletişim evinizdeki Yay burcundaki güneş bilgi evinizde Kuzey Düğüm ile karşıtlık kurar. Bildiğiniz bir şeyi çok resmi veya halka açık bir şekilde iletmeniz istenebilir. Bu, bir toplantıya liderlik ettiğiniz, bir sınıfa öğretmenlik yaptığınız veya bir sınava girdiğiniz anlamına gelebilir. Bunu başarmak için ihtiyaç duyduğunuz şeylerin çoğuna bilgi ve konuşma yeteneği olarak zaten sahipsiniz. Ama biraz hazırlık yapmaktan zarar gelmezdi.


Akrep Burcu
Akrep Burcu 22 Kasım – 28 Kasım Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta insanlar size sırlarını itiraf edecekler. Akrep, gerçeği öğreniyorsun.

21 Kasım Pazar günü, kendi burcunuzdaki Akrep burcundaki Merkür ile iletişim evinizdeki Oğlak burcundaki Plüton ile altmışlık açı yaparak başlıyor. Bugün birisi size gelip her şeyi itiraf edebilir. Hatalar, güvensizlikler ve hatta cesedi nereye gömdükleri hakkında konuşurlar. Gerçeği bulmak doğal yeteneklerinizden biridir, ancak bugün diğer insanların derin karanlık sırlarına daha fazla erişiminiz var.

23 Kasım Salı günü, para evinizdeki Yay burcundaki güneş, yatırım evinizdeki Kuzey Düğümü ile karşıt açı yapıyor. Varlıklarınızı gözden geçirme zamanı. Bugün mevcut sayısız yatırım fırsatını keşfediyor olabilirsiniz. Akrep, güneş en az bir ay boyunca para evinizde olacak ve bu da bazı kararlar almak için zamanınız olduğu anlamına geliyor.


Yay Burcu
Yay Burcu 22 Kasım – 28 Kasım Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, yatırım radarınız çalışıyor. Yay, karı kokluyorsun.

Hafta 21 Kasım Pazar günü, Merkür’ün Akrep burcunda, sezgi evinizde, para evinizdeki Oğlak burcundaki Plüton ile altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, satın alma veya satma zamanının geldiği fikriyle uyanabilirsiniz. Tam olarak ne hissettiğinizi yazmayı düşünün. Evren size mesajlar gönderiyor.

23 Kasım Salı günü Yay burcundaki güneş (doğum günün kutlu olsun!) ilişkiler evinizde Kuzey Düğüm ile karşıt açı yapıyor. Bugün, özellikle potansiyel aşk ilişkileri ve arkadaşlıklar söz konusu olduğunda daha görünürsünüz. Yeni insanlarla tanışabilir ve hızlı bir şekilde güçlü bağlantılar kurabilirsiniz. Yay burcu, geçmiş yaşam bağlantınız olan biriyle tanışabilirsiniz veya size karmik borçları olabilir.


Oğlak Burcu
Oğlak Burcu 22 Kasım – 28 Kasım Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta popülerliğiniz artıyor. Oğlak, insanlar seni tanımak istiyor.

Hafta 21 Kasım Pazar günü arkadaşlıklar evinizde Merkür Akrep burcunda, güven evinizde Oğlak burcundaki Plüton ile altmışlık açı yaparak başlıyor. Bugün, bir ağ toplantısına veya sosyal etkinliğe katılarak arkadaş çevrenizi genişletebilirsiniz. Ya da kabul edilebilir çit yükseklikleri ve bahçe aletleri bakımı hakkında uzun bir sohbetten sonra bir komşunuzla bir dostluk kaynadığını bulabilirsiniz. Oğlak, bu dostlukta elinizi uzatmak için iyi bir gün. Ve hayatında önemli hale gelen biriyle tanışabilirsin.

23 Kasım Salı günü, maneviyat evinizdeki Yay burcundaki güneş, ritüeller evinizde Kuzey Düğüm ile karşıtlık kurar. Bugün, kendinizi Evrenin bolluğu ile ilişkilendirmek için manevi bir ritüel uygulamayı düşünün. Oğlak, olumlamalarla sabah meditasyonu yapabilirsin. Her gün birkaç dakikalığına bir mum ve günlük yakabilirsiniz. Evi lekelemeyi ve pozitif enerjiyle karşılamayı düşünün.


Kova Burcu
Kova Burcu 22 Kasım – 28 Kasım Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, büyülü yanınıza dokunma zamanı. Kova, bu ilerlemenize yardımcı olabilir.

Hafta 21 Kasım Pazar günü, Merkür’ün Akrep burcunda, kariyer evinizde, maneviyat evinizde Oğlak burcundaki Plüton’a altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, kariyer hedeflerinizi biraz sihirle birleştirmek iyi bir fikir. Kova, yeni bir karşılama matı ya da ev ofisiniz Feng Shui almak isteyebilirsiniz. Zam istemeden önce para tütsü yakabilirsiniz. Veya görüşmeye giderken cebinizde bir parça lapis lazuli taşıyabilirsiniz.

23 Kasım Salı günü, dostluk evinizdeki Yay burcundaki güneş, romantizm evinizde Kuzey Düğüm ile karşıt açı yapıyor. Güneş, bireysellik duygunuzu temsil eder ve Düğümlere dokunduğunda kim olduğunuzu düşünmenin zamanıdır. Bugün bir arkadaşınız, mutlu bir aşk ilişkisi için şansınızı artırmak için yapabileceğiniz önemli şeylere dikkat çekebilir. Ve bu fikirleri benimseyebilirsin ya da en iyisini senin bildiğini ve değiştirmek istemediğini düşünerek inatçı olabilirsin. Bugün, seçimleriniz var.


Balık Burcu
Balık Burcu 22 Kasım – 28 Kasım Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, dünyada olup bitenler hakkında güçlü fikirleriniz var. Balık, sesiniz önemli.

Hafta 21 Kasım Pazar günü adalet evinizdeki Merkür Akrep’te, topluluk evinizde Oğlak’taki Plüton’a altmışlık açı yaparak başlıyor. Balık, bugün yürüyüşte olabilirsin, vali konağının önünde işaretler tutmak için benzer düşünen insanlarla bir araya geliyorsun. Ya da belki Kongre üyenize ve eyalet temsilcilerinize mektup gönderiyorsunuzdur. Bu, topluluk sorunlarına dahil olmak için iyi bir gün.

23 Kasım Salı günü, kariyer evinizdeki Yay burcundaki güneş, temeller evinizde Kuzey Ay Düğümü ile karşıt açı yapıyor. Artık ilgi odağısınız ve yöneticileriniz net bir şekilde görülebiliyor. Bu şirkette yükselmek istiyorsanız, bugün bir fırsatınız var. Ve, Balık, farklı bir işe geçmek istiyorsanız, yığının en üstüne çıkma olasılığı daha yüksek olduğu için özgeçmişinizi şimdi gönderin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.