Günlük Aşk Burç Yorumları 23 Kasım 2021

23 Kasım Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 23 Kasım Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
23 Kasım 2021 Salı Koç Burcu Aşk Yorumları

Ay, duygusal Yengeç ve ev, aile ve en içteki duygulardan oluşan dördüncü evinizdeki yolculuğunu tamamlamadan önce, gizli onikinci rüya eviniz ve sahne arkasındaki her şey aracılığıyla fantezi dolu Neptün ile büyüleyici bir üçgen açı oluşturacak. Koç, ister bekar ol ister aşık ol, kesin olan bir şey var: Bu süre zarfında sezgilerin ürkütücü derecede doğru. Luna ayrıca kızgın gezegen yöneticiniz Mars ile uyum içinde olacak ve duygularınızla hareket etmeniz için size ilham verecek, ama dahası da var. Güneş, kız kardeşiniz Yay burcunda ve maceralı dokuzuncu deneyim evinizde ilk kez sahneye çıkacak. Yeni bir yolculuğa çıkmaya hazır mısınız?


Boğa Burcu
23 Kasım 2021 Salı Boğa Burcu Aşk Yorumları

Boğa, aşk bölümünde işler yoğunsa, o zaman yolunuza çıkan enerjiyle nasıl başa çıkacağınızı bilin. Bu, özellikle güneşin Yay burcunda göz kamaştırıcı ilk çıkışını yapması ve bugün seks, birleşme ve ruh-ruh bağlantılarından oluşan sekizinci samimi eviniz için önemlidir. Bu arada, Ay Yengeç’teki duygusal yolculuğunu tamamlamadan önce, hem Mars hem de Neptün ile uyumlu bir üçgen açı oluşturacak. Bu, duygularınız olan belirli bir kişiye kalbinizi açmaya hazır olduğunuz anlamına mı geliyor? Her zaman özgür irade vardır, bu yüzden her şey size bağlı. Luna’nın Plüton’a muhalefeti işleri yoğunlaştırıyor ama korkacak bir şey yok.


İkizler Burcu
23 Kasım 2021 Salı İkizler Burcu Aşk Yorumları

İşe başlamak için harika bir gün İkizler. Bu, özellikle güneşin maceracı Yay burcuna geçişini ve bugün taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşmalar ve diğer önemli eviniz düşünüldüğünde önemlidir. Ancak hikayede daha fazlası var, çünkü ay bu süreçte hem Mars hem de Neptün’ü aynı anda üçgen yapacak. Ayın, istikrar arayan ikinci konfor, para ve değer sistemleri evinizin üzerinde duracağını unutmayın; bu, duygusal tatmininize yatırım yapmak istediğiniz anlamına gelir. Mutluluğunuz ve genel mutluluğunuz bu süre zarfında önceliklerinizdir ve bu, ortaklıklarınıza yansıyacaktır.


Yengeç Burcu
23 Kasım 2021 Salı Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Kendi elementindesin, Yengeç. İster bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, burcunuzda bugünün ayı sizi en derindeki hislerinize yaklaştırıyor ama dahası da var. Luna, aşk, tutku ve zevkten oluşan sevgi dolu beşinci eviniz aracılığıyla Mars ile ve macerayla ilgili geniş dokuzuncu eviniz aracılığıyla rüya gibi Neptün ile uyum içinde olacak. Saf meraktan bir inanç sıçraması yapmaya hazırsınız. Bununla birlikte, yakalama, taahhütlü yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evleriniz aracılığıyla ayın güç merkezi Pluto’ya karşı muhalefetinden kaynaklanabilir. Duygular yoğun ve yoğunlaşmaya devam edecek. Yerde kalın.


Aslan Burcu
23 Kasım 2021 Salı Aslan Burcu Aşk Yorumları

Ay, Yengeç’te ve sizin kapalı onikinci eviniz, rüyalar ve perde arkasındaki her şeyle sona ermeden önce, erotik sekizinci seks eviniz, birleşmeler ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla anlaşılması zor Neptün ile bağlantı kuracak. Telepatik iletişim çok mu? Ay ayrıca, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla, harekete geçen Mars’ı üçgen yapacak. Bu da, duygularınız ve harekete geçme arzunuz arasında tatlı bir sinerji yaratacaktır. Kalbini takip et, Leo. En kötü durum senaryosu? Ay’ın Plüton’a muhalefeti, bazı analiz felçlerini tetikleyebilir, ancak yalnızca bir durumun lojistiğini vurgulıyorsanız.


Başak Burcu
23 Kasım 2021 Salı Başak Burcu Aşk Yorumları

Günlük kaostan bir adım geri atın Başak. Örneğin, bugün güneş, dünyevi Yay burcuna ve ev, aile ve en içteki duygularla ilgili dördüncü evinize kayacak, bu da pillerinizi şarj etme ve sevdiklerinizle zaman geçirme zamanının geldiği anlamına geliyor. Bu arada, ay, toplulukla ilgili on birinci evinizdeki yolculuğunu tamamlamadan önce, hem Mars hem de Neptün ile uyumlu bağlantılar kuracaktır. Bu nedenle, tatil için izin alıyorsanız veya ailenizi ve arkadaşlarınızı görmek için eve dönüyorsanız, macera için özel birini yanınıza almaya karar verebilirsiniz.


