Günlük Aşk Burç Yorumları 29 Kasım 2021

29 Kasım Günlük Aşk Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 29 Kasım Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

29 Kasım 2021 Pazartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün enerjik üçgeni – kızgın gezegen hükümdarınız Mars ve büyüleyici Neptün arasındaki – aşk oyununuza bir mor pus ve bilinçaltı baştan çıkarma katmanı ekliyor. Aklını kim meşgul ediyor, Koç? Belki bilinmeyenin olasılıklarından ilham alıyorsun veya belki de her zamanki tipin olmayan birine aşık oluyorsun. Güneş ayrıca macera, genişleme ve deneyimden oluşan egzotik dokuzuncu evinize enerji verecek ve canlandıracak, F.O.M.O.’nuza vurgu yapacak. Anlaşmalar, tavizler ve diğer önemli evlerden oluşan yedinci evinizdeki ay ile uyum içinde, heyecan verici romantizm fırsatları muhtemeldir. Yüzeysellikleri vurgulamayın ve kendinizi keşfetmeniz için yer açın.


Boğa Burcu

29 Kasım 2021 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kırmızı-sıcak Mars, taahhütlü yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve diğer önemli evlerinizle cızırdamaya devam ederken, karışıma bir tutku katmanı getirirken ortaklık sektörünüze enerji veriyor. Birini mi gördün, Boğa? Son derece keskin Mars’ın size yeşil ışık vermesiyle onları gözden kaçırmak zor, ama dahası da var. Eylem, arzu ve enerji gezegeni, aynı zamanda şaşırtıcı olduğu kadar aynı derecede büyülü olabilen büyüleyici Neptün ile uyumlu bir hizalama oluşturacaktır. Üstüne üstlük, güneş ve Merkür seks, paylaşılan kaynaklar ve samimi birlikteliklerden oluşan erotik sekizinci evinizi harekete geçirmeye devam ediyor, bu yüzden yoğunluğun söylenmesine gerek yok.


İkizler Burcu

29 Kasım 2021 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İş, kişisel yaşamının önüne mi geçiyor, İkizler? Ne de olsa Mars, günlük ritüeller, durum tespiti ve hizmet eylemlerinden sorumlu altıncı evinizden geçiyor, ancak burada bitmiyor. Aynı anda Neptün’ü onuncu otorite evinizden geçerek, mevcut realiteniz ile harekete geçme arzunuz arasındaki çizgileri bulanıklaştıracak. Başka bir deyişle, belirsizliğe rağmen şu anda kendinizi ikinci kez tahmin etmenize gerek yok. Bu, özellikle birine aşık olan ve yine de tüm durumu fazla analiz edenleriniz için geçerlidir. Kendi yolunda durma.


Yengeç Burcu

29 Kasım 2021 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Mütevazı meskeninizi süsleyin ve en sevdiğiniz pijama olan Cancer’ı giyin. Bakın, ay uyum arayan Terazi’ye ve ev, aile ve duygusal temellerden oluşan dördüncü evinize geçtiğinde, günlük durum tespiti için altıncı evinizde aynı anda aya seksen yapacak. En son ne zaman hak ettiğin bir mola verdin? Öz-sevgi, arzuladığınız sevginin ana bileşenidir, bu yüzden devam edin ve kendinize bir öncelik verin. Ayrıca, Venüs Satürn tarafından yönetilen yedinci evinizin üzerinde gezinirken, sağlam ve uzun ömürlü olmayan bir şey için zaman kaybetmek üzeresiniz. Tahtınıza oturun ve alın.


Aslan Burcu

29 Kasım 2021 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün cesur Mars – duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, eviniz, aileniz ve duygusal temelleriniz aracılığıyla – ve samimi sekizinci seks eviniz, paylaşılan kaynaklar ve ruh-ruh bağlantıları aracılığıyla anlaşılması zor Neptün arasındaki canlı üçgen, bir gizem katmanı ekler ve aşk hayatınıza tutku. Kimi hayal ediyorsun, Leo? Üstelik, iletişim, düşünce süreçleri ve yakın çevrenizden oluşan üçüncü evinizde parıldayan ay ile, sadece karışmak, flört etmek ve bağlantı kurmak için birçok fırsat olduğunu söyleyelim. Luna ayrıca aşk, tutku ve zevkten oluşan beşinci evinizde güneşe altmışlık açı yapacaktır, bu yüzden yağmalamanız yadsınamaz.


Başak Burcu

29 Kasım 2021 Pazartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Düşüncelerin ve sözlerin ruh halinden ağır basıyor Başak. Bu özellikle, taahhüt edilen yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve önemli diğer eviniz aracılığıyla zor Neptün ile bir üçgen oluştururken, iletişim, düşünce süreçleri ve yakın çevrenizden oluşan meraklı üçüncü evinizin üzerinde gezinen go-getter Mars için geçerlidir. Bekar ya da tek başına, bu süre boyunca değişimlerinize dikkat etmek önemlidir, çünkü gücünüzü bir sevgiliye aşırı derecede zorlamaya eğilimlisiniz, hatta onu liderliğinizi takip etmek için tamamen manipüle etmiyorsunuz. Gezegen hükümdarınız Merkür, aynı zamanda yaralı şifacı Chiron’a üçgen açı yapacak ve bu da size bir adım geri atıp kendinizi kontrol etmekten başka seçenek bırakmayacaktır.


