Rüya Yorumcum

Günlük Burç Yorumları 28 Kasım 2021

28 Kasım Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 28 Kasım Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

28 Kasım 2021 Pazar Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

İş yükünüze baskı uygulama zamanının geldiğini biliyorsunuz, Koç. Ay bugün, yolundaki herhangi bir görevi başarmak isteyen gayretli Başak’tan geçiyor. Yine de Luna, sevgilisi Venüs ve aralıklı Neptün ile bazı rüya gibi karşılaşmalara girer ve fantezi veya romantik hayallerle dikkatin dağılmasını kolaylaştırır. Olmak istediğiniz kadar üretken değilseniz, kendinizi hırpalamayın.


Boğa Burcu

28 Kasım 2021 Pazar Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Pazar günü gökyüzü sizi hayatınızın içinde kaybolduğunuz daha büyük sorulardan uzaklaştırıyor, Boğa. Ay, Başak’tan kaçmaya meyilli Neptün ve şehvetli Venüs ile buluşarak, her türlü romantik buluşmayı veya sanatsal kendini ifade etmeyi teşvik eder. Bugün kendinizin yaratıcı yanıyla yeniden bağlantı kurmak için can atıyorsunuz, bu yüzden size neşe getiren şeylere bolca yer açın.


İkizler Burcu

28 Kasım 2021 Pazar İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sessiz bir güne ihtiyacın var, İkizler. Telefonunuzu saklayın, oda arkadaşlarınızdan uzaklaşın ve rahatlamak için kendinize küçük bir sığınak yapın. Ay, Başak’ta süzülür ve köklerinize yeniden bağlanma ihtiyacınızı vurgular. Luna, yolunda rüyalar yaratan Neptün ve değer arayan Venüs ile gözlerini kilitler ve kariyer hedeflerinizi bir sis bulutu haline getirir. Gün için belirsiz olmalarına izin verin.


Yengeç Burcu

28 Kasım 2021 Pazar Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün zihinsel durumunuzu tam olarak kavramak zor, Yengeç. Ay, Başak’ta yüzerek kendinizi ifade etmenize yardımcı olacak somut yollar arar, belki de yazılı veya sözlü olarak. Yine de Luna, Neptün’ün sisli rüya dünyasına ve Venüs’ün aşk yuvasına sürüklenir, bu da eldeki göreve odaklanmayı zorlaştırır ve romantik hayallerde kaybolmayı kolaylaştırır.


Aslan Burcu

28 Kasım 2021 Pazar Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün işin icabına bakma dürtüsünü hissediyorsun Leo. Ay, duygusal enerjinizi mali durumunuza ve becerilerinizin uygulanmasına odaklayarak, pragmatik Başak’ta sürüklenir. Ay, Neptün ve sevgilisi Venüs ile birlikte sisli bir pusun içine düşerek uzaya sürüklenmeyi kolaylaştırır ve potansiyel olarak ortaklarla para sınırlarını karıştırır.


Başak Burcu

28 Kasım 2021 Pazar Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugünün gökyüzü sizi çeşitli yönlere çekiyor Başak. Akılda tutulması gereken anahtar kavram, annelik ayı burcunuzdan geçerken, sizi kendi ihtiyaçlarınıza yeniden bağlamaya çalışırken, kendinizi korumaya ve öz farkındalığa ihtiyacınız olduğudur. Ay, kariyer açlığı çeken Venüs ve bulanık çizgiler Neptün ile içeri giriyor, bu da size enerjinin başka bir yerde harcanması gerektiğini hissettiriyor. Ama gerçekten, ihtiyacı olan sensin.


Terazi Burcu

28 Kasım 2021 Pazar Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Teraziler iç huzuru için sonsuz bir arayış içindedir. Bugünün kozmosu, sizi dinlenmeye, rahatlamaya ve yenilenmeye çağırdıkları için bu misyonu vurgular. Ay, Başak’ta seyahat eder, uzaylı Neptün ve yönetici gezegeniniz Venüs ile yolunda buluşur – duygusal duyarlılığı ve empatik tepkileri artıran bir kombinasyon. Kaynaklarınızı yenilemek için zamana ihtiyacınız olduğu için, kendinizi aşırı yormayın.


Akrep Burcu

28 Kasım 2021 Pazar Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Farkında bile olmadan münzevi olmaya meyillisiniz, Akrep. Bu, içinden geçerken kendinizi duygusal olarak nasıl koruduğunuzdur. Bugünün gökyüzü, Başak ayı derin duygulu Venüs ve Neptün ile bir araya gelirken sizi sosyal alanınıza yeniden bağlamaya çalışıyor. Bugün arkadaşlarınıza ihtiyaç duymanızın nedeni, durumunuzu dinlemenize yardımcı olmaktır, bu nedenle her zaman arkanızda olanları arayın.


Yay Burcu

28 Kasım 2021 Pazar Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Kariyerinizle ilgili endişelerin bugün duygusal tepkilerinizi harekete geçirmesi muhtemeldir, Yay. Ay, kritik Başak burcunda sürüklenir ve Neptün ile karanlık bir karşıtlığa ve değer arayan Venüs’e kare bir kareye girer ve hangi yönün en iyi olduğunu ayırt etmeyi zorlaştırır. Bugün, hedeflerinizi odaklamadan ve özgürce düşünmenize izin verin. Aksi takdirde, beklentilerinizi aşmak kolaydır.


Oğlak Burcu

28 Kasım 2021 Pazar Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Oğlak, bugün muhtemelen savaşmak için bazı fırtına bulutlarını harekete geçirecek. Ay, zihinsel olarak sisli Neptün ve amaca aç Venüs ile bağlantı kurarak zihinsel olarak yüklü Başak’ta dolanır. Aynı olandan bir molaya ihtiyacınız var, bu yüzden kendinizi cevaplar bulmaya zorlamak yerine zihinsel alanınıza yeni bir şey sokmanın bir yolunu bulun.


Kova Burcu

28 Kasım 2021 Pazar Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Akvaryumların duygularını basitçe hissetmek yerine analiz etme gibi kötü bir alışkanlığı vardır. Ay, bu öğleden sonra Başak burcunda dolaşıyor ve sizi bu arazide bir adım daha ileriye götürüyor. Luna, sınırları belirsiz Neptün ve tutku peşinde koşan Venüs’le bir araya gelerek yakınlık, kimya ve kırılganlık hakkında sorular uyandırıyor. Yüzey etkileşimlerini ve ayrıntılı çalışmayı aktarın; gerçek konuşma ve rüya manzaraları için gidin.


Balık Burcu

28 Kasım 2021 Pazar Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Balık olarak karşılaştığınız birçok tehlikeden biri de sınırlarınızı diğer insanlardan bilmektir. Diğer insanların duygularını kolayca emersiniz, bu nedenle düzenli olarak kendinizi koruduğunuzdan emin olmalısınız. Ay, rüya gibi Neptün ve sevgili Venüs ile bağlantı kurarak karşıdaki Başak burcunuzda dolaşırken bugünün gökyüzü bu olasılığa işaret ediyor. Tüm enerjinizi vermeyin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Exit mobile version