Günlük Burç Yorumları 22 Kasım 2021

22 Kasım Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 22 Kasım Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
22 Kasım 2021 Pazartesi Koç Burcu Yorumları

Pazartesi günü gökyüzü uysal ve kolay gidiyor, Koç. Ay, ev sahibi Yengeç’in içinden geçerek, sizi alçakgönüllü meskeninizde yere inmeye ve rahatlamaya teşvik eder. Yeniden dekore etmek, ailenize ulaşmak veya yaşam alanınızı süslemek için ideal bir gün. Başka bir yerde, hediye veren Venüs, yönetici gezegeninizle, motive olmuş Mars’la bir haftalık randevusuna başlar ve size hoş bir kariyer ve itibar artışı getirir.


Boğa Burcu
22 Kasım 2021 Pazartesi Boğa Burcu Yorumları

Bugün yapacak işlerin ve görecek insanların var, Boğa. Kendinizi hareket halinde, ayak işleriyle uğraşırken ve bitmemiş konuşmaları yakalarken bulmayı bekleyin. Ay, inisiyatif alan Yengeç’te gezinir ve bu, bir yazma projesi başlatmak veya kendini ifade etme eylemlerine katılmak için ideal bir gün yapar. Yönetici gezegeniniz, manyetik Venüs de enerjik Mars ile buluşuyor ve önümüzdeki haftayı canlanmış bir ilişki enerjisiyle dolduruyor.


İkizler Burcu
22 Kasım 2021 Pazartesi İkizler Burcu Yorumları

İkizler, çalışma ortamınızda meşgul oluyor ve önemli hikayeleri tamamlıyorsunuz. Önümüzdeki günlerde bu arenada işler sona ermeye başlayacak, ancak şimdilik, kendinizi Pazartesi günü gökyüzünün altında hala üretken bir şekilde kamyonla ilerlerken bulabilirsiniz. Ay, muhafazakar Yengeç’in arasında kıvrılarak ilerliyor ve bu, burnunuzu bileme taşına koyarken mali durumunuzun içini ve dışını gözden geçirmek için ideal bir gün yapıyor.


Yengeç Burcu
22 Kasım 2021 Pazartesi Yengeç Burcu Yorumları

Evren bugün size özel bir ilgi göstermek istiyor, Yengeç. Kendinize nasıl daha iyi bakacağınızı belirlemek için vücudunuza ve bireysel ihtiyaçlara uyum sağlayabilir misiniz? Ayın burcunuzdaki varlığı, kendinizi şımartmak ve kişisel bakımınıza öncelik vermek için güçlü bir ihtiyacı işaret ediyor. Kendinizi özel bir şeyle şımartın, sağlıklı bir diyete ve egzersiz rejimine dönün ya da en iyi hissettiren buysa sadece dinlenmeye başlayın.


Aslan Burcu
22 Kasım 2021 Pazartesi Aslan Burcu Yorumları

Bugün küçük kozanda biraz zaman geçir, Leo. Çaresizce dinlenmeye ve iyileşmeye ihtiyacınız var, bu yüzden her şeyin üstünde üretken olmak için kendinizi fazla zorlamayın. Ayın Yengeç burcundaki varlığı sizi uzun bir banyo yapmaya, rahatlatıcı bir kitap okumaya ve genellikle biraz yalnız kalarak sakinleşmeye teşvik eder. Küçük şeyleri dert etmeyin ve huzurunuzu ön planda tutun!


Başak Burcu
22 Kasım 2021 Pazartesi Başak Burcu Yorumları

Gündeminizde sırada ne var, Başak? Hedefler listenizi gözden geçiriyorsunuz ve peşinden gitmek istediğiniz şeylerin değiştirilmesi veya daha iyi açıklığa kavuşturulması gerektiğini fark edebilirsiniz. Ayın inisiyatif alan Yengeç burcundaki varlığı, zihninizi göreve vermenize ve hangi arzularınızın çabaya ve takip etmeye değer olduğunu belirlemenize yardımcı olur. Muhtemelen bir sosyal desteğe de ihtiyacın var, bu yüzden bir ada olma!


Terazi Burcu
22 Kasım 2021 Pazartesi Terazi Burcu Yorumları

Pazartesi günkü gökyüzü sizi canlandırmak ve harekete geçirmek için çalışıyor, Terazi. Yönetici gezegeniniz, bağ oluşturan Venüs, bugün kendi kendini motive eden Mars ile bir hafta sürecek bir bağlantıya başlıyor ve sizi ev ve aile departmanında ortaya çıkan sorunları çözmek için bir enerji artışı ile dolduruyor. Aynı zamanda, empatik Yengeç ayı, seçimler yapılmadan önce daha derin bir tefekkür gerektiren herhangi bir kariyer ve itibar hikayesine uyum sağlamanıza yardımcı olur.


Akrep Burcu
22 Kasım 2021 Pazartesi Akrep Burcu Yorumları

Akrep, önümüzdeki günlerde işler senin için tatlılaşıyor. Yönetici gezegeniniz, kendi kendini motive eden Mars, önümüzdeki hafta boyunca kendisini hediye taşıyan Venüs ile tatlı bir buluşmaya kilitlenmiş buluyor. Bu eşleştirme, uygun gördüğünüz şekilde uygulamanız için sizi büyüleyici, ışıltılı ve romantik enerjiyle doldurmaya çalışır. Konfor alanınızdan çıkmak ve ilgilendiğiniz birine yaklaşmak veya yaratıcı bir projeye başlamak için ideal bir zaman.


Yay Burcu
22 Kasım 2021 Pazartesi Yay Burcu Yorumları

Yay, bugün sessiz bir tepe boşluğuna kaymanıza izin verin. Özellikle uzun süredir devam eden duygusal sorunlar ve yakınlık endişeleri söz konusu olduğunda, biraz düşünme ve iyileştirme havasındasınız. Ayın anne Yengeç burcundaki varlığı, sizi biraz günlük tutmaya veya düşünceli faaliyetlere katılmaya teşvik eder. Yatıştırıcı bir banyo yapmayı, tarot yapmayı veya konuşma terapisi almayı düşünün.


Oğlak Burcu
22 Kasım 2021 Pazartesi Oğlak Burcu Yorumları

Yakın romantik ilişkilerinizde gelişen hikaye nedir, Oğlak? Ay, karşıt burcunuzdaki nazik Yengeç burcundan geçerken bugün bu anlatıya göz atın. Luna’nın yönlerden yoksun olması, günü sıradan bir gün haline getirir ve bu da onu herhangi bir dırdırcı ilişki endişesine veya yarım kalmış sonlara yönelmek için ideal bir zaman haline getirir. Kendinizi, size en yakın olanlara normalden daha fazla ilgi gösterirken bulabilirsiniz, ancak bu süreçte hikayenizi kaybetmemeye dikkat edin.


Kova Burcu
22 Kasım 2021 Pazartesi Kova Burcu Yorumları

Bugün hemen işe koyulmaya hazırsın Kova. Ay, inisiyatif alan Yengeç’ten geçerek, odaklanmanızı tamamlanmamış işlere ve uğraşılması gereken iş yüklerine yönlendirir. Kendinize enerjinizi göndermek için bir proje verin, çünkü büyük veya küçük başarılar elde ettiğinizde en iyi hissedeceksiniz. Dikkatinizi diyetinizin ve egzersizinizin etrafında dönen duygulara çevirin ve bu araçlar aracılığıyla vücudunuzla yeniden bağlantı kurmanıza izin verin.


Balık Burcu
22 Kasım 2021 Pazartesi Balık Burcu Yorumları

Pazartesi günkü gökyüzü, sıradan olan Balık’a odaklanmayı zorlaştırıyor. Zahmetli, acı veren çabalara dalmak yerine, gevşeme ve zevkli arayışlara yönelme havasında olmanız muhtemeldir. Ayın şehvetli Yengeç burcundaki varlığı, sizi hayatınızdaki romantizm, oyun ve zevk durumunu keşfetmeye teşvik eder ve bu arzulara yönelmenizi sağlar. Yaratıcı arayışlarla kendini ifade etmeyi etkinleştirmek için ideal bir gün.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.