Günlük İş Burç Yorumları 24 Kasım 2021

24 Kasım Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 24 Kasım Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
24 Kasım 2021 Çarşamba Koç Burcu Yorumları

Ateşli enerjiyi kucakla, Koç! Bugün Merkür, cesur Yay için araştırmacı Akrep’ten ayrılıyor ve eğitim ve deneyim sektörünüze dikkatli bir sıcaklık katıyor. Mental Mercury, profesyonel görüşlerinizi genişletmek için sizi cesaretlendiren daha yüksek bir düşünce tarzı aramaya teşvik edilir. Güneş ve Merkür arasında, alanınızda büyüme motivasyonunuz, kariyer yolunuzda ilerlemenize yardımcı olacak yeni bilgiler öğrenerek çiftleşir. Soru şu: İlk önce neyi çözeceksiniz? Merkür değişken bir ton aldığından, çeşitli becerileri öğrenmek için birkaç deneyim veya fırsat üstlenebilirsiniz.


Boğa Burcu
24 Kasım 2021 Çarşamba Boğa Burcu Yorumları

İlk önce neyin ustası olacaksın, Boğa? Bugün itibariyle Merkür, karşıt burcunuz olan Akrep’ten, orman yangını Yay için ayrılıyor! Şimdi, hem Merkür hem de güneş, gizli dönüşüm ve yatırım sektörünüzde faaliyet gösteriyor. Merkür, konuşmanıza keskin bir darbe vurur ve profesyonel sözleşmelerinizi ve yatırımlarınızı dönüştürmek için teşvik edilmiş hissedebilirsiniz. Yay mevsimi, bir emeklilik planı hakkında amirinizle veya İK ile konuşmanız için size ilham verebilir. Bu aynı zamanda, kredilerinizi dönüştürmek gibi başarılı yatırımları desteklemek için de mükemmel bir zaman olabilir. Ne yaparsan yap, coşkuyla yap!


İkizler Burcu
24 Kasım 2021 Çarşamba İkizler Burcu Yorumları

İkizler, gezegen yöneticiniz Merkür, Yay burcuna girerken karşıt burcunuzun zodyak sezonuna daha derine dalmanın zamanı geldi. Merkür Yay burcunda zararlı olduğu için bu geçiş özellikle rahatsız edici olabilir. Bu nedenle iş arkadaşlarınızla, iş ortaklarınızla ve hatta müşterilerinizle iletişim kurmakta zorlanabilirsiniz. Ancak, bu transitten öğrenme fırsatınız var. Evet, hiç düşünmeden hemen bir anlaşmaya veya ilişkiye girebilirsiniz. Ama aynı zamanda bir inanç sıçraması yapmayı, ilk içgüdünüzü takip etmeyi ve bakış açılarınızı güvenle açıklamayı da öğrenebilirsiniz.


Yengeç Burcu
24 Kasım 2021 Çarşamba Yengeç Burcu Yorumları

Fikirlerinizi işyerinde duyurmaya hazır olun, Yengeç! Güneş halihazırda çalışma sektörünüze canlılık getirirken, Merkür bugün Yay burcuna girerken eğlenceye katılacak. Yay burcundaki Merkür, işte eğilmek için mükemmel konuşma nitelikleri olan coşku, merak ve mizahla konuşur. Sohbete katkılarınızın işyerini canlandırdığını görebilirsiniz! Ancak, bu geçişin dikkat edilmesi gereken bazı eksileri vardır. Merkür, Yay burcunda küstah ve inatçı olabilir, bu nedenle ton, çim ve zamanlamaya karşı dikkatli olun!


Aslan Burcu
24 Kasım 2021 Çarşamba Aslan Burcu Yorumları

Aklın nerede dolaşabilir, Leo? Bugün Merkür, yaratıcılık ve kendini ifade etme sektörünüzde güneş enerjisini daha da besleyen ateş burcu Yay burcuna giriyor. Güneş ve Merkür arasında, işteki sanatsal vizyonunuzda özellikle güvende hissedeceksiniz. Ne yaparsanız yapın, bu enerji işinizi benzersiz bir şekilde size ait kılmak için mükemmeldir. Sözlerinizin oldukça renkli olduğunu ve belirli bir “güç” getirdiğini fark edebilirsiniz. konuşmalarınıza, yazışmalarınıza ve yazılarınıza. Merkür ayrıca zihninizi ateşleyerek günlük iş görevlerinizi yaratıcı bir şekilde halletmenizi ister.


Başak Burcu
24 Kasım 2021 Çarşamba Başak Burcu Yorumları

Bugün Merkür Yay burcuna geçtiğinde zihninizin işten eve sapmasını bekleyin. Hem güneş hem de Merkür, aile ve ev için bir tutkuyu besliyor; bu, evden çalışıyorsanız mükemmel olabilir. Bunun dışında, Yay burcundaki Merkür, gezegen yöneticiniz zararlı formda olduğu için tercih ettiğiniz transit olmayabilir. Ancak Başak, gümüş astarı aramalısın. Yay burcundaki Merkür, sizi analiz felcinden çıkmaya teşvik edebilir, bu da iş yerinde atış yapmayı veya topun yuvarlanmasını kolaylaştırabilir.


