Günlük Burç Yorumları 1 Aralık 2021

1 Aralık Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 1 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

1 Aralık 2021 Çarşamba Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Bir Koç olarak, frenleri ne zaman pompalamanız gerektiğini nadiren anlarsınız. Ay, yalnız bir Akrep’te yüzerken, Çarşamba gününün gökyüzünün yavaşlamanıza ve daha yansıtıcı bir tepe boşluğuna geçmenize yardımcı olmasına izin verin. Luna, günü ağır Satürn’ün bulunduğu zorlu bir meydanda geçirerek başarıya giden yolda çözülmesi gereken tıkanıklıkların altını çiziyor. İdeal olarak, düşük bir profil tutmayı ve en yakın sırdaşlarınızla veya yakın bir partnerle kendinizi duygusal olarak açık tutmayı hedefleyin.


Boğa Burcu

1 Aralık 2021 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Odağınızı en yakın ilişkilerinizdeki duruma çevirin, Boğa. Çarşamba günkü gökyüzü, ay zıt psikolojik Akrep burcunuzda süzülürken, o arenayı düzeltmek için biraz zaman harcamanızı istiyor. Luna’nın duvar ören Satürn ile zorlu karesi, muhtemelen herhangi bir kariyere ve ilgi gösterilmesi gereken itibar gerilimlerine ışık tutacaktır. Hikayenizi tamamen kaybetmeden değer verdiğiniz kişilerin yanında olmayı hedefleyin.


İkizler Burcu

1 Aralık 2021 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Kendini işine bırak, İkizler. Üretken olmak için yetiştiriyorsunuz ve ay keskin zekalı Akrep’te sinsi sinsi dolanırken çok uzun süredir başgösteren bıraktığınız yapılacaklar listenizden bir şeyler çiziyorsunuz. Ay kendini, sınırlamaları belirleyen Satürn’ün bulunduğu zorlu bir karede bulur ve gelecekteki seyahat ve eğitim planları olasılığı konusunda hayal kırıklığı yaratır. Stres artarsa, zihni ve bedeni yeniden birleştirmek için egzersize ve sağlıklı beslenmeye dönün.


Yengeç Burcu

1 Aralık 2021 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Son zamanlarda hepiniz iştesiniz ve oyun yok, Yengeç. Ay şehvetli Akrep ile dans ederken, koşuşturmacadan bir hafta ortası molasının tadını çıkarın. Luna’nın buradaki varlığı, sizi unutulmuş yaratıcı projelere dalmaya, kendini ifade etmeyi harekete geçirmeye ve romantik zevklere eğilmeye teşvik ediyor. Ne yazık ki, ayın duvarlarla çevrili Satürn ile sert karesi, yakınlık bölümünde ele alınması gereken gerilimleri vurgulayacak gibi görünüyor.


Aslan Burcu

1 Aralık 2021 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Köklerinde karışan hikayeye kulak ver, Leo. Özellikle eski aile yaraları veya ev ortamınızla ilgili sorunlarla ilgili olarak, aşağıda derinlerde bir şey dikkat çekiyor. Luna'nın son derece hassas Akrep burcundaki varlığı, mütevazi meskeninizde rahatlamak ve şifa yöntemini benimsemek için ideal bir gün olmasına rağmen, duvarlarla çevrili Satürn ile zorlu karesinin çözülmesi gereken ilişki hayal kırıklıklarına ışık tutması muhtemel.


Başak Burcu

1 Aralık 2021 Çarşamba Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Bir Başak olarak, doğal olarak hikaye anlatımına ve iletişim temelli çabalara doğru çekilirsiniz. Ay, keskin zekalı Akrep'ten geçerken bugün bu doğal çalışma moduyla yeniden bağlantı kurmanıza izin verin. Yaratıcı yazarlık projelerine dönmek, güzel bir kitabın içinde kaybolmak veya önemli sohbetlere katılmak için ideal bir gün. Daha sonra, Luna'nın boğucu Satürn ile zorlu karesi, çalışma cephesindeki yorucu hayal kırıklıklarını vurgulayacaktır.


Terazi Burcu

1 Aralık 2021 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Yeteneklerini harekete geçirmek söz konusu olduğunda, burnunu bileme taşına koymaya hazırsın, Terazi. Ay, bugün keskin fikirli Akrep burcunda sinsi sinsi dolaşıyor ve sizi doğal kaynaklarınızı yeniden değerlendirmeye ve mali durumunuzu incelemeye çağırıyor. Luna'nın sınırlayıcı Satürn ile zorlu karesi, yaratıcı kendini ifade etme yolundaki hayal kırıklıklarını vurgulayacaktır. Korkularınızı kabul edin ve ilerlemeye devam edin!


Akrep Burcu

1 Aralık 2021 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Dikkat çekmeyi hak ediyorsun, Akrep. Besleyici ay, günü Salı günü gökyüzünün altında burcunuzda kamp kurarak geçirir ve sizi zihniniz, bedeniniz ve sağlığınızla dikkatli bir şekilde yeniden bağlantı kurmaya teşvik eder. Her şeyi çevrenizdeki herkese vermek yerine, bağımsız ihtiyaçlarınıza öncelik vermeyi ve biraz öz bakımla kendinizi şımartmayı hedefleyin. Luna'nın duvarlarla çevrili Satürn ile sert karesi, ev ve aile meseleleriyle ilgili gerilimleri ön plana çıkaracak gibi görünüyor.


Yay Burcu

1 Aralık 2021 Çarşamba Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün kendinize biraz zaman ayırın, Yay. Ay, yalnız bir Akrep burcunda kayarak geçerken, sosyal meseleleri vergilendirme havasında değilsiniz. Dinlenmek, uzun bir banyo yapmak veya günlük tutmak için ideal bir gün. Luna'nın ağır Satürn ile karesi, iletişim temelli çabalar veya zihinsel sağlık sorunları etrafında fırtına bulutlarının ortaya çıkmasına neden olabilir. Geri dönmek yerine, gelmesi gerekenle oturun.


Oğlak Burcu

1 Aralık 2021 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Ada olmak zorunda değilsin, Oğlak! Ay, son derece hassas Akrep burcunda kayarken, bugün topluluğunuza ulaşmayı ve yeniden bağlantı kurmayı hedefleyin. Güvenilir arkadaşlarınızdan biri, ileriye doğru hareketinizin anahtarını elinde tutabilir. Luna'nın ciddi Satürn ile zorlu karesi, daha sonra kafa ve kalp arasında bazı duygusal çatışmalara yol açabilir ve finansal kaygılar nedeniyle stresi artırabilir. Sizi sevenlere hava atın ve gerisini unutun!


Kova Burcu

1 Aralık 2021 Çarşamba Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugünün daha büyük planındaki yerinizi düşünmeden edemezsiniz, Kova. Doğal olarak eski sorunlara yeni çözümler aramak için çalışıyorsunuz, bu nedenle bu düşünce tarzını, çözülmesi gereken herhangi bir kariyer sorununa uygulayın. Keskin fikirli Akrep ayı, görünürlüğünüzü artırır ve hırslarınızla ilerlemenizi sağlar, ancak Luna'nın daha sonra Satürn ile zorlu karesi, kimlik duygunuz etrafında beklenmedik duygusal salınımlara neden olabilir.


Balık Burcu

1 Aralık 2021 Çarşamba Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Balık burcu, bugün konfor bölgenizden çıkın. Yaptığınız aynı eski rutin, sizi çıldırmış hissettirecek. Çarşamba günü gökyüzü, psikolojik açıdan zengin Akrep'te sinsi sinsi gezinen Ay'ı buluyor, sizi normlardan kopmaya ve eğitim, seyahat veya felsefi sohbetler yoluyla biraz teşvik aramaya itiyor. Luna'nın duvarlarla çevrili Satürn ile sert karesi, daha sonra bazı duygusal fırtına bulutlarının mücadele etmesine neden olabilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.