Günlük Burç Yorumları 25 Kasım 2021

25 Kasım Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 25 Kasım Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
25 Kasım 2021 Perşembe Koç Burcu Yorumları

Koç, Perşembe günü gökyüzünün altında bir ya da iki hayal kırıklığı ile güreşirken bulman muhtemel. Ay, yaratıcı gücü olan Aslan’da sinsi sinsi sinsi sinsi dolaşıyor ve sizi kendi seçtiğiniz bir sahnede benzersiz yeteneklerinizi paylaşmaya teşvik ediyor. Luna’nın değişim talep eden Uranüs ve Mars’a askerlik yapan yönetici gezegeniniz ile karesi, daha iyi yönetime ihtiyaç duyan mali durumunuz ve yakın ilişkilerinizdeki stresleri gidermenize yardımcı olur.


Boğa Burcu
25 Kasım 2021 Perşembe Boğa Burcu Yorumları

Perşembe günü Boğa burcunda düşük profilli kalmaya çalışın. Ay, bencil Aslan’ın arasında kıvrılarak ilerlerken, evinizin rahatlığında yuva kurma ve çok ihtiyaç duyduğunuz dinlenmeyi yakalama havasındasınız. Luna’nın hem düzensiz Uranüs hem de öfkeli Mars ile zorlu kareleri, “ben ve biz” ilişkisi cephesinde özgürlük ve bağımsızlık etrafında bazı gerilimleri körükleyecek gibi görünüyor.


İkizler Burcu
25 Kasım 2021 Perşembe İkizler Burcu Yorumları

İkizler olarak, doğal bir hikaye anlatıcısı ve iletişimcisisiniz. Ay’ın göz kamaştıran Aslan burcundaki varlığı, kendinizi ifadenizi yeni bir kapasitede harekete geçirmeniz için sizi teşvik ederken, bugün bu doğal yeteneklerle yeniden bağlantı kurmanıza izin verin. Luna’nın içgörü kazandıran Uranüs ve harekete geçen Mars ile karesi, sağlığınız ve iş/yaşam dengeniz konusunda hayal kırıklıklarına neden olabilir ve bu da, egzersiz yoluyla birikmiş enerjiyi serbest bırakmak için ideal bir gün olabilir.


Yengeç Burcu
25 Kasım 2021 Perşembe Yengeç Burcu Yorumları

Ay nereye giderse gitsin, sadakatle takip ediyorsun, Yengeç. Perşembe günü gökyüzü, Luna’yı çeşitli stresli yönlerle uğraşırken bulur, bu da büyük olasılıkla boğuşmak için bir rollercoaster duyguyla karşılaşmanızı sağlar. Hırslı Aslan ayı, sizi mali durumunuzu düzeltmeye ve gizli yeteneklerinizi harekete geçirmeye odaklanmaya zorluyor, ancak değişim talep eden Uranüs ve cılız Mars’la karesinin uzun vadeli özlemler ve romantik ihtiyaçlar etrafında gerilim yaratması muhtemel.


Aslan Burcu
25 Kasım 2021 Perşembe Aslan Burcu Yorumları

Perşembe günkü kozmik manzara muhtemelen senin için birkaç gerilim yaratacak, Leo. Ayın burcunuzdaki varlığı, duygusal tepkilerinizi yoğunlaştırır ve kendinizi koruma ihtiyacınızı artırır, bu da sağlığınıza öncelik vermek ve aktif olarak kendinizi ifade etmek için ideal bir gün olmasını sağlar. Luna’nın özgürlük arayan Uranüs ve sinirli Mars ile olan çekişmesi, büyük olasılıkla, kamusal ve özel yaşamınız arasında var olan herhangi bir uykuda hayal kırıklığını harekete geçirecektir.


Başak Burcu
25 Kasım 2021 Perşembe Başak Burcu Yorumları

Eğer sallayabilirsen, dünyadan uzak bir gün daha var, Başak. Ay’ın öz bakım Leo’daki varlığı, sizi rahatsız edici duygusal sorunları özel ve iyileştirici bir şekilde kabul etmeye teşvik eder. Luna’nın hem değişim talep eden Uranüs hem de aksiyon alan Mars ile zorlu karşılaşması, onu iletişim ve ruh sağlığı için zor bir gün haline getiriyor. Birine yanlışlıkla saldırmak yerine, günlük tutma veya yaratıcı yazma yoluyla bastırılmış duyguları serbest bırakmayı hedefleyin.


