Günlük Aşk Burç Yorumları 24 Kasım 2021

24 Kasım Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 24 Kasım Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
24 Kasım 2021 Çarşamba Koç Burcu Aşk Yorumları

Güneşin macera, bilgelik ve bilinmeyen topraklardan oluşan geniş dokuzuncu eviniz aracılığıyla Yay burcundaki ilk çıkışı için tam zamanında, romantik beşinci eviniz aşk, tutku ve zevk yoluyla aya uyumlu bir hizalanma oluşturacaktır. Carpe diem, Koç. Ne de olsa, “manşet mevsimi” ile hemen hemen eşdeğer olan tatil mevsimidir. Bu ateşli mevsimde dışarı çıkıp kutlamak için bu yeterli bir neden değilmiş gibi, Luna da Merkür ile bağlantı kuracak ve bu da alışverişlerinize ve kısa yolculuklarınıza uyum getirecek. Venüs onuncu itibar evinizin gözlerini kamaştırmaya devam ediyor, o yüzden devam edin ve o özçekimi yayınlayın.


Boğa Burcu
24 Kasım 2021 Çarşamba Boğa Burcu Aşk Yorumları

Boğa, senin sonun neye benziyor? Güneşin egzotik Yay burcuna ve seks, samimi birliktelikler ve ruh-ruh bağlantılarından oluşan sekizinci erotik evinize geçişi üzerine, ev, aile ve en içteki duygulardan oluşan dördüncü eviniz aracılığıyla aya uyumlu bir hizalanma oluşturacaktır. Özellikle genel istikrar duygunuz söz konusu olduğunda, önemli bir birliğin temeline daha yakından bakıyorsunuz. Bu arada, tatlı gezegen hükümdarınız Venüs, egzotik dokuzuncu macera, bilgelik ve bilinmeyen bölge evinizin gözlerini kamaştırmaya devam ediyor, bu yüzden birçok yeni bir başlangıç ​​​​yapıyor olabilirsiniz. Bir sonraki nereye?


İkizler Burcu
24 Kasım 2021 Çarşamba İkizler Burcu Aşk Yorumları

Birini tanımak için ikizler gerekir. Güneş resmen uyum arayan yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evinizden geçiyor, bire bir bağlantılarınızdan önemli bir diğeriyle tanışma yeteneğinize kadar her şeyi çevreleyen temaları canlandırıyor ve canlandırıyor. Ayrıca güneş, iletişim, düşünce süreçleri ve yakın çevrenizle ilgili merak uyandıran üçüncü eviniz aracılığıyla Aslan burcuyla uyumlu bir üçgen açı oluşturacaktır. Bekar? Arkadaşlarınız birdenbire çifte randevuyla sizi şaşırttıysa, hayır demeyin. Ay ayrıca, kararlı yedinci ilişkiler eviniz aracılığıyla gezegen yöneticiniz Merkür ile uyum içinde olacaktır, bu nedenle bağlantı kurma fırsatı kaçınılmazdır.


Yengeç Burcu
24 Kasım 2021 Çarşamba Yengeç Burcu Aşk Yorumları

İşe koyulma zamanı, Yengeç. Bekar veya zaten bağlı, güneşin maceracı Yay burcuna geçişi ve günlük ritüeller ve titizlik ile ilgili sorumluluk sahibi altıncı eviniz, sevgiyi ikinci plana atmanız için her türlü nedeni veriyor. Evet, Venüs ilişki sektörünüzü şaşırtmaya devam ediyor, ancak hem güneşin hem de Merkür'ün altıncı sorumluluk evinizin üzerinde gezinmesinin etkilerini inkar etmek mümkün değil. Başka bir notta, başkalarınız bu zamanı belirli bir bağlantı üzerinde çalışmak umuduyla çift terapisine kaydolmak için kullanmaya karar verebilir. Her iki durumda da, dolu ve meşgulsünüz.


Aslan Burcu
24 Kasım 2021 Çarşamba Aslan Burcu Aşk Yorumları

Aşk ve zevk mevsimi, Leo. Ne de olsa güneş, görkemli gezegen hükümdarınızdır ve aşkla ilgili romantik beşinci evinize resmen enerji veriyor ve yeniden canlandırıyor, bu da kalbinizi özür dilemeden kolunuza taktığınız anlamına geliyor. Senden uzakta olan birine aşık olmak? Ayın parıldayan ışınlarının burcunuzda olmasının yanı sıra Luna, tutkuyla ilgili beşinci eviniz aracılığıyla konuşkan Merkür ile de uyum içinde olacak. Söyleyecek bir şeyin var mı? Spot ışıkları senin üzerinde ve iyi haber şu ki, rolü arıyorsun. Ay'ın Satürn'le karşıtlığı, duygusal bir çekişmeyi tetikleyebilir, ancak özgünlüğünüzü kucaklarsanız değil.


Başak Burcu
24 Kasım 2021 Çarşamba Başak Burcu Aşk Yorumları

Ne kadar çok alana sahipsen o kadar iyi Başak. Örneğin, güneşin iyimser Yay burcuna geçişi ve ev, aile ve en içteki duygularla ilgili dördüncü eviniz üzerine, yalnızca kendiniz için hak edilmiş bir zaman ayırmaya değil, aynı zamanda alçakgönüllülüğünüz için daha fazla yer açmaya da ilham veriyorsunuz. mesken. Bekar? Romantik bir bağlantı fikrine gönülsüz olduğunuzdan değil; aksine, sadece yaşam durumunuzla meşgulsünüz. Bu süre boyunca istikrar duygunuz her şeydir ve güneşin gezegensel yöneticiniz Merkür ile üçgen açısı bu süreçte her şeyi anlamanıza yardımcı olur. Sana odaklanmaya devam et.


Terazi Burcu
24 Kasım 2021 Çarşamba Terazi Burcu Aşk Yorumları

Sana olaylara tamamen farklı bir bakış açısı veriliyor, Terazi. Güneş şimdi iletişim, düşünce süreçleri ve yerel toplulukla ilgili üçüncü evinize enerji veriyor ve sizi canlandırıyor ve siz de arkadaşlarınız ve yakın akrabalarınızla yeniden bir araya geliyorsunuz ve belki de uzun zamandır gecikmiş seyahat planları yapıyorsunuz. Üstüne üstlük, güneş, özgürlüğü seven onbirinci eviniz, topluluklar ve dünyaya ait olma duygunuz aracılığıyla aya uyumlu bir üçgen açı oluşturacaktır; bu, bu süre zarfında diğer ufukları keşfetmek için ilham aldığınız anlamına gelir. Bekar? Hatta bazılarınız tatil şenliklerine katılmanın ortasında eski bir aşkla yeniden bağlantı kurabilir.


Akrep Burcu
24 Kasım 2021 Çarşamba Akrep Burcu Aşk Yorumları

Kendine iyi bak Akrep. Güneşin egzotik Yay burcuna geçişi ve istikrar arayan ikinci konfor, finans ve değer sistemleri eviniz üzerine, yalnızca para ve mülkü çevreleyen temalarla daha fazla meşgul olmuyorsunuz, aynı zamanda süreçte savurganlık arzusu da hissediyorsunuz. Güneş aynı zamanda – kariyer, itibar ve dünyadaki otorite duygusu ile ilgili hırslı onuncu eviniz aracılığıyla – ay ile uyum içinde olacak, bu nedenle bu tatil sezonunda fazla mesai yapmayı tercih edebilirsiniz. Aklınızda bir hedef var ve en azından şimdilik, aşk ve romantizmi ikinci plana atmakta sorun yaşamıyorsunuz.


Yay Burcu
24 Kasım 2021 Çarşamba Yay Burcu Aşk Yorumları

Güneş size enerji veriyor ve sizi canlandırıyor ve doğum günü spotunun tadını çıkarıyorsunuz, Yay. Bekar ve romantizm mi arıyorsunuz? Şu anda sizden uzakta olan biriyle bağlantı kuruyor ve/veya onu eziyor olabilirsiniz, özellikle de konuşkan Merkür'ün burcunuzdan geçişini düşünürken – önemli diğerlerinin yedinci evinizin göksel yöneticisi – egzotik dokuzuncunuz aracılığıyla Luna'ya olan büyüleyici üçgenini bırakın. seyahat, bilgelik ve bilinmeyen bölge evi. İster internet üzerinden, ister üniversitede tanıştığınız biri olsun, biz konuşurken size bağlanma, kaynaşma ve birini tanıma fırsatı sunuluyor.


Oğlak Burcu
24 Kasım 2021 Çarşamba Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Güzel bir mola için çok geç kaldınız, bu yüzden günlük kaostan bir adım geri adım atmaktan çekinmeyin, Oğlak. Örneğin, güneş kapalı onikinci gizli evinizin, rüyaların, gizli gündemlerin ve sahne arkasındaki her şeyin üzerinde gezinirken, geri çekilme, yansıtma ve pillerinizi yeniden doldurma arzusunu hissediyorsunuz. Ancak, daha önce çiftleşmiş olanlarınız için, seks, birleşme ve işbirliklerinden oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla güneşin aya üçgen açı yapması, bu süre zarfında daha özel bir bağlantıya sahip olma fırsatını ortaya çıkarır. İster iki günlük bir tatilde, ister spada bir günlüğüne, başka ufukları keşfetmenin zamanı geldi.


Kova Burcu
24 Kasım 2021 Çarşamba Kova Burcu Aşk Yorumları

Çok fazla fırsat ve çok az zaman, değil mi Kova? Bildiğiniz gibi, güneş taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerinizi yönetir, ancak onbirinci dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygunuz aracılığıyla resmen cızırdamaktadır. Bekar? Romantik bir bağlantı fikrine gönülsüz olduğunuzdan değil; flört etmekle ve gerçekten dışarıda ne olduğunu keşfetmekle meşgulsün. Başka bir notta, ay, uyum arayan yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerinizden eşzamanlı olarak geçecek ve bu da sizi bu süre zarfında diğer insanların enerjisine daha açık hale getirecektir.


Balık Burcu
24 Kasım 2021 Çarşamba Balık Burcu Aşk Yorumları

Güneşin Yay burcuna ve dünyadaki onuncu kariyer, prestij ve itibar evinize geçişi üzerine, güneş, sağlıklı yaşam, günlük ritüeller ve hizmet eylemleriyle ilgili sorumlu altıncı eviniz aracılığıyla aya üçgen açı yapacak. Balık, paylaşmak önemsemektir ama kendine de zaman ayırmayı unutma. Profesyonel hayatınız ve/veya diğer önemli ailenizle ilgili olsun, size sunulan seçenekler arasında kendinizi parçalanmış hissedebilirsiniz. Bu arada Venüs, özgürlüğü seven onbirinci dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygusuyla gözlerinizi kamaştırmaya devam edecek, bu yüzden muhtemelen sosyal statünüze odaklanacaksınız.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.