Günlük Aşk Burç Yorumları 26 Kasım 2021

26 Kasım Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 26 Kasım Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
26 Kasım 2021 Cuma Koç Burcu Aşk Yorumları

Sonradan pişman olacağın bir şey söylemeden önce düşün Koç. Bu, özellikle aşk, tutku ve zevkle ilgili beşinci evinizdeki ay ile macera, bilgelik ve bilinmeyen bölgeyle ilgili geniş dokuzuncu evinizden geçen Merkür arasındaki bugünkü kare göz önüne alındığında geçerlidir. Aşina olduğunuz belirli bir konu veya bir tür dini inanç sistemi ile ilgili olsun, bu enerji bir dizi anlaşmazlığı tetiklemeye eğilimlidir – bu konuda küçük olanlar. Gerçekten buna değer mi? Luna’nın genişleyen Jüpiter’e karşı duruşu da sizi normalden daha açık sözlü yapabilir, bu yüzden sözlerinizi akıllıca kullanın.


Boğa Burcu
26 Kasım 2021 Cuma Boğa Burcu Aşk Yorumları

Her zamankinden daha hassas hissediyorsan, fazla düşünme Boğa. Örneğin, ayın duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aile meseleleri ve en içteki duygularınız boyunca yaptığı yolculuğuna ek olarak, aynı anda sekizinci seks eviniz, paylaşılan kaynaklarınız ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla meraklı Merkür ile karşı karşıya gelecek. Bunun anlamı, yalnızca duygusal dünyanızla daha fazla temas halinde olmanız değil, aynı zamanda bu hassas kısımlarınızı önemli bir başkasıyla paylaşma arzusunu hissetmenizdir. Bununla birlikte, bugünün astro-hava durumu düşünüldüğünde net bir mesaj iletmek söylemek yapmaktan daha kolaydır, bu nedenle işler istediğiniz gibi gitmiyorsa cesaretiniz kırılmasın.


İkizler Burcu
26 Kasım 2021 Cuma İkizler Burcu Aşk Yorumları

Venüs, seks, ruhsal ilişkiler ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili perili sekizinci evinizde göz kamaştırırken, muhtemelen romantik birlikteliklerinizde duygusal yoğunluğu arzuluyorsunuz. Bu doğru mu, İkizler? Elbette, sorumluluk sahibi altıncı eviniz, günlük ritüelleriniz ve hizmet eylemleriniz aracılığıyla Mars’ın jilet keskinliğindeki hassasiyeti, her zamankinden daha fazla ayrıntılara odaklandığınız için duruma yardımcı olmuyor. Üstüne üstlük, iletişim sektörünüzdeki ay ile gezegen yöneticiniz Merkür arasındaki günümüzün zorlu karesi, duygusal alışverişlerinizde sürtüşme yaratabilir. Bu da tavşan tutma etkisini tetikler, bu nedenle analiz felcinden uzak durun.


Yengeç Burcu
26 Kasım 2021 Cuma Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Ay, istikrar arayan ikinci konfor, para ve değer sistemleri evinizde parıldamaya devam ediyor ve genel istikrar duygunuzu çevreleyen temaları vurguluyor, ancak dahası var. Ay, sorumlu altıncı eviniz aracılığıyla anlayışlı Merkür ile eş zamanlı olarak karşı karşıya gelecek ve işleri istediğiniz gibi yapma arzusu ile size sunulan fırsatlar dizisi arasında sürtüşme yaratacaktır. Ne olacak, Kanser mi? Bununla birlikte, iyimser hissetmenizin nedeni Luna’nın Jüpiter’e karşı muhalefeti olabilir, ancak aynı şekilde bazı bilgilerden yoksun olabilirsiniz. Sıçramaya başlamadan önce gereken özeni gösterin.


Aslan Burcu
26 Kasım 2021 Cuma Aslan Burcu Aşk Yorumları

Denizde çok balık var Leo. Cilveli Venüs, sorumlu sağlık, günlük ritüeller ve hizmet eylemleriyle ilgili altıncı evinizde parıldadığında, yalnızca günlük yaşamınızın mutluluğunu yaşamakla kalmıyor, aynı zamanda sahadaki potansiyel beklentileri kabul ediyorsunuz. İster spor salonunda ister iş yerinde olsun, enerjinizi tam olarak nereye harcayacağınızı bilirsiniz. Meydan okuma? Ayın burcunuzdan geçişinin ortasında, Luna bu süreçte aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla anlayışlı Merkür ile karşı karşıya gelecek. Kendinden emin, çapkın ve bağımsız biri olarak karşınıza çıkıyorsunuz, bu da başkalarını korkutabilir veya korkutmayabilir.


Başak Burcu
26 Kasım 2021 Cuma Başak Burcu Aşk Yorumları

Eğer kelimelere dökemiyorsan, yaz Başak. Ay, bilinçsiz onikinci evinizin, rüyaların ve perde arkasındaki her şeyin üzerinde gezinirken, her zamankinden daha fazla yalnız zaman istemenize şaşmamalı. Bununla birlikte, özellikle cilveli Venüs’ün sevgi, tutku ve kendini ifade etme ile ilgili romantik beşinci evinizde göz kamaştırıcı olmasıyla, bunu söylemek yapmaktan daha kolaydır – özel birini özel VIP deneyiminize getirmediğiniz sürece. Ayrıca, gizli on ikinci evinizdeki Luna ile duygusal olarak yönlendirilen dördüncü evinizdeki gezegen yöneticiniz Merkür arasındaki bugünkü kare, en içteki duygularınız ve mahremiyet arzunuz arasında sürtünme yaratabilir.