Terazi Burcu
23 Kasım 2021 Salı Terazi Burcu Aşk Yorumları

Durumun sorumluluğunu alma zamanı, Terazi. Örneğin, Ay Yengeç burcunda ve onuncu otorite evinizde sona ermeden önce, Mars ve Neptün ile bağlantı kuracak, bu da belirli bir ortaklığa yatırım yapıp yapmamayı düşündüğünüz anlamına geliyor. Ne de olsa kızıl-sıcak Mars, uyum arayan yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evinizin yöneticisidir, ancak şu anda ikinci değer sistemleri evinizde cızırdamaktadır. Siz de kendi değerinizin gayet iyi farkındasınız, bu yüzden bu süre içinde kendinizi fazla zorlamanıza gerek yok. Bunun yerine, ne istediğinize odaklanın ve kendinizin kolayca sallanmasına izin vermeyin.


Akrep Burcu
23 Kasım 2021 Salı Akrep Burcu Aşk Yorumları

Akrep, sezgisel olarak heyecan verici yeni bir başlangıca doğru yönlendiriliyorsunuz. Bilgin olsun, bu akşam güneşin heyecan arayan Yay burcuna geçişinin ötesine geçiyor. Bununla birlikte, Luna, egzotik dokuzuncu macera ve genişleme eviniz aracılığıyla duygusal Yengeç’e dönüşmeden önce, romantik beşinci aşk, zevk ve kendini ifade etme eviniz aracılığıyla Neptün ile uyumlu bir üçgen açı oluşturacaktır. Yani, ister şu anda bekar olun, ister çoktan sarhoş olun, kalbiniz istediğini istiyor ve artık adım atmaya hazırsınız. Luna ayrıca geleneksel cetveliniz Mars’ı üçgen yapacak, bu da sizin de ateşli bir tutkuyla cızırdadığınız anlamına geliyor.


Yay Burcu
23 Kasım 2021 Salı Yay Burcu Aşk Yorumları

Doğum günün kutlu olsun sezon, Yay. Güneşin etrafında başka bir kutsanmış yolculuğa merhaba, çünkü bu sürekli parlayan armatür, bu akşamın ilerleyen saatlerinde burcunuzda yıllık ilk çıkışını yapacak. Bununla birlikte, ay, seks, birleşme ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci evinizden geçişini tamamlamadan önce, hem Mars’ı hem de Neptün’ü üçgen açı yapacaktır. İster şu anda bekar olun, ister romantik bir şekilde bağlı olun, bu sizi yalnızca çevrenize daha açık hale getirmekle kalmayacak, aynı zamanda tutkularınızın peşinden gitme konusunda inanılmaz derecede istekli olmanızı sağlayacaktır. Bununla birlikte, meydan okumanız Luna’nın güç merkezi Pluto’ya muhalefetinden kaynaklanabilir, ancak bilinçli olarak odağınızı korursanız değil.


Oğlak Burcu
23 Kasım 2021 Salı Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Ne tezahür ediyorsun, Oğlak? Güneş, seks, birleşme ve ruh-ruh bağlantılarından oluşan sekizinci samimi evinizi yönetir, ancak dünyasal Yay burcunda, gizli on ikinci kapalı eviniz, rüyalar ve perde arkasındaki her şey aracılığıyla ilk çıkışını yapacak. İlgi çekici bir bağı gizli tutma kararı veya kapalı kapılar ardında heyecan verici aşklara katılma arzusu olsun, arka planda kesinlikle bir şeyler oluyor. Üstüne üstlük, ay ilişki sektörünüzden geçecek ve aynı anda hem Mars hem de Neptün’ü bu süreçte üçgen yapacak. Aldatıcı olabilecek illüzyonlardan ve durumlardan uzak durun.


Kova Burcu
23 Kasım 2021 Salı Kova Burcu Aşk Yorumları

İş cephesinde çok fazla çekiş varken, sevdiklerinize zaman ayırmak oldukça zor oldu, ancak güneşin Yay burcuna geçişi – dernekler, topluluk ve dünyaya ait olma hissinden oluşan on birinci eviniz aracılığıyla – değişmek üzere. daha iyisi için dinamik, Kova. Ne de olsa güneş, uyum arayan yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerinizi yönetir. Bu nedenle, aileniz ve arkadaşlarınızla bir araya gelmenin yanı sıra, önemli biriyle birlikte seçeneklerinizi keşfetmek için ilham almış hissediyorsunuz. Bu arada, bazılarınız bir flört uygulamasına atlayıp şansınızı test etmeye karar verebilir.


Balık Burcu
23 Kasım 2021 Salı Balık Burcu Aşk Yorumları

Luna, Yengeç’teki yolculuğunu ve aşk, tutku ve zevkten oluşan beşinci romantik eviniz boyunca yolculuğunu tamamlamadan önce, Mars ve fantezi seven gezegen hükümdarınız Neptün ile tatlı bir hizalanma oluşturacaktır. Kimi hayal ediyorsun, Balık? Venüs’ün sosyal olarak bilinçli onbirinci evinizden, topluluklardan ve dünyadaki aidiyet duygusundan geçişi göz önüne alındığında, bu, çevrimiçi veya belki de geniş ağınız içindeki biriyle potansiyel bir karşılaşmayı önerebilir. Bu arada, diğerleriniz profesyonel çabalarınıza odaklanmaya karar verebilir ve güneşin hırslı onuncu kariyer evinize geçişi sayesinde, benzer hedefleri ve özlemleri paylaşan benzer düşünen bireylerle kendinizi kuşatabilirsiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.