Günlük Burç Yorumları 23 Kasım 2021

23 Kasım Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 23 Kasım Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
23 Kasım 2021 Salı Koç Burcu Yorumları

Evren, son bir buçuk yılda sürekli olarak size zihinsel sağlığınız hakkında dersler veriyor, Koç. Güney düğümün Yay burcundaki zamanı, yaşam hakkında neye inandığınızı yeniden değerlendirmenizi ve ilişkilerinize ve potansiyelinize yaklaşımınızı yeniden incelemenizi istedi. Aydınlatıcı güneş güney ay düğümü ile birleşirken Salı günü gökyüzü bu hikayeye dokunuyor. Bu enerji düşürücü yön, yolunuzda hala hangi zihinsel tıkanıklıkların durduğunu görmenizi ister.


Boğa Burcu
23 Kasım 2021 Salı Boğa Burcu Yorumları

Sağda solda uzun süredir devam eden ilişki sorunlarıyla uğraşıyorsun, Boğa. Güney ay düğümünün Yay burcundaki varlığı, son bir buçuk yılda hangi kalıpların gerçek yakınlığa giden yolu engellediğini belirlemenizi sizin için önemli hale getirdi. Güneş güney ay düğümü ile birleşirken, salı günü gökyüzü bu hikayeye odaklanıyor ve ışığını hâlâ sökülmesi gereken tıkanıklıklara ışık tutuyor.


İkizler Burcu
23 Kasım 2021 Salı İkizler Burcu Yorumları

Salı günü gökyüzü, son bir buçuk yılda hayatınızdaki en önemli temalardan birine, İkizler’e geri döndüğünüzü görüyor. Güney ay düğümünün karşıt burcunuzdaki varlığı, uzun süredir devam eden ilişki pürüzleriyle karşı karşıya kalmanıza neden oldu. Aydınlatıcı güneş bugün güney ay düğümü ile birleşiyor ve sizi doğrudan yakın ortaklıklar kurma yaklaşımınızda dönüşüm gerektiren geriye kalanlara yönlendiriyor.


Yengeç Burcu
23 Kasım 2021 Salı Yengeç Burcu Yorumları

İş/yaşam dengenizi çevreleyen değişen koşullara dikkat ediyor musunuz, Yengeç? Güney ay düğümünün Yay burcundaki varlığı, son bir buçuk yılda egzersiz, sağlık ve iş koşullarına karşı alışılmışın dışında tavırları salıvermenize yardımcı oldu. Salı gününün kozmik manzarası, yol gösterici güneş güney düğümü ile birleştiğinden, tüm odağınızı bu arenada hala sökülmesi gereken tıkanıklıklara yönlendiriyor.


Aslan Burcu
23 Kasım 2021 Salı Aslan Burcu Yorumları

Evren sana romantizm konusunda yığınla önemli ders gönderiyor, Leo. Güney ay düğümünün son bir buçuk yılda Yay burcunda geçirdiği zaman, romantik ilgi alanlarına, cinselliğe ve kendi yaratıcı projelerine olan inancına yaklaşmanın alışılmamış yollarını bırakmana yardımcı oldu. Salı günü gökyüzü, yönetici gezegeninizi, aydınlatıcı güneşi, güney düğümü ile birleştiğini, enerji seviyelerini düşürdüğünü ve bu arenalarda hala baş gösteren diğer engelleri kabul etmenize yardımcı olduğunu görüyor.


Başak Burcu
23 Kasım 2021 Salı Başak Burcu Yorumları

Son bir buçuk yılda çok fazla aile dramasıyla uğraşıyorsun, Başak. Güney ay düğümünün Yay burcundaki zamanı, bu alanda, özellikle ev yaşamınız ve erken yetiştirilmenizden kaynaklanan duygusal sorunlarınızda nelerin serbest bırakılması gerektiğini anlamanıza yardımcı oldu. Salı günü gökyüzü, güneşin güney düğümü ile birleştiğini görür ve bu arenalarda hala bırakılması gerekenleri anlamanıza yardımcı olur.