Terazi Burcu
24 Kasım 2021 Çarşamba Terazi Burcu Yorumları

Konuşmada kendine güven, Terazi! Bugün zihinsel Merkür, iletişim sektörünüzde güneşe katılan Yay burcuna giriyor. Yay burcundaki Merkür parlak, cesur bir tona sahiptir – duyulmayı talep eden bir ses. Bu, işte söylenmesi gerekenleri söylemek için mükemmel bir Mercurial zorlaması olabilir. Bakış açınızı açıklamakta veya bir karara varmakta zorlanabilirsiniz. Ancak Yay burcundaki Merkür fikrini paylaşmaktan veya bir karara varmaktan korkmadığı için bu değişebilir. Bu Mercurial geçişi sırasında tereddüt etmeye veda edin!


Akrep Burcu
24 Kasım 2021 Çarşamba Akrep Burcu Yorumları

Akrep, finansal hedeflerinize nasıl ulaşabilirsiniz? Bugün Merkür, Yay burcuna girerek finans sektörünüzde güneşe katılıyor. Mental Merkür, Yay burcunda korkusuzdur ve bir hevesle samimi bir sohbet başlatmaya hazırdır. Yani, tazminatınız hakkında konuşmak istiyorsanız ihtiyacınız olan şey bu olabilir. Belki de bu, size buna göre ödeme yapan bir iş için zam veya elma istemenizi teşvik eden bir geçiştir. Değilse, sonunda fazla mesai yapmayı veya bir yan iş almayı içerebilecek bir finansal hedefin üstesinden gelmeye hazır olabilirsiniz.


Yay Burcu
24 Kasım 2021 Çarşamba Yay Burcu Yorumları

Artık Merkür burcunuza girdiğine göre, düşüncelerinizi paylaşmak için güçlenmiş hissedebilirsiniz. Yay, mevsiminiz bir araya geliyor, enerjinizi yükseltiyor. Kariyer hedeflerinizin peşinden gitmek için hırslı ve motive olabilirsiniz. Bununla birlikte, güneşin ve Merkür’ün ateşli değişken doğası, motivasyonunuzu sürdürmek için bol miktarda çıkışa sahip olmanız gerektiğini gösterir. Bu nedenle, Merkür yanınızdayken, işinize bağlı kalabilmeniz için heyecan verici veya düşündürücü uyaranları aramanız gerekir. Mümkünse, size yeni bir şeyler öğretebilecek meslektaşlarınızla kendinizi kuşatın!


Oğlak Burcu
24 Kasım 2021 Çarşamba Oğlak Burcu Yorumları

Sen kimsin, Oğlak? Mesleki varlığınızı düşündüğünüzde Merkür bugün Yay burcuna geçiyor. Şimdi, hem Merkür hem de güneş gizli zayıflık ve yetenek sektörünüzü etkiliyor, bu yüzden bırakmaya çalışıyor olabilirsiniz. Umduğunuz gibi sonuçlanmayan geçmiş kariyer girişimlerini veya hatta sizi rahatsız etmeye devam eden geçmiş iş streslerini düşünüyor olabilirsiniz. Merkür, tutumunuzu da değiştirmeniz için size yalvarabilir. Yay mevsimi, geleceğinizdeki profesyonel olanakları kucaklamak için geçmişinizden yola çıkma şansı sunuyor!


Kova Burcu
24 Kasım 2021 Çarşamba Kova Burcu Yorumları

Kova, Merkür Yay’a girerken profesyonel topluluğunuzla bağlantılarınızı derinleştirme arzunuz derindir. Hem güneş hem de Merkür ortak sektörünüzde hayati öneme sahiptir, bu nedenle ağınız içindeki ilişkiyi derinleştirme eğiliminde olabilirsiniz. Gezegenler kariyer hedeflerinizi de etkilediğinden, Merkür, iş arkadaşlarınızın söyleyecek bir şeyleri olup olmadığını görmenizi isteyebilir. Bir bağlantı sizi hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için mükemmel bir fırsata götürebilir! Ayrıca, mesleki gelişiminizi büyük ölçüde etkileyebilecek değerli geri bildirimler veya tavsiyeler alabilirsiniz.


Balık Burcu
24 Kasım 2021 Çarşamba Balık Burcu Yorumları

Merkür şu anda Yay burcunda olduğundan kariyerinize odaklanmanız için bir çağrı var. Hem güneş hem de Merkür sizi profesyonel ilgi odağı haline getirecek. Balıklar, alanınızda veya sektörünüzde daha fazla tanındığınız bir dönem olabilir. Özellikle Yay burcundaki Merkür, duyulmayı talep eden ateşli bir sese sahiptir, bu nedenle topluluk önünde konuşma veya Mercurial yönleri şu anda kariyerinizde çok önemli bir rol oynayabilir. Yay mevsiminde Mercurial niteliklerinizle de tanınabilirsiniz. Her kelimeyi saydığınızdan emin olun!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.