Günlük İş Burç Yorumları 23 Kasım 2021

23 Kasım Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Salı günü için 23 Kasım Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
23 Kasım 2021 Salı Koç Burcu Yorumları

Venüs, Mars’a altmış açı yapmaya devam ederken, cesaretiniz gitgide daha belirgin hale geliyor. Mars, kendi kendine hakimiyet, dönüşüm ve yatırımlardan oluşan gizli sektörünüzde hırsı harekete geçiriyor; bu, sessizce hareket etmek istiyorsanız mükemmel. Bu arada Venüs, kariyer, statü ve miras sektörünüzdeki anlaşmayı tatlandırıyor ve büyüleyici bir profesyonel izlenimi ima ediyor. Birlikte, her iki gök cismi de sizi stratejik olarak iş yerindeki popüler kalabalığın içine çekiyor. Koç, bu hafta boyunca bu altmışlık açı ortaya çıktıkça, profesyonel başarılarınız ve yatırımlarınız ile tanınır hale gelebilirsiniz.


Boğa Burcu
23 Kasım 2021 Salı Boğa Burcu Yorumları

Profesyonel mükemmelliği taahhüt etmek bu hafta en önemli motivasyonunuz, Boğa. Venüs Mars’a sekstil yaparken, eğitimsel ve deneysel fırsatlarda taahhütler arama yeteneğiniz gelişmeye devam edecek. Kendinize, kariyerinizde sizi bir sonraki seviyeye kimin ve neyin götürebileceğini sorun. Altmışlık taze, ilgi çekici ve hayat dolu olduğu için kariyerinde ilerlemek isteyen biri olarak karşınıza çıkacaktır. Bu nedenle, yeni sözleşme anlaşmaları aramak veya mevcut iş ortaklarınızla gelecek planlarınız hakkında samimi bir tartışma yapmak için mükemmel bir geçiş.


İkizler Burcu
23 Kasım 2021 Salı İkizler Burcu Yorumları

Venüs, Mars’a altmış açı yapmaya devam ettikçe, üretken bir iş yaşamına sahip olmanın anahtarının kendi kendine hakimiyet olduğu giderek daha belirgin hale geliyor, İkizler. Mars, günlük rutininizde ve iş yerindeki alışkanlıklarınızda stratejik potansiyeli harekete geçirir ve bu da konumunuzu mükemmelleştirme hırsını besler. Mars sürüşü, mevcut çalışma ortamınızı her zamankinden daha iyi hale getirmenize yardımcı olabilir. Bu arada, Venüs, gizli dönüşüm, yatırımlar ve kendi kendine ustalık sektörünüze fayda sağlar, böylece belirli çabaların işyerinde mali açıdan güçlendiğini görebilirsiniz. Birlikte, her iki gök cismi de başarı için uyum sağlıyor ve sizi işte yaptığınız her şeyle meşgul olmaya teşvik ediyor!


Yengeç Burcu
23 Kasım 2021 Salı Yengeç Burcu Yorumları

Yengeç, işyerinde radikal özgünlüğe bağlı kalmanın zamanı geldi! Şu an itibariyle, Mars iddialı bir şekilde kendini ifade ediyor, Venüs ise profesyonel taahhütlerinizi tatlandırıyor. Her iki gezegen de seksenli olduğundan, profesyonel taahhütlerinizde kendiniz olmak oldukça kolaydır. Yaratıcı vizyonunuzun veya uygulamanızın, sözleşmeye dayalı anlaşmalarınızın başarılı olması için ihtiyaç duyduğu şey olduğunu görebilirsiniz. Paraprofesyonel ortaklar, ne kadar vokal olabileceğinize şaşırabilir ve hatta kişiliğinizi mesleğinizde ne kadar sergilediğinizden zevk alabilir. Altmışlık, profesyonel bir lider olmak için ihtiyaç duyabileceğiniz güven artırıcı olabilir.


Aslan Burcu
23 Kasım 2021 Salı Aslan Burcu Yorumları

Denge olduğunda hayat kolaydır, Leo. Venüs ve Mars arasındaki süregelen altmışlık, ev ve iş rutinlerinizi uyumlu hale getirir. Zamanınızı ve enerjinizi her iki alana da devretmenin daha kolay olduğunu görebilirsiniz. Altmışlık kolay bir enerji olduğundan, her iki alanda da taahhütleri karşılayabileceğinizi görebilirsiniz. Yengeç burcunda ayın altında belirlediğiniz her iki alanda da hedeflere ulaşmanın neredeyse zahmetsiz olduğunu görebilirsiniz. Bu enerjiyi yüksek tutarsanız, zirveye çıkacağınızdan emin olabilirsiniz!


Başak Burcu
23 Kasım 2021 Salı Başak Burcu Yorumları

Kendinizi işte ifade edin, Başak! Venüs, Mars’a altmış açı yapmaya devam ederken, işte kendinize güven duyuyorsunuz. Mars, sizi güç ve derinlikle konuşmaya teşvik eden iletişim sektörünüzü harekete geçirir. Bu arada Venüs, sanatsal vizyonunuza eğilmek için mükemmel olan yaratıcılık ve kendini ifade etme sektörünüzü tatlandırıyor. Gezegenler birlikte, kendinizi iş yerinde özgünlükle ifade etmeniz için size ilham veriyor. Altmışlık, yazma, öğretme ve hatta satış gibi iletişime dayalı bir iş için mükemmeldir! İçsel düşüncelerinizi ve diyaloğunuzu ifade etme tutkunuzun başkaları tarafından sıcak karşılandığını görebilirsiniz.