Terazi Burcu
26 Kasım 2021 Cuma Terazi Burcu Aşk Yorumları

Gezegensel yöneticiniz Venüs, eviniz, aileniz ve duygusal temellerinizden oluşan dördüncü evinizde ışıldamaya devam ederek, yakın akrabalarla olan ilişkilerden mütevazi meskeninizdeki estetiğe kadar her şeyi çevreleyen temalara uyum getiriyor. Akşam yemeğine özel birini mi davet ediyorsun Terazi? Ay, toplulukla ilgili on birinci evinizi tutuşturmaya devam etse de, aynı zamanda meraklı üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreçleriniz ve yakın çevreniz aracılığıyla anlayışlı Merkür ile karşı karşıya gelecek. Sadece özel akşam yemeği davetiniz mi? Bunu ailenize ve/veya oda arkadaşlarınıza ilettiğinizden emin olun, özellikle de bebeğinize kur yapmak için bilinçli bir çaba gösteriyorsanız.


Akrep Burcu
26 Kasım 2021 Cuma Akrep Burcu Aşk Yorumları

Venüs, yerel üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreçleriniz ve anlık değiş tokuşlar aracılığıyla flört ediyor ve cep telefonu bildirimleriniz uğultu, Akrep. Tek ya da tek, istediğinizi elde etmek için kelimelerinizi kullanmakla ilgili bir iki şey biliyorsunuz… ve eh, Venüs’ün karışımda olması yasak değil. Üstüne üstlük, eski hükümdarınız Mars, tutkulu bir kararlılık katmanı ekleyerek burcunuzda cızırdamaya devam ediyor. Ayrıca, otoritenin onuncu evinden geçen ayın ortasında, meraklı Merkür ile karşı karşıya gelecek. Kendinizi ikinci kez tahmin etmeyin ve kalbinizi takip edin. Eldeki durumun sorumluluğunu üstlenin.


Yay Burcu
26 Kasım 2021 Cuma Yay Burcu Aşk Yorumları

Ay, macera, bilgelik ve uzun mesafeli seyahatten oluşan geniş dokuzuncu evinizin üzerinde gezinirken, muhtemelen heyecan arzusuyla ufka bakıyorsunuz, ama dahası da var. Ay, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evinizin göksel hükümdarı olan Merkür ile eşzamanlı olarak karşı karşıya gelecek ve bu da mevcut zihniyetiniz ile durumun gerçekliği arasında sürtüşme yaratacaktır. Bu, özellikle duygularınızı ifade etme söz konusu olduğunda, iletişim tarzınıza da meydan okuyabilir. Dramatizasyona dikkat edin; bu enerji kombinasyonu, yaşamın kendisinden daha büyük hissettiriyor. Aptalca bir şeyi çok büyütüyor olabilirsin, Yay.


Oğlak Burcu
26 Kasım 2021 Cuma Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Tutkularını kendine mi saklıyorsun, Oğlak? Ay, uyum arayan yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerinizi yönetiyor ve şu anda seksi sekizinci evinizden, samimi birlikteliklerden ve ruh eşi bağlantılarınızdan geçiyor. Bu nedenle, duygusal yoğunluğu arzulamanın yanı sıra, kendinizi ifade etmek için doğru fırsatı da arıyorsunuz. Yakalayış? Luna, gizli onikinci eviniz aracılığıyla aynı anda Merkür ile çatışacak, bu da sizin de oldukça çekingen olduğunuz anlamına geliyor. Neyse ki, burcunuzda aşk gezegeni varken, etkileyici çekiciliğinizi inkar edemezsiniz. Gerçeğinde dimdik dur ve sevgiline karşı dürüst ol.


Kova Burcu
26 Kasım 2021 Cuma Kova Burcu Aşk Yorumları

Ay, bire bir bağlantılarınızı çevreleyen temalara duygusal vurgu getirerek, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşmalar ve diğer önemli evlerinizi ateşlemeye devam ediyor. İster bekar olun, ister alıngan olun, kesin olan bir şey var: Dikkat çekiyorsunuz ve bundan hoşlanıyorsunuz. Ay aynı zamanda burcunuzda karşıt bir şanslı Jüpiter yapacak, her şeyi normalden çok daha büyük gösterecek, bu yüzden bu süre zarfında projeksiyonlarınıza dikkat edin, Kova. Başka bir kayda göre, tutkulu ilişkilerle ilgili romantik beşinci evinizin göksel hükümdarı olan Merkür ile ayın karesi, önemli bir kişiyi memnun etme arzusu ile seçeneklerinizi keşfetme arzusu arasında bir gerilim yaratır. O ne olacak?


Balık Burcu
26 Kasım 2021 Cuma Balık Burcu Aşk Yorumları

Luna, günlük yaşam tarzınızı ve çalışma rutininizi çevreleyen temalara duygusal vurgu getirerek, sorumlu sağlık, günlük ritüeller ve hizmet eylemleriyle ilgili altıncı eviniz aracılığıyla ışıldamaya devam ediyor. Sevgilinizle yağmur kontrolü yapmayı tercih edebilirsiniz, ancak bunun tek nedeni çok uzun bir gün geçirmenizdir, Balık. Luna ayrıca Merkür ile yüzleşecek ve liderliği alma arzunuz ile her şeyin lojistiği arasında sürtüşme yaratacaktır. İptal etmek için çok mu geç? Ay'ın aynı anda genişleyen Jüpiter'e karşı çıkacağını ve bunun da olayları gerçekte olduğundan çok daha büyük gösterebileceğini unutmayın. Anlayışını kullan.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.