Terazi Burcu
25 Kasım 2021 Perşembe Terazi Burcu Yorumları

Perşembe günü gökyüzü, sizi geleneksel hale gelen Terazi’den özgürlüğü aramaya itiyor. Ay, kaygısız Aslan’da gezinerek sizi umursadığınız arkadaşlarınızla ve toplulukla yeniden bağlantı kurmaya teşvik eder. Yine de Luna, kendisini hem değişiklik arayan Uranüs hem de huzursuz Mars ile zorlu bir karede kilitli buluyor ve sizi yakınlık sorunlarına ve finansal streslere yeni bir yaklaşım benimsemeye zorluyor.


Akrep Burcu
25 Kasım 2021 Perşembe Akrep Burcu Yorumları

Odağınızı bugün hırslarınızın mevcut durumuna çevirin, Akrep. Perşembe günkü gökyüzü, ay hırslı Aslan’da dans ederken, gelecekteki yörüngenizde oluşan düğümleri çözmeye zorluyor. Luna’nın buradaki zamanı, sürpriz getiren Uranüs ve agresif Mars’la kareleri yüzünden hüsrana uğradı ve özgürlük ve bağımsızlık etrafında ele alınması gereken ilişki gerilimlerini körükledi.


Yay Burcu
25 Kasım 2021 Perşembe Yay Burcu Yorumları

Bir Yay burcu olarak, durgunluktan çıkmak ve yorucu rutinleri terk etmek doğanızda var. Ay, yaşamı kutlayan Leo ile dans ederken bugün bu arzuyu kendinize hatırlatın. Ay, kendisini düzensiz Uranüs ve iradeli Mars ile iki zor kareye bölünmüş olarak bulur ve mevcut çalışma koşullarınız ve öfke yönetiminiz etrafında yapılması gereken temel gerilimleri ve değişiklikleri vurgular.


Oğlak Burcu
25 Kasım 2021 Perşembe Oğlak Burcu Yorumları

Oğlak, bugün kalbinin gölgelerinde kıpırdayan ne var? Karmaşık duygularınız, soğuk omuz yerine biraz TLC’ye ihtiyaç duyar. Ayın bencil Aslan burcundaki zamanı, sizi yakın zamanda yaşanan yakınlık sorunlarını iyileştirmeye ve kabul etmeye teşvik eder. Luna, değişim getiren Uranüs ve öfkeli Mars’la karşı karşıya geldiğinde kendini bir kaya ile sert bir yer arasında bulur. Bu toplantılar, yüzeyin altında romantizm, yaratıcılık ve hedef belirleme etrafında beliren gizli stresleri aydınlatıyor.


Kova Burcu
25 Kasım 2021 Perşembe Kova Burcu Yorumları

Odağınızı dünyanızda değer verdiğiniz yakın ilişkilere yönlendirin, Kova. Ay, günü karşınızdaki koca yürekli Aslan burcunuzda dolaşarak geçirir ve siz ve özel biri arasında meydana gelen alış-verişte ince ayar yapmanıza yardımcı olur. Ne yazık ki, Luna’nın buradaki zamanı, hem özgürlük arayan Uranüs hem de kendine odaklı Mars ile zorlu bir kare tarafından engelleniyor ve kamusal ve özel yaşamınız arasındaki ele alınması gereken stresleri vurguluyor.


Balık Burcu
25 Kasım 2021 Perşembe Balık Burcu Yorumları

Bölgeye girdikten sonra kimse seni durduramaz, Balık. Ay, bencil Aslan’dan geçerken iş yükünüzü halletmek ve gecikmiş işleri halletmek için tek yönlü bir zihniniz varmış gibi hissedebilirsiniz. Luna’nın buradaki varlığı, ne yazık ki, durgunluğu kıran Uranüs ve huzursuz Mars’a karşı bazı zorlu kareler nedeniyle karmaşıklaşıyor ve iletişim tarzınızda ve zihinsel sağlığınızda kabul edilmesi gereken stresleri vurguluyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.