Günlük İş Burç Yorumları 26 Kasım 2021

26 Kasım Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 26 Kasım Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
26 Kasım 2021 Cuma Koç Burcu Yorumları

Koç, çalışma haftasını güçlü bir notla bitirmeye odaklan! Ateşli armatürler, işinize olan tutkunuzu körüklemeye, gücünüzü ve dayanıklılığınızı artırmaya devam ediyor. Enerjiniz yüksek, bu da birkaç görevi aynı anda halletmek için mükemmel. Mars Akrep’te olduğundan, birkaç göreve odaklanabilirsiniz. Sabit Mars enerjisi, kendinizi profesyonel mükemmelliğe adadığınız için sürüşünüzü sabit tutar. Bununla birlikte, burcunuz Oğlak burcundaki Venüs ile kare açı yapıyor, bu nedenle iddialı veya agresif olarak kabul edilebileceğiniz için şu anda nasıl karşılaştığınız konusunda gerginlik olabilir.


Boğa Burcu
26 Kasım 2021 Cuma Boğa Burcu Yorumları

Venüs, Mars’a altmış açı yapmaya devam ederken, profesyonel mükemmelliğe olan bağlılığınızı düşünüyorsunuz. Boğa, mesleki gelişiminize nasıl söz verebilirsiniz? Fırsatlar tüm hafta boyunca gelebilir. Bununla birlikte, güneş ve Merkür, zamanınızı ve enerjinizi tam olarak yatırmak için en iyisini arıyor. Bu nedenle, profesyonel çabalarınızı geliştirmeye devam ederken, kendinize kariyerinizde en fazla kapıyı hangi fırsatların açacağını sorun. Belirli bir bağlantı veya sözleşme en profesyonel sürdürülebilir gibi görünüyorsa, fırsatla çalışma şansına atlayın!


İkizler Burcu
26 Kasım 2021 Cuma İkizler Burcu Yorumları

Ateşli armatürler, iletişiminizi coşkuyla renklendirerek, haftayı olumlu bir şekilde sonlandırıyor İkizler. Ay coşkulu Aslan burcunda olduğundan, iletişiminiz sıcak ve arkadaş canlısı, taahhütlerinizde uyumu güçlendirmek için mükemmel. Güneş ve Merkür, sözleşmeler ve ilişkiler sektörünüzü güçlendirdiğinden, bu sektördeki hedeflerinizi, arzularınızı ve ihtiyaçlarınızı ifade etmenin daha kolay olduğunu görebilirsiniz. Özellikle bir sözleşme veya sözleşmede değişiklik yapmak istiyorsanız, bir iş ortağını veya müşteriyi belirli bir şekilde yönlendirmek için ideal bir zaman olabilir.


Yengeç Burcu
26 Kasım 2021 Cuma Yengeç Burcu Yorumları

Aslan burcundaki ay finans ve değer evinizde zirveye ulaşırken, paranızı nasıl kazanacağınızı düşünmenin zamanı geldi. Yengeç, yaratıcılığına göre mi para alıyorsun, yoksa yaratıcılığın yararlanabileceğin bir şey mi? Ay, sizi sanatsal vizyonunuzun ve kendini ifade etmenin finansal olarak nasıl telafi edildiğini düşünmeye teşvik ediyor. Seçeneklerinizi keşfetme konusunda güveni bulmak için ay enerjisini kullanabilirsiniz, özellikle de becerilerinizin gelişmesini sağlayan bir iş kurmak istiyorsanız. Değilse, becerilerinizi telafi etmek için daha fazla para istemekten korkmayın!


Aslan Burcu
26 Kasım 2021 Cuma Aslan Burcu Yorumları

Devam eden Venüs altmışlık Mars sayesinde, iş ve evi dengelemek bu hafta normalden daha kolay olabilir. Şu andan itibaren Mars ev hayatınızı harekete geçiriyor, ailenizle ve evde vakit geçirme arzunuzu güçlendiriyor. Bu arada Venüs, sıradan işlerin tadını çıkarmak için mükemmel olan rutin ve iş sektörünüzü olumlu yönde etkiliyor. Birlikte, bu hafta dünyanın zirvesinde olduğunuzu hissedebilirsiniz! Leo, her iki alanda da yükümlülüklerini yerine getirme konusunda zirvede olabilirsin, bu yüzden haftanı kendinden emin bir şekilde bitir!


Başak Burcu
26 Kasım 2021 Cuma Başak Burcu Yorumları

Vizyonunu kim paylaşabilir, Başak? Tüm hafta boyunca Mars, Venüs’e altmış açı yaptı ve bu da yaratıcılığınızı işteki başkalarıyla paylaşmanızı kolaylaştırıyor. İş yerinde yeni fikirler ortaya koymak veya yeni yöntemler denemek için harika bir hafta olabilir. İş arkadaşlarınız veya meslektaşlarınız, çabalarınız için desteklerini dile getirebilirdi. Herhangi bir toplantınız varsa, başarı için sanatsal vizyonunuzu başarıyla paylaşmış olabilirsiniz. Yazma, topluluk önünde konuşma, sanat ve başkalarıyla bağlantı kurma gibi Merkür ve Venüs yeteneklerinizi esnetebilseydiniz, altmışlık özellikle yardımcı olabilirdi.


