Günlük Aşk Burç Yorumları 28 Kasım 2021

28 Kasım Günlük Aşk Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 28 Kasım Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

28 Kasım 2021 Pazar Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Güneş, genişlemeyle ilgili maceralı dokuzuncu eviniz aracılığıyla meraklı Merkür’ün yanında oturmaya devam ediyor ve bu da bilinmeyen bir bölgeye giriş yapmak için güçlü bir arzu uyandırıyor. Keşfedilecek ve öğrenilecek çok şey var ve sen tam da bunu arıyorsun Koç. Ve eğer özlemini çektiğin şey romantizmse, daha fazlasını söyleme. Kızgın gezegen hükümdarınız Mars, baştan çıkarıcı Venüs’e tam altmışlık bir açı oluşturuyor, ancak burada bitmiyor. Ay ayrıca, genel enerjiyi, özellikle de bir çeşit strateji düşünenleriniz için iltifat eden göksel meslektaşlarıyla – Mars ve Venüs – uyum içinde olacaktır. Önceden plan yapın, ancak fazla düşünmemeye çalışın.


Boğa Burcu

28 Kasım 2021 Pazar Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Anlaşmayı imzalamaya hazır mısın, Boğa? Güneş, sekizinci seks eviniz, paylaşılan kaynaklarınız ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla Merkür ile birlikte seyahat etmeye devam eder ve bu da cinsel yaşamınızdan önemli bir ortaklığın temeline kadar her şeyi çevreleyen temalara netlik ve enerji getirir. Üstüne üstlük, Başak burcundaki ay ayrıca aşk, tutku ve zevkten oluşan beşinci evinizi de ateşleyecek, bu nedenle muhtemelen her şeyin yolunda gitmesi umuduyla bunların lojistiğiyle meşgul olacaksınız. Bununla birlikte, daha zorlu bir notta, Luna’nın rüya gibi Neptün’e karşıtlığı, özellikle geniş ağınız söz konusu olduğunda, bazı sınırlar belirlemenizi gerektirebilir.


İkizler Burcu

28 Kasım 2021 Pazar İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Güneş, meraklı gezegen hükümdarınız Merkür’ün yanında oturmaya devam ediyor, bire bir bağlantılarınızı ve kararlı ortaklıklarınızı çevreleyen temalara vurgu ve netlik getiriyor, ancak burada bitmiyor. Aşk bölümündeki merakınızı gidermeye çalışırken, ay, sekizinci seks eviniz, paylaşılan kaynaklarınız ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla Venüs’ü cilveli hale getirmek için tatlı bir hizalama oluşturacak. İkizler, tatlınızı tatil için eve getirirken rahat hissediyor musunuz? Bekar ya da alınmış, başka bir zihin, beden ve ruhla birleşme arzusu vardır. En iyi kısım? Gerçek anlaşmayı arıyorsunuz ve daha azına razı olmak üzere değilsiniz.


Yengeç Burcu

28 Kasım 2021 Pazar Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Durum tespiti ile ilgili altıncı eviniz aracılığıyla güneşin Merkür’e yakınlığı sayesinde, günlük yaşamınızda başka ufuklar keşfediyorsunuz. Üretkensin, Yengeç. Yani şu an için aşk hayatınızı beklemeye almakta sorun yaşamazsınız. Ne de olsa Venüs, pragmatik Oğlak burcunda retrograd yolculuğunun başlangıcına yaklaşıyor – taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmaları, uzlaşma ve bire bir bağlantılardan bahsetmiyorum bile. Bunu söyledikten sonra, taahhütlerinizi normalden çok daha fazla düşünüyorsunuz, bu yüzden kendinize öncelik vermekten çekinmeyin. Neyse ki, ayın titiz Başak’tan geçişi, sizi ayırt etme yeteneğinizi kullanmaya teşvik ediyor.


Aslan Burcu

28 Kasım 2021 Pazar Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Stratejin nedir, Leo? Tek veya zaten bağlı, kesin olan bir şey var: ‘A’ oyununuzdasınız. Bakın, güneşin beşinci şöhret, tutku ve zevk evi aracılığıyla Merkür’e yakınlığına ek olarak, ay aynı zamanda istikrar arayan ikinci konfor, para ve değer sistemleri evinizin üzerinde geziniyor. Ne istediğini tam olarak biliyorsun ve seçici olmaktan da korkmuyorsun. Bu da özgüveninizi artırmaya yetmezmiş gibi, Mars, romantizm söz konusu olduğunda her zaman bir artı olan cilveli Venüs ile de uyum içinde olacak. İçimden bir ses, neredeyse her gün gördüğün birine aşık olduğunu söylüyor – devam et.


Başak Burcu

28 Kasım 2021 Pazar Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay burcunuzda parlıyor ve Mars, Venüs ve Plüton ile uyum içinde. Baştan çıkarma çok mu? Şanslı aday kim, Başak? İstediğin kişiye sahip olabileceğinin farkındasın değil mi? Bakın, romantik beşinci aşk, tutku ve zevk evinizi göz kamaştıran Venüs’ün yanı sıra, şehvet tanrıçası da meraklı üçüncü iletişim eviniz aracılığıyla cüretkar Mars ile uyum içinde olacak. Başka bir deyişle, çevrimiçi, yüz yüze veya metin yoluyla olsun, oldukça iyi bir izlenim bırakıyorsunuz. En iyi kısım? Gerçekten denemek zorunda değilsin. Aslında, sözlerin tahmin edebileceğinden daha güçlü, bu yüzden ayırt etme yeteneğini kullan.


Terazi Burcu

28 Kasım 2021 Pazar Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Terazi, içeri girme zamanı. Ne de olsa, büyüleyici gezegen yöneticiniz Venüs, yapılandırılmış Oğlak burcunda ve ev, aile ve duygusal temellerden oluşan dördüncü eviniz aracılığıyla retro yolculuğunun başlangıcına yaklaşıyor. Bununla birlikte, bu derin düşünme döneminin ortasında, Venüs bilinçsiz on ikinci eviniz, rüyalar, gizli gündemler ve sahne arkasındaki her şey aracılığıyla Luna ile tatlı bir üçgen açı oluşturacaktır. Geçmişten gelen temaları tekrar ziyaret etmeye çağrılıyorsanız, mutluluğunuzu engelleyebilecek bazı eski ilişki kalıpları ve/veya yaralarla karşılaşabilirsiniz. Gücünü geri almanın zamanı geldi.


Akrep Burcu

28 Kasım 2021 Pazar Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İletişim, düşünce süreçleri ve yakın çevrenizden oluşan merak uyandıran üçüncü eviniz aracılığıyla, kadim hükümdarınız Mars ve tatlı Venüs arasındaki bugünkü cızırtılı altmışlık açı size strateji oluşturma, tezahür ettirme ve harekete geçme fırsatı sunuyor. Bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlı, gözleriniz ve kalbiniz özel birine bağlı ve ateşli tutkularınızı ehlileştirmek yok. Akrep, bildiğini biliyorlar mı? İster yüz yüze ister internet üzerinden olsun, Luna’nın özgürlüğü seven onbirinci evinizden, topluluklardan ve dünyaya ait olma duygusundan geçişi, sosyal ağlarınızı çevreleyen temalara duygusal vurgu ve sezgisel netlik getirir. Sezginizi kullanın ve araştırmanızı yapın.


Yay Burcu

28 Kasım 2021 Pazar Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bir görevdesin ve komik işlere ayıracak zamanın yok, Yay. Bakın, ay metodik Başak ve otoriter onuncu eviniz aracılığıyla yolculuğunu tamamlamadan önce, istikrar arayan ikinci konfor, para ve değer sistemleri eviniz aracılığıyla Plüton’un güç merkezi ile uyumlu bir üçgen oluşturacaktır. Bekar veya zaten bağlı, beş köşeli yıldızınıza ve güvenlik duygunuza odaklanıyorsunuz. Bununla birlikte, Luna’nın her şeyi kapsayan Neptün’e karşı duruşu zorlu olabilir, ancak yalnızca gerekli sınırlara sahip değilseniz, yani kişisel ve profesyonel yaşamınız ile ilgili olanlar. Güneş de burcunuzda Merkür ile birlikte oturuyor, bu da problem çözmek için harika.


Oğlak Burcu

28 Kasım 2021 Pazar Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendi elementindesin, Oğlak. Her ne kadar hem güneş hem de Merkür, kapalı onikinci gizli evinizin, rüyaların ve perde arkasındaki her şeyin üzerinde gezinirken, tatlı yalnızlığınızdan fazlasıyla yararlanıyorsunuz. Bekar? Ne de olsa güneş, seks, yakınlık ve paylaşılan kaynaklardan oluşan sekizinci evinizi yönetiyor, bu da önemli bir kişiyle çok fazla ihtiyaç duyduğunuz kaliteli zaman geçirmeseniz bile, bir tür gizli romantizm hakkında biraz düşünebileceğiniz anlamına geliyor. başka. Her iki durumda da, özellikle mahremiyetiniz ve sahne arkasındaki hayatınız söz konusu olduğunda, sezginizi kullanıyorsunuz.


Kova Burcu

28 Kasım 2021 Pazar Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, etkilemek için giyin. Önemli kişilerden oluşan yedinci evinizin göksel hükümdarı olan güneş ile birlikte, sosyetik onbirinci eviniz, dostluk gruplarınız ve dünyaya ait olma duygunuz aracılığıyla anlayışlı Merkür’ün yanı sıra, fırsatlar sınırsızdır. E-postanızı kontrol edin ve happy hour’u kaçırmayın. Sosyal hayatınız oldukça hareketli ve ilgi odağı sizsiniz. Bununla birlikte, ironi, aşk gezegeninin gizli on ikinci mahremiyet, rüyalar ve perde arkasındaki her şey aracılığıyla geri tepmesinden kaynaklanmaktadır. Bilinçsiz zihninize uyum sağlamanın yanı sıra, bu süre zarfında daha fazla engellenmiş hissetmeye eğilimlisiniz.


Balık Burcu

28 Kasım 2021 Pazar Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sözlerini akıllıca kullan, Balık. Hem güneş hem de Merkür, otoriter onuncu evinizin üzerinde gezinirken, yardım edemezler, ancak daha fazla çekiciliğe sahip olurlar. Dikkatler üzerinizde ve hatta aşık olduğunuz kişi ve/veya sevgiliniz bile durumun sorumluluğunu üstlendiğini tahmin edebilir. Üstüne üstlük, ay, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evinizin üzerinde gezinmeye devam edecek ve bire bir bağlantılarınızı çevreleyen temalara vurgu ve (hiper) odak getirecektir. Luna’nın Mars’a altmışlığı, karışıma bir gizem ve duygusal yoğunluk katmanı ekler, bu nedenle ifade için bir çıkış bulduğunuzdan emin olun.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.