Boğa Haftalık Burç Yorumları (8 Kasım – 14 Kasım Haftası)

Boğa burcunun 8 Kasım – 14 Kasım haftası için burç yorumları neler? Boğa burcunu 8 Kasım – 14 Kasım haftası neler bekliyor? Boğa burcunu 8 Kasım – 14 Kasım haftası aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 8 Kasım – 14 Kasım haftası iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 8 Kasım – 14 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 8 Kasım – 14 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 8 Kasım – 14 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta hızlı hareket etmek size fayda sağlıyor. Boğa, ilerlemeye odaklan.

Hafta 7 Kasım Pazar günü, ilişkiler evinizdeki Akrep’teki Merkür ve macera evinizdeki Oğlak burcundaki Venüs ile başlar ve her ikisi de İkizler’deki Kuzey Düğüm ile kavuşum yapar. Siz ve sevgiliniz macera isteyebilirsiniz ama macerayı farklı tanımlayabilirsiniz. Siz denenmiş ve doğru olanı severken onlar yeni bir şeyler denemek isteyebilirler. Şimdi önünüzde bazı seçenekler var. Boğa, anlaşmazlığı önlemenin tek yolunun uzlaşma olduğunu görebilirsiniz.

10 Kasım Çarşamba günü Akrep burcundaki Merkür Mars ile güçlerini birleştiriyor ve bu iki gezegen kariyer evinizde Kova burcundaki Satürn ile kare açı yapıyor. Kapıdan çıkmakta yavaş olabilirsiniz, ancak arkanızda biraz ivme kazandığınızda, işler olmaya başlar. Bugün, bir kariyer fırsatı elde etmek için muhtemelen ışık hızında hareket ediyorsunuz. Boğa, bu mevcut işinizde yeni bir proje, şirketinizde açılan yeni bir pozisyon veya bir kelle avcısından yeni bir iş fırsatı hakkında bir telefