Günlük İş Burç Yorumları 22 Kasım 2021

22 Kasım Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 22 Kasım Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
22 Kasım 2021 Pazartesi Koç Burcu Yorumları

Koç, çalışma haftanız başlarken, ay kardinal Yengeç burcuna giriyor. Yumuşak ay, başınızı ve kalbinizi eve doğru çağırır. Oldukça uykulu bir enerji olabilir, bu nedenle bugün işteki görevinizi sürdürmekte zorlanabilirsiniz. Neyse ki, Yay burcundaki güneş, iç gücünüzü canlandırabilir ve sizi yeni bir profesyonel maceraya her şeyi dahil etmeye çağırabilir! Ayrıca Venüs, Mars’a altmışlık açısına başlar ve size kariyer yolunuzu dönüştürmek için son derece çekici bir hırs verir. Günümüzün astrolojik enerjisiyle, üretken kalmak için hafta boyunca üzerinde çalışmak üzere birkaç hedef belirleyin.


Boğa Burcu
22 Kasım 2021 Pazartesi Boğa Burcu Yorumları

Ay şefkatli Yengeç burcunda olduğuna göre, normalden daha dışa dönük olabilirsiniz. Boğa, kendinize saklamayı tercih edebilirsiniz, ancak bugün kuralın istisnası. Düşünceleriniz işte başka bir yerde olsa da, konuşmada fiziksel olarak varsınız. Bir emeklilik planına veya işletme kredisine kaydolmak gibi son profesyonel yatırımlarla meşgul olabileceğiniz için Yay enerjisindeki güneş suçlu olabilir. Neyse ki, Venüs bir haftalık Mars’a altmışlık açısına bugün başlıyor, bu nedenle destek ve yardım için iş arkadaşlarınıza güvenebilirsiniz!


İkizler Burcu
22 Kasım 2021 Pazartesi İkizler Burcu Yorumları

Ay, finans sektörünüzde parıldayan yansıtıcı Yengeç burcuna girerken para aklınızda. Merhametli ay, finansal durumunuz hakkında dokunup gitmek hissetmektir. İkizler, özellikle ödeme bekliyorsanız veya şu anki işinizde aldığınızdan daha fazlasını hak ettiğinizi düşünüyorsanız, paranızla ilgili duygusal olarak biraz tepkili hissedebilirsiniz. Neyse ki, ay enerjisi sezgiseldir, bu nedenle işteki finansal endişeleri gidermek için doğru zamanın ne zaman olduğunu bilebilirsiniz. Bu arada Venüs, Mars’a altmışlık açısına başlar ve günlük iş yaşamınızda açık bir dönüşüm başlatır.


Yengeç Burcu
22 Kasım 2021 Pazartesi Yengeç Burcu Yorumları

Yengeç burcunuz, bugün Ay burcunuzda olduğu için beklenmedik bir şekilde ilgi odağı olduğunuzu hissedebilirsiniz. Ay’ın yerleşimi yerleşik olsa da, yine de nispeten duygusaldır. Eleştiriye, geri bildirime ve herhangi bir performans incelemesine duyarlı olabileceğiniz için, çalışmak biraz tetikleyici gibi görünebilir. Müşterilerle veya müşterilerle ilgileniyorsanız, herhangi bir kabalık size ekstra sert vurabilir. Neyse ki, duygularınızı ifade etmeniz de daha kolay olacak. İşyerinde incinmiş veya hassas hissettiğinizde, herhangi bir şüphenizi giderebilecek şekilde, konuşma konusunda yetkilendirilmiş hissedebilirsiniz.


Aslan Burcu
22 Kasım 2021 Pazartesi Aslan Burcu Yorumları

Çalışma haftanız başlarken, ay Yengeç burcuna girer ve bu hafta başarmak istediklerinizi düşünmenizi ister. İç gözlemsel ay, potansiyelinizi akla getirir. Leo, bu hafta işte ne kadar ilerleyebilirsin ve neyi başarabilirsin? Yay burcundaki güneş, yaratıcılık sektörünüze güç verdiğinden, sanatsal bir yola çağrıldığınızı hissedebilirsiniz. Venüs bugün Mars ile bir haftalık altmışlık açısına başlarken, hedeflerinizin bir iş-yaşam dengesi etrafında döndüğünü görebilirsiniz. Çalışma haftanızdan en iyi şekilde yararlanmak için sınırsız potansiyeliniz var!


Başak Burcu
22 Kasım 2021 Pazartesi Başak Burcu Yorumları

Profesyonel ağınızla yeniden bağlantı kurmanın zamanı geldi Başak! Ay sevgi dolu Yengeç burcuna girerken, topluluk sektörünüz şefkatle parlıyor. Geçmişteki iş yerleriniz ve meslektaşlarınız hakkında özellikle duygusal hissedebilirsiniz, çünkü eski işlerden hatıralar bugün yeniden ortaya çıkabilir. Ay teknolojik sektörünüzü öne çıkardığı için sosyal medyanızda “X yıl önce” hatırlatmaları bile görebilirsiniz! Bu durumda, eski iş arkadaşlarınıza temasa geçmeleri için ulaşın. Nerede olduklarını, ne yaptıklarını görün ve hatta mümkünse onlarla planlar yapın!


Terazi Burcu
22 Kasım 2021 Pazartesi Terazi Burcu Yorumları

Ay, Yengeç burcuna geçtiğine göre, önümüzdeki birkaç gün içinde kariyerinizde beklenmedik çıkışlar olabilir. Terazi, beklenmedik bir şekilde spot ışığında veya patlamada hissedebilirsiniz. Bu hem olumlu hem de olumsuz olabilir. Neye odaklandığınıza bağlı. Ay enerjisi, tanınma arzunuzu sergileyecek, bu yüzden bunu lehinize sayın. Kendinizi kariyer yolunuza adamak için lunaparka yaslanın. Mevcut pozisyonunuzda bir liderlik pozisyonu veya daha fazla yetki almayı düşünmenin zamanının geldiğini bile hissedebilirsiniz!


Akrep Burcu
22 Kasım 2021 Pazartesi Akrep Burcu Yorumları

Sana ne ilham veriyor, Akrep? Ay, diğer su burcu Yengeç burcuna girdiğinden, kariyer yolunuzda yeni maceralara atılmaya hazır hissedebilirsiniz! Ay, özgürlük, motivasyon ve eğitimden ilham alır. Ufkunuzu genişletmek için yeni fırsatları araştırma zamanı gelebilir. İş yerinizin herhangi bir seminer, kurs veya çalıştay sunup sunmadığını görmek için amirlerinizle görüşmeyi düşünün. Artı, Venüs bugün Mars’a altmış açısına başlarken, başarı için kendi kendini motive etme yeteneğinden emin hissedeceksin! Şu anda hangi fırsatların sunulduğunu görmek için çalışma topluluğunuza ulaşın.


Yay Burcu
22 Kasım 2021 Pazartesi Yay Burcu Yorumları

Yay burcu, mevsiminiz başladığına göre profesyonel dünyanızın zirvesinde olduğunuzu hissedebilirsiniz. Ancak ay sezgisel Yengeç burcunda olduğu için hala biraz iç gözleme ihtiyaç var. Ay enerjisi, gizli yatırım ve güvenlik sektörünüze çarpıyor, bu nedenle profesyonel taahhütleriniz konusunda özellikle duygusal hissedebilirsiniz. Ne de olsa emeklilik planları, sözleşmeler, krediler ve daha fazlası iş güvenliğinde çok önemli bir rol oynamaktadır. Bu nedenle, kendinizi güvensiz hissediyorsanız, ay tutulması duygusal tepkiselliği tetikleyebilir, ancak güneş enerjiniz size profesyonel çabalarınıza güvenmenizi hatırlatır.


Oğlak Burcu
22 Kasım 2021 Pazartesi Oğlak Burcu Yorumları

Profesyonel ilişkilerin hakkında ne düşünüyorsun, Oğlak? Satürn tarafından yönetildiği gibi, zaman zaman işi bitirmek için mükemmel olan ancak iş arkadaşlarınızla bağlantı kurmak için çok fazla olmayan “hepsi iş ve oyun yok” zihniyetine sahip olma eğilimindesiniz. Bununla birlikte, ay zıt burcunuzda, Yengeç burcunda ve taahhüt sektörünüzü etkiliyor. Biraz ara vererek profesyonellik dışı bağlarınızı derinleştirmenin zamanı gelmiş olabilir. İş arkadaşınıza cesaretinizi vermek zorunda değilsiniz, ancak onlarla öğle yemeği yerken eğlenebilirsiniz. İlişkiyi sürdürmek, çalışmayı daha keyifli hale getirebilir!


Kova Burcu
22 Kasım 2021 Pazartesi Kova Burcu Yorumları

Kova, işte bile başkalarından onay veya onay arama arzusu olmadan inanılmaz derecede bağımsız olma eğilimindesiniz. Yine de, ay tatlı Yengeç burcundayken, iş sektörünüzü, rutinlerinizi ve alışkanlıklarınızı vurgularken bugün farklı hissedebilirsiniz. Duygusal ay, iş yerinizde onaylanma arzusunu ateşleyebilir. Özellikle ay organizasyonu teşvik ettiğinden, bir şeyler başarabileceğiniz veya çalışma ortamınızı iyileştirebileceğiniz için işinizle özellikle gurur duyabilirsiniz. Bu nedenle, iş arkadaşlarınızdan destekleyici sözler almaktan ve hatta bir iş arkadaşınızın onayını almaktan korkmayın.


Balık Burcu
22 Kasım 2021 Pazartesi Balık Burcu Yorumları

Kabuğundan çıkma vakti geldi Balık! Güneşin sektörünüzü ve kamu statüsünü güçlendirmesiyle, kendiniz için bir isim yapma konusunda kendinizi güvende hissedebilirsiniz. Özellikle kendini ifade etme ve yaratıcılık sektörünüzü etkileyen Ay Yengeç burcuna girdiğinden, mesleğinizde kendinizi ifade etme beceriniz konusunda daha güvende olabilirsiniz. İki ışık kaynağı arasında mesleki becerilerinize ve kimliğinize olan güveniniz dikkat çekici. Venüs bugün Mars’a altmış açı yapmaya başladığından, yaratıcılığınızı profesyonel deneyimlerinizde ve kariyer beklentilerinizde ilerleme kaydetmek için uygulayabilirsiniz!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.