Günlük Burç Yorumları 26 Kasım 2021

26 Kasım Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 26 Kasım Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
26 Kasım 2021 Cuma Koç Burcu Yorumları

Cuma gününün kozmik manzarası ruh halini yükseltmeye çalışıyor, Koç. Baş döndürücü Aslan ayı, günü rüya gibi büyük Jüpiter ile karşıtlık içinde geçirerek, yaratıcı enerjinizden yararlanmanıza yardımcı olurken, hayalinizdeki planlardan hangisini takip etmeye değer olduğunu incelemenize yardımcı olur. Daha sonra, Ay, görevi yerine getiren Başak burcuna doğru ilerler ve dikkatinizi yaklaşan iş yüklerine ve sağlık ve diyet durumunuza yönlendirir.


Boğa Burcu
26 Kasım 2021 Cuma Boğa Burcu Yorumları

Cuma semalarında kendini iyi hissetmek çok kolay Boğa. Ay, iyimser Jüpiter’e karşı bir muhalefetle koca yürekli Aslan’daki kalışını tamamlıyor ve halka açık olanınızla yıldızlara ulaşmak için özel yaşamınızda zemin oluşturmanıza yardımcı oluyor. Daha sonra ay, dünya arkadaşı Başak’a doğru sıçrar. Luna’nın buradaki varlığı, zevk, romantizm ve yaratıcı kendini ifade etme ihtiyacınızı artırıyor.


İkizler Burcu
26 Kasım 2021 Cuma İkizler Burcu Yorumları

Gün içinde kendinizi iki farklı insan gibi hissedebilirsiniz, İkizler. Ayın dışa dönük Aslan burcundaki varlığı, ayaklarınızın üzerinde durmanızı ve etrafınızdakilerle bağlantı kurmanızı teşvik ederken, büyük planlı Jüpiter ile karşıtlığı sizi mevcut yörüngenizle ufkunuzu genişletmeye teşvik ediyor. Daha sonra, ay ileriye doğru yansıtıcı Başak burcuna geçerek sizi ana üssünüzle yeniden bağlantı kurmaya ve düşük bir sosyal profili korumaya teşvik eder.


Yengeç Burcu
26 Kasım 2021 Cuma Yengeç Burcu Yorumları

Bugün burnunu bileme taşına koy, Yengeç. Hırslı Aslan ayı, sizi arka arkaya dizmeye ve iş akışınızı düzenlemeye teşvik ederken, onun büyük kalpli Jüpiter ile olan muhalefeti, ortak işbirliklerinin ve finansal kaygıların geleceğini yeniden değerlendirmenizi sağlıyor. Daha sonra ay, hikaye anlatan Başak burcuna geçerek sizi yarım kalan önemli sohbetlere dönmeye teşvik eder.


Aslan Burcu
26 Kasım 2021 Cuma Aslan Burcu Yorumları

Bire birde neler oluyor, Leo? Ay bugün burcunuzdan geçerek yolculuğunu tamamlarken evren, ilişkiler bölümünde yaşananları keşfetmenizi istiyor. Luna’nın plan yapan Jüpiter ile karşıtlığı, yakın sendikalar konusunda iyimser bir ruh hali yaratırken, aynı zamanda sizi ortaklık büyümesini yeni bir kapasitede benimsemeye teşvik ediyor. Daha sonra, ay meşgul Başak’a dalar ve odağınızı finansal kaygılara çevirir.


Başak Burcu
26 Kasım 2021 Cuma Başak Burcu Yorumları

Bugün yalnızlık içindeki konaklamanızı tamamlıyorsunuz, Başak. Ay, günü koca yürekli Aslan’ın içinden geçerek geçirir ve huzur içinde çözülmesi gereken duygusal düğümleri aşmanıza yardımcı olur. Luna’nın ilham veren Jüpiter ile karşıtlığı, iş/yaşam dengesi cephesinde ayarlanması gereken mevcut planlara uyum sağlamanıza yardımcı olur. Daha sonra Luna, burcunuza girerek kendini ifade etmenizi canlandırır ve bağımsızlığınızı kucaklamanıza yardımcı olur.