Terazi Burcu
23 Kasım 2021 Salı Terazi Burcu Yorumları

Ay, kariyer ve kötü şöhret sektörünüzde parıldamaya devam ederken, Mars altmışlık Venüs sayesinde mesleğinizin geçim kaynağınıza nasıl fayda sağladığını görebilirsiniz. Terazi burcu, kariyeriniz yaşam tarzınızı nasıl sürdüreceğiniz konusunda çok önemli olabilir. Çabalarınız için daha fazla tanınmaya başlıyorsanız, sekstil sayesinde bir miktar maddi kazanç elde edebilirsiniz. Altmışlık aynı zamanda hem iş yerinize profesyonel katkılarınız hem de yaşam tarzınızı sağlama beceriniz için bir takdir uyandırır. Şükredecek çok şey var, bu yüzden bu olumlu geçişlerin tadını çıkarın!


Akrep Burcu
23 Kasım 2021 Salı Akrep Burcu Yorumları

Akrep, Mercurial becerileriniz işte nasıl değerlendirilir? Güneş finans sektörünüzü heyecanlandırır, bu da biraz para kazanma dürtünüzü artırabilir, tatlım! Bu arada, Venüs, iş yerindeki duruşunuzu kolayca iletmenizi sağlayan Mars’ı sextiles. Sözleriniz güçle artıyor gibi göründüğünden, işyerindeki varlığınızın özellikle cesur olduğunu görebilirsiniz. İşyerinde ne kadar çok şey paylaşırsanız, o kadar çok etkiniz olur. Konuşma, yazma, düzenleme ve hatta mentorluk gibi Mercurial becerileriniz işte çok aranır. İş arkadaşlarınız katkılarınıza ne kadar değer verdiklerini fark ederse şaşırmayın!


Yay Burcu
23 Kasım 2021 Salı Yay Burcu Yorumları

Güneş enerjisiyle çalışan ve kullanıma hazır, iş gününüz boyunca tam olarak neyi başarmak istediğinizi biliyorsunuz! Yöne ihtiyacınız varsa, içgörü için Mars’a altmışlık Venüs’e bakın. Yay burcu, Mars gizli sektörünüzde olduğu için sürücünüze girmekte zorlanabilirsiniz. Bununla birlikte, Venüs’ün altmışlık açısı, kendinizi yakmak istemediğiniz için mükemmel olan, momentum oluşturmaya yardımcı olur. Altmışlık, sizi para kazanmaya yönlendirir; bu, ücrete dayalı bir işte veya saatlik bir işte çalışıyorsanız idealdir. Altmışlığı zam istemek için mükemmel bir geçiş olarak da düşünebilirsiniz.


Oğlak Burcu
23 Kasım 2021 Salı Oğlak Burcu Yorumları

Bağlantılar çok önemlidir, Oğlak. Ay tutulması, profesyonel olmayan bağlarınız arasındaki ilişkiyi derinleştirmek için mükemmel olan taahhütler sektörünüzü hala etkiliyor. Bu arada Mars, profesyonel topluluklarınızdaki varlığınızı güçlendirerek Venüs’ü sekstil yapar. Bugün mevcut ve geçmiş meslektaşlarınıza ulaşmalısınız! Kariyer yolunuzun herhangi bir aşamasından iş arkadaşlarınızla yeniden bağlantı kurmak, ağınızı sağlamlaştırır. Hatta birini ticari girişimine dahil etmek isteyen bir iş arkadaşınızla beklenmedik bir şekilde karşılaşabilirsiniz. Ancak topluluğunuza ulaşana kadar orada ne olabileceğini asla bilemezsiniz!


Kova Burcu
23 Kasım 2021 Salı Kova Burcu Yorumları

Gizli süper güçlerinden yararlanma zamanı, Kova! Mars, kariyerinizi harekete geçirerek, başarılı olmanız için size iddialı bir aşırı hız verirken, Venüs, organizasyon, yapı ve otorite için yeteneklerinizi nazikçe çağırıyor. Bu iki gezegen birlikte, potansiyelinizi kariyerinizle uyumlu hale getiren bir altmışlık açı oluşturur. Başarılı olmak için hedeflerinizi ve çabalarınızı şekillendirebileceğinden, bir oyun planına sahip olmanın size büyük fayda sağladığını görebilirsiniz. Onay arıyorsanız, ay hala iş hayatınızı etkiliyor, bu nedenle iş arkadaşlarınız duruma nasıl yükseldiğinizi ifade edebilir.


Balık Burcu
23 Kasım 2021 Salı Balık Burcu Yorumları

Kariyerinde ne yapmayı hayal ediyorsun, Balık? Mars, Venüs’e altmış açı yapmaya devam ettiğinden, profesyonel hayallerinizi ve özlemlerinizi genişletme potansiyeli var. Mars, Venüs topluluğunuzla meşgulken profesyonel becerilerinizi incelemeniz veya geliştirmeniz için sizi teşvik ediyor. Birlikte, gezegen ittifakı yeni fırsatlar için profesyonel ağınıza ulaşmakta ısrar ediyor. Bir meslektaşla konuşarak, mesleğinizde eğitimsel olarak ilerlemek için bir seminer, atölye çalışması ve hatta kendi kendine liderlik eden bir deneyim için tavsiyelerde bulunabilirler. Bir bağlantı, size kişisel olarak rehberlik etmeyi bile düşünebilir!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.