Terazi Burcu
23 Kasım 2021 Salı Terazi Burcu Yorumları

Salı gününün kozmik manzarası, iletişim tarzınızı yeniden gözden geçirmenize yardımcı olmak için çalışıyor Terazi. Kaderin güney düğümü, geçen bir buçuk yıldır Yay burcunda kamp yapıyor ve zihinsel sağlık sorunları ve iletişim tıkanıklıkları üzerinde aktif olarak çalışmanıza yardımcı oluyor. Aydınlatıcı güneş, günü güney ay düğümü ile birleşerek geçirir ve bu bölümlerde daha iyi sökülmesi gereken kalan engellere ışık tutar.


Akrep Burcu
23 Kasım 2021 Salı Akrep Burcu Yorumları

Evren, uzun süredir devam eden özgüven sorunlarından kurtulma yeteneğinizi sürekli olarak test ediyor, Akrep. Yay burcunun güney ay düğümü, son bir buçuk yıldır bu işi yapmanız için size baskı yapıyor ve bugünün güneş ile güney ay düğümü birleşmesi, hala yolda duran tüm tıkanıklıkları aydınlatmak için çalışıyor. Kendi değeriniz, kaynaklarınız ve yetenekleriniz etrafında hareket eden duyguları incelemek için bir vuruş yapın.


Yay Burcu
23 Kasım 2021 Salı Yay Burcu Yorumları

Son bir buçuk yılda gerçekten test edildin, Yay. Kaderin güney düğümü burcunuzda geziniyor ve sizden sağlığınızla ve bağımsızlık duygunuzla olan ilişkilerinizi yeni bir ışık altında yeniden incelemenizi istiyor. Bugünün gökyüzü, güney ay düğümü ile bir kavuşum oluşturan aydınlatıcı güneşi buluyor ve benlik duygunuzun etrafındaki kalan engellerin üzerine taze bir farkındalık hissi veriyor.


Oğlak Burcu
23 Kasım 2021 Salı Oğlak Burcu Yorumları

Oğlak, geçmişi bırakmanın zamanı geldi. Kaderin güney düğümü Yay burcunda kamp kurduğundan, geçen bir buçuk yılda ciddi içsel duygusal çalışmalar yaptınız. Bu yerleştirme, kendi kendini sabote eden davranış kalıplarından kurtulmanıza ve psişenizden duygusal iskeletlerden kurtulmanıza yardımcı oldu. Bugünün gökyüzü, güney düğümü ile birleşen aydınlatıcı güneşi buluyor ve kendi kendini yitiren kalıpların hala terk edilmesi gereken evinize dönmenize yardımcı oluyor.


Kova Burcu
23 Kasım 2021 Salı Kova Burcu Yorumları

Kova burcu olarak, diğer burçlara göre arkadaş gruplarınız ve sosyal hayatınız ile daha çok ilgilenirsiniz. Güney ay düğümünün Yay burcundaki varlığı, son bir buçuk yılda artık size hizmet etmeyen topluluk bağlarını serbest bırakmanıza ve büyümüş özlemleri bırakmanıza yardımcı oldu. Salı günü gökyüzü, güney ay düğümü ile birlikte aydınlatıcı güneşi bulur ve sosyal grubunuzda bu hikayeye odaklanmanıza yardımcı olur.


Balık Burcu
23 Kasım 2021 Salı Balık Burcu Yorumları

Kariyeriniz, son bir buçuk yılda sizin için devam eden bir odak noktası oldu, Balık. Kaderin güney düğümü, Yay burcunda kamp yapıyor ve kariyeriniz ve itibarınızla ilgili büyümüş hikayeleri serbest bırakmanıza yardımcı oluyor. Salı günü gökyüzü sizi bu hikayeye geri döndürür ve aydınlatıcı güneş güney ay düğümü ile birleşirken ilerleme yolunda hala duran tıkanıklıklara ışık tutar.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.