Terazi Burcu
26 Kasım 2021 Cuma Terazi Burcu Yorumları

Bugün kendinize sosyal bir kelebek olmak için izin verin, Terazi. Değer verdiğiniz insanlarla bağlantı kurmaya ve aklınızdaki hedeflere daha yakından bakmaya ihtiyacınız var. Oyuncu Aslan ayı, günü büyük kalpli Jüpiter’e karşı koyarak, yaratıcı kendini ifade etme ve romantizm hakkında öğrenilecek derslerde eve dönmenize yardımcı olur. Daha sonra, Luna, yalnızlık ve barış ihtiyacınızı yoğunlaştıran, düşünceli Başak’a doğru kayar.


Akrep Burcu
26 Kasım 2021 Cuma Akrep Burcu Yorumları

Bugün ihtiyacın olan tek şey kariyer cephesinde son bir hamle, Akrep. Ay’ın göz kamaştıran Aslan burcundaki varlığı, sizi mevcut yörüngenizi düşünmeye ve gerekli ayarlamaları yapmaya teşvik eder. Luna’nın istek uyandıran Jüpiter ile karşıtlığı, sizi ev ve aile cephesindeki gelecek planlarını yeni bir perspektiften incelemeye teşvik ediyor. Daha sonra Luna, pratik Başak burcuna geçerek gelecekteki hedeflerinize ince ayar yapmanıza yardımcı olur.


Yay Burcu
26 Kasım 2021 Cuma Yay Burcu Yorumları

Bugün dünyadaki daha büyük yerinizi düşünmeden edemezsiniz, Yay. Sizin için sırada ne var? Ay, kendine odaklanan Aslan'da sinsi sinsi dolaşıyor ve günü yönetici gezegeniniz neşeli Jüpiter ile muhalefette geçiriyor. Bu eşleştirme, bastırılmış duyguların engelini kaldırmanıza yardımcı olur ve kendinizi uygun gördüğünüz şekilde ifade etmenizi kolaylaştırır. Daha sonra, Luna, dikkatinizi kariyer ve itibar endişelerine yönlendirerek yetenekli Başak'a doğru ilerler.


Oğlak Burcu
26 Kasım 2021 Cuma Oğlak Burcu Yorumları

Cuma göğü altında aydınlansın Oğlak. Ay, kalp merkezli Aslan'daki kalışını, kendini iyi hissettiren Jüpiter ile karşıtlığı ile tamamlayarak, gizli yetenekleriniz ve etkinleştirilmeyi bekleyen kaynaklarınız etrafında dönen güncel hikayelere uyum sağlamanıza yardımcı olur. Daha sonra ay, dünyevi Başak'a dalar, sizi sıkıntılardan kurtarır ve yeni bir bakış açısı ve hız değişikliği aramanıza yardımcı olur.


Kova Burcu
26 Kasım 2021 Cuma Kova Burcu Yorumları

Yakın ilişkilerinde gelişen hikayelere sırtını dönemezsin Kova. Ay, aşk arayan Aslan'ın kuyruk ucundan geçer ve odak noktanızı yakın ilişkilerinizde gelişen hikayelere yönlendirir. Luna, günü iyimser Jüpiter ile canlı bir muhalefette geçirerek, ortaklık konularında henüz öğrenilmesi gereken derslerde eve dönmenize yardımcı oluyor. Daha sonra Luna, düşünceli Başak'a dalar ve mahremiyet ihtiyacınızı ve yakın ilişkilere olan arzunuzu artırır.


Balık Burcu
26 Kasım 2021 Cuma Balık Burcu Yorumları

Bugün vücuduna geri dön, Balık. Hangi duygular yüzeyi kırmaya çalışıyor? Ay, günü yönetici gezegeniniz olan ruhsal Jüpiter ile karşıtlık içinde geçirir ve iş/yaşam dengenizde kalan bastırılmış duyguları kabul etmenize yardımcı olur. Yaklaşan iş projelerine son rötuşları yapın ve ilerlemeye hazırlanın. Daha sonra Luna, rasyonel Başak burcuna geçerek odağınızı yakın ilişkilere çevirir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.