Terazi Burcu
26 Kasım 2021 Cuma Terazi Burcu Yorumları

Mars ve Venüs arasında süregelen altmışlık açı sayesinde bu hafta mali açıdan bol olabilirdi! Terazi, mali durumunuzda bir rahatlama fark ettiniz mi? Mars, finansal olarak güvende olma arzunuzu besliyor, bu nedenle yeni profesyonel çabalara girişmiş veya normalden daha fazla iş yapmış olabilirsiniz. Neyse ki, bugün, sıkı çalışmanızın karşılığını görebilirsiniz! Venüs, Mars sürüşünüzü biraz parayla süsler, tatlım. Yoğun bir çalışma haftasından sonra kendinizi şımartmaya meyilli hissedebileceğiniz için maaş günü ekstra tatlı olacak!


Akrep Burcu
26 Kasım 2021 Cuma Akrep Burcu Yorumları

Hem güneş hem de Merkür Yay burcunda finans ve değer sektörünüzde faaliyet gösterirken, paranızın nereden geldiğini düşünmenin zamanı gelmiş olabilir. Akrep, tüm yeteneklerini kullanıyor musun? Yay burcu, profesyonel değerinize, özellikle de doğal olarak üstün olduğunuz becerilere dikkat çeker ve size kolayca gelir. Şimdi alanınızda etkileyici ve dinamik olmak için Mercurial yeteneklerinizden yararlanma zamanı. İnsan becerileriniz, etkili iletişiminiz ve hatta yazı stiliniz sayesinde doğal olarak öne çıktığınızı görebilirsiniz!


Yay Burcu
26 Kasım 2021 Cuma Yay Burcu Yorumları

Sezonun nasıl gidiyor Yay? Daha bir hafta bile olmadı ama inanılmaz derecede farklı hissedebilirsin. İş yerindeki varlığınız güven, heyecan ve canlılıkla şişirilebilir. Sesiniz yüksek, mizah ve dürüstlükle dolu. Meslektaşlarınız, özellikle son Akrep sezonunda daha içe dönük olduğunuzu hissettiyseniz, bu hafta kendinize nasıl daha çok benzediğinizi not edebilir. Sezonunuzun güvenini somutlaştırırken, başarılı bir astrolojik sezon geçirmeniz için birkaç profesyonel hedefi aklınızda bulundurduğunuzdan emin olun!


Oğlak Burcu
26 Kasım 2021 Cuma Oğlak Burcu Yorumları

Yay burcu sezonu nasıl gidiyor Oğlak? Güneş ve Merkür gizli sektörünüzden geçiyor ve sizi eğlence, felsefe ve eğitim için yeteneklerinizden yararlanmaya davet ediyor. Özellikle işte başarılı olmak için bir incelemenin gerekli olduğunu düşünüyorsanız, kitaplara her zamankinden daha fazla basmış olabilirsiniz. İçine kapanık olmak istemiş olsanız da, Venüs ve Mars arasındaki süregelen altmışlık, mesleğinizdeki meslektaşlar ve mentorlarla bağlantı kurmak için sosyal fırsatlar doğurmuş olabilir. Bu nedenle, topluluğunuz aracılığıyla alanınız hakkında daha fazla şey öğrenmiş olabilirsiniz!


Kova Burcu
26 Kasım 2021 Cuma Kova Burcu Yorumları

Yay sezonu, profesyonel topluluğunuzu genişletmede ve kariyer hedeflerinize şans getirmede mükemmel olduğundan, Venüs ve Mars arasındaki süregelen altmışlık açı yardımcı olur. Kova, altmışlık sayesinde bu hafta organize olmak nispeten kolay olmuş olabilir! Sizin için en uygun yapıyı aşılayarak kariyer yolunuz üzerinde daha fazla kontrol sahibi olabilirsiniz. Meslektaşlarınız desteklerini dile getirdikleri veya gösterdikleri için bu, profesyonel topluluğunuz tarafından desteklenmiş olabilir. Vekil olarak, başarılı olmak için net bir vizyona sahip olduğunuz için her şey çok daha kolay hale gelir.


Balık Burcu
26 Kasım 2021 Cuma Balık Burcu Yorumları

Zor ama ödüllendirici bir hafta olmuş olabilir, Balık! Yay enerjisinin tamamı kariyerinize ve başarılarınıza odaklandığından, Evrenin ilerlemek için oldukça hızlı bir şekilde ilerlediğini hissetmiş olabilirsiniz. Bununla birlikte, burcunuz Yay liderliğindeki geçişleri kareler, bu nedenle nasıl başlayacağınız veya ilk önce neye odaklanacağınız konusunda bir anlaşmazlık var. Enerji oradaydı ama potansiyel olarak dağılmış veya yayılmıştı. Bu nedenle, Yay mevsiminin sonuna kadar gerçekleştirmek istediğiniz birkaç hedef belirleyin. Bu astrolojik sezonda kariyerinizde çok ileri gitme potansiyeline sahipsiniz!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.