Günlük İş Burç Yorumları 30 Kasım 2021

30 Kasım Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 30 Kasım Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

30 Kasım 2021 Salı Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bugün bir öncekinden daha astrolojik olarak yüklü! Güneş-Merkür kavuşumu, devam eden Venüs-Mars sekstiliyle desteklenen profesyonel ilhamını sürdürüyor. Buna ek olarak, güneş ve Merkür, benzersiz ancak yapılandırılmış bir ilham isteyen Satürn’ü altmış çizer. Topluluklarınızda bilgece öğütler veya sağlam fırsatlar bulabilirsiniz. Bir sonraki profesyonel hedefiniz için bir oyun planı oluşturmanın da zamanı gelmiş olabilir. Bu arada, Venüs geri giden Neptün ile altmışlık ve Mars geri giden Neptün ile üçgen açı yapıyor. Koç, tüm ayrıntılara sahip olana kadar yeni yatırımları geri çekerken sezgisel yeteneklerinden yararlanmak isteyebilirsin.


Boğa Burcu

30 Kasım 2021 Salı Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Boğa, yoğun bir güne hazır mısın? Devam eden güneş-Merkür birleşimi, profesyonel yatırımlarınızda dönüşümü harekete geçirirken, Venüs-Mars altmışlığı profesyonel ortaklıklardan ilham alır. Bu arada, yatırımlarınızı kariyeriniz etrafında yapılandırmak için mükemmel olan hem güneş hem de Merkür altmışlık Satürn. Satürn altmışlıkları, kariyer yolunuzda ana belirleyiciler haline gelebilecek benzersiz profesyonel yatırımlar aramanızı teşvik eder. Çabalarınız için biraz ümidinizin olması gerekiyorsa, geri giden Neptün ile uyumlu yönleri için hem Venüs’e hem de Mars’a teşekkür edebilirsiniz.


İkizler Burcu

30 Kasım 2021 Salı İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Taahhütlerinde ilerleme kaydettin mi İkizler? Güneş Merkür ile kavuşum yapmaya devam ederken, hafta geçtikçe profesyonel ilişkilerinizin ve sözleşmelerinizin değiştiğini görebilirsiniz. Venüs ve Mars arasındaki süregelen altmışlık, geçişe yardımcı olur. Güneş ve Merkür Satürn ile altmışlık açı yaptığından, taahhütlerinizin yeni zirvelere ulaşabileceğini görebilirsiniz. Bir sözleşmenin parçası olarak yeni bir semineri veya çalıştayı kabul edebilirsiniz. Seyahatin profesyonel anlaşmalarınızın bir parçası olması da mümkündür. Meslektaşlarınızın ve sözleşmelerinizin sizi profesyonel olarak götürebileceği her yere açık olun!


Yengeç Burcu

30 Kasım 2021 Salı Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Güneş ve Merkür arasındaki sürekli kavuşum sayesinde işler yoğun olabilir. İyileştirmeler veya ayarlamalar yapmak için mükemmel olan çalışma alanınızda fikirlerinizin memnuniyetle karşılandığını görebilirsiniz. Venüs, Mars’a seksen yapmaya devam ettiğinden, yaratıcılığınız profesyonel taahhütlerinizde parlıyor. Yengeç burcu, tutku projelerinde veya anlaşmalarda daha güçlü bir sese sahip olmak giderek daha kolay hale geliyor, bu da işinize kendinizi daha çok kattıkça mükemmel. Yaptığınız her şey, doğrudan güneşe ve Merkür’ün Satürn’e altmışlık açısına oynayan iş yerinizi dönüştürmektir.


Aslan Burcu

30 Kasım 2021 Salı Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Leo, Yay burcunda devam eden güneş kavuşumu Merkür sayesinde, coşkulu tonunuz iş yerinde bulaşıcı! Yaratıcılığınızın heyecanla yükseldiğini görebilirsiniz. Neyse ki, her iki gezegen de Satürn’e altmış açı yaptığından, uzun vadeli bir şeye yol açabilir. Satürn, taahhüt sektörünüzü yapılandırıyor ve sizden benzersiz ortaklıklara ve bağımsız sözleşmelere katılmanızı istiyor. Satürn sekstilleri, tutku projelerinizin veya profesyonel kendini ifade etmenin, iş ortakları ve taahhütlerle benzersiz yollara yol açabileceğini ima eder. Bununla birlikte, Satürn sizden sesini biraz kısmanızı isteyebilir, bu da yaratıcılığınızı geliştirmek için ideal olabilir.


Başak Burcu

30 Kasım 2021 Salı Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Güneş, Merkür ile birleşmeye devam ediyor, bu da onu ev projeleriyle uğraşmak veya evden çalışmak için mükemmel bir hafta haline getiriyor! Her iki gezegen de Satürn’e altmış açı yaptığından, bugün yeni keşfedilen bir organizasyon fark edebilirsiniz. Başak, düşüncelerinizi, eylemlerinizi ve yönünüzü düzenlemek kolay olabileceğinden Satürn’ün etkisini takdir edebilirsiniz. Satürn ayrıca dikkatinizi tekrar işinize çekebilir; bu, görevde kalmakta zorluk çekiyorsanız mükemmeldir. Mars, Venüs’e de 60’lık açı yapmaya devam ettiği için, iş yerinde iletişim yoluyla etkili bir yetki devri olduğunu görebilirsiniz.


Terazi Burcu

30 Kasım 2021 Salı Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Terazi, iletişim sektörünüzde güneş Merkür ile birleşmeye devam ederken iş yerinde felsefi konuşmalar yaşayabilirsiniz. Neyse ki, her iki gezegen de kendini ifade etme ve yaratıcılığınızı sohbete davet eden Satürn’e altmışlık açı yapıyor. Satürn sizi konuşmadan önce düşünmeye teşvik ettiği için bugün kendinizi geri tutma eğiliminde olabilirsiniz. Satürn’ün kısıtlayıcı etkisi, tonunuzu, alanınızı ve zamanlamanızı düşünmek için çok önemli olabilir. Herhangi bir ayrıntı vermek istemiyorsanız, özellikle de sunmak istediğiniz bir projeniz varsa veya çok önemsediğiniz bir şey üzerinde çalışıyorsanız, mükemmel olabilir.


Akrep Burcu

30 Kasım 2021 Salı Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Güneş-Merkür kavuşumu boyunca para meseleleri aklınızın bir köşesinde kalabilir. Akrep, her iki gezegenin de Satürn’e yaptığı altmışlıklar sayesinde konuşmayı nasıl uygulayacağınız konusunda bir fikriniz olabilir. Satürn benzersiz bir yapıyı ima eder, bu nedenle konuşmayı başlatmak için göze çarpan bir yolunuz olabilir. Bununla birlikte, Satürn’ün konumu uzun ömür anlamına gelebilir, bu nedenle konuşmaya başlamadan önce noktalarınızı ve örneklerinizi ciddiye alın. Konuşmanızın verimli ve uzun vadeli bir nihai hedefi olduğundan emin olmak istersiniz. Neyse ki, devam eden Venüs-Mars altmışlığı, doğru iletişimsel etkiyi yaratmanıza yardımcı olabilir!


Yay Burcu

30 Kasım 2021 Salı Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş yerinde en iyi etkiyi nasıl yaratabilirsiniz, Yay? Devam eden güneş-Merkür kavuşumu ile zihniniz ve sözleriniz iş başında muazzam bir güce sahiptir. Bugün her iki gezegen de Satürn’e 60’lık açı yaptığından, girdilerinizi ciddi olarak düşünmeniz konusunda uyarıldınız. Satürn’ün kısıtlayıcı bir tonu vardır, bu nedenle aklınıza ne gelirse söylemeye meyilli hissetmeyebilirsiniz. Neyse ki, Satürn’ün etkisi konuşmalarınızı, toplantılarınızı, yazışmalarınızı ve röportajlarınızı yapılandırmak için mükemmeldir. Mars, Venüs’e seksen yapmaya devam ettiği için, Satürn’ün olgun üslubuna rağmen girdilerinizin hala çekici ve değerli olduğunu göreceksiniz.


Oğlak Burcu

30 Kasım 2021 Salı Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Güneş-Merkür kavuşumu ve Mars-Venüs sekstil arasında, bildiklerinizi göstermeye hazır hissedebilirsiniz, Oğlak. Rolünüzde sunabileceğiniz çok şey olduğundan, işte iletişimsel ve entelektüel yeteneklerinize son derece güvenmenin zamanı geldi. Güneş ve Merkür, Satürn ile altmışlık açı oluşturduğundan, profesyonel geçmişinizin ve becerilerinizin değerli olduğunu görebilirsiniz. Satürn etkisi, deneyimlerinizin veya eğitiminizin uzun vadeli faydaları olduğu anlamına gelir. Hem Mars hem de Venüs, geri giden Neptün’e uyumlu bir şekilde bağlanır ve yaratıcı bir ton ve düşünce sürecini teşvik eder.


Kova Burcu

30 Kasım 2021 Salı Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Güneş-Merkür kavuşumu devam ederken, kariyer hedeflerinizi ve hayallerinizi gerçekleştirirken hangi topluluklara güvenebileceğiniz konusunda daha iyi bir fikriniz olabilir. Bugün her iki gezegen de Satürn’e altmış açıda olduğundan, çabalarınızla özellikle uyumlu hissedebilirsiniz. Kova, kendinizi olgun ağlar ve bağlantılarla, potansiyel olarak sizden daha yaşlı veya sizden daha fazla deneyime sahip profesyonellerle hizalıyor olabilirsiniz. Satürn etkisi, duygusal, zihinsel, enerjik ve hatta finansal olarak kariyer hedeflerinize bağlı kalmaya hazır olduğunuz anlamına gelebilir.


Balık Burcu

30 Kasım 2021 Salı Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Profesyonel sektörünüzde güneş Merkür ile birleşmeye devam ederken, odak noktanız kariyer. Balık, muhtemelen size özgü bir kariyerde olmak istersiniz. Markalaşma, seçtiğiniz yol veya işinizin görevleri olsun, kariyeriniz umarız türünün tek örneğidir. Her iki gezegen de Satürn’e altmış açıda olduğu için, kariyer seçimlerinizle ilgili herhangi bir olumsuz iç konuşma veya öz eleştiri bırakmanız isteniyor. Bunun yerine, Satürn sizi kendi kendini motive etmenin gizli süper gücünden yararlanmaya davet ediyor! Profesyonel olarak yapacak çok şeyiniz var, bu yüzden umutla ve üretkenlikle kucaklayın!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.