Terazi Burcu

29 Kasım 2021 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Cesur Mars, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evinizi yönetir, ancak istikrar arayan ikinci konfor, finans ve güvenlik duygusu ile cızırdamaya devam eder. Başka bir deyişle, para kazanma yeteneklerinizle meşgulsünüz ve gerçekten neye değer verdiğinize daha yakından bakıyorsunuz. Terazi, zamanını ve enerjini nereye harcıyorsun? Mars’ın anlaşılması zor Neptün ile yaptığı üçgen – düzenli altıncı eviniz günlük ritüeller ve durum tespiti yoluyla – özellikle önemli bir ortaklığa girdiğiniz iş söz konusu olduğunda, ayırt etme yeteneğinizi kullanmanız için sizi teşvik ediyor. Burcunuzdaki ay, duygusal tatmininizin öncelikli olduğu anlamına gelir.


Akrep Burcu

29 Kasım 2021 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kadim hükümdarınız Mars, burcunuzdan dolayı cızırdamaya devam ediyor, bu da sizin gücünüzde mazeretsiz bir şekilde durduğunuz anlamına geliyor, Akrep. Özel birine aşık olmak? Mars, aşk, tutku ve zevkle dolu beşinci evinizdeki romantik yolculuğunun ortasında büyüleyici Neptün ile üçgen açı yapacağı için şanslısınız. Sen özünde bir manifestosun, bu yüzden evrene yaydığın enerjiye dikkat et – kişisel ve/veya profesyonel olarak konuşsun. Bunu akılda tutarak, ay, uykulu on ikinci sırlar, kapanış ve bilinçaltı zihninize girecek, bu yüzden bu süre zarfında kendinizi engellenmiş hissediyorsanız, geri adım atmaktan çekinmeyin.


Yay Burcu

29 Kasım 2021 Pazartesi Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün büyüleyici Mars-Neptün üçgeni, kapalı on ikinci gizli evinizi, rüyalarınızı ve perde arkasındaki her şeyi ve duygusal olarak yönlendirilen dördüncü evinizi, ailenizi ve en içteki duygularınızı harekete geçirecek. Yay burcu, bu zamanda sizi çevreleyen duygusal alt akıntılara inanılmaz derecede açık olmakla kalmıyor, aynı zamanda kolayca etkileniyorsunuz. Sizinki gibi bir burçtan bahsederken kulağa küfürlü geliyor, ancak Neptün tüm sınırları ortadan kaldırmakla ünlüdür. Söylemeye gerek yok, bir karar vermeyi düşünüyorsanız veya seçenekleriniz arasında sıkışıp kalmış hissediyorsanız, süreci aceleye getirmeyin. Bekar veya zaten bağlı, baştan sona bir karar vermeniz gerekiyor ve bu en iyisi.


Oğlak Burcu

29 Kasım 2021 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün, kapanışla ilgili on ikinci evinizdeki güneş, rüyalar ve perde arkasındaki her şey ile – önemli kişilerin bulunduğu yedinci evinizin göksel yöneticisi – otoriter onuncu eviniz aracılığıyla ay arasındaki tatlı altmışlık, sizin olasılığını ima edebilir. bir galibiyeti kutlamak ama gizlice. Şanslı aday kim, Oğlak? Ancak asıl soru şudur: Nasıl hissettiğinizi biliyorlar mı, yoksa şimdilik her şeyi kendinize saklamayı mı seçiyorsunuz? Ne de olsa, yalnızlık arayan on ikinci evinizin üzerinde uçan bir gezegen stelyumu var. Bu süreçte biraz dinlenmenin ve biraz araştırma yapmanın yanlış bir tarafı yok.


Kova Burcu

29 Kasım 2021 Pazartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sırada nereye, Kova? Ay, bugün uyum arayan Terazi’de ilk çıkışını yapıyor, egzotik dokuzuncu macera, bilgelik ve bilinmeyen bölge evinizi harekete geçiriyor ve ufka umut ve anlayışla bakıyorsunuz. Terazi’nin yöneticisi Venüs’ün, kapanış, rüyalar ve perde arkasındaki her şeyle ilgili gizli on ikinci evinizde dolaşmaya devam ettiğini unutmayın; bu, geleceğe yönelik ama gizlice plan yapıyor olabileceğiniz anlamına gelir. Her ne kadar, ilişki sektörünüzü zaten yöneten güneş de dahil olmak üzere bir gezegen stelyumu ile sosyal olarak bilinçli onbirinci evinizi aktive ediyor. Kesin olan bir şey var: Önünüze çıkan birçok fırsat var.


Balık Burcu

29 Kasım 2021 Pazartesi Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Egzotik dokuzuncu genişleme eviniz aracılığıyla cızırdayan Mars ile anlaşılması zor gezegensel yöneticiniz Neptün arasındaki bugünün büyüleyici üçgeni, hayallerinizi gerçeğe dönüştürme fırsatı sunuyor. Şanslı av kim, Balık? Ayın romantik beşinci aşk, tutku ve zevk evinizi yönettiğini ve seks, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili sekizinci eviniz aracılığıyla parıldayacağını unutmayın. Bekar veya evli, romantik bağlantınızda farklı yollar keşfediyor olabilirsiniz, bu konfor alanınızın dışına çıkmak anlamına gelse bile. Neyse ki, güneşin aya göre uyumlu altmışlık konumu, elinizdeki durumun sorumluluğunu üstlenmeniz için size ilham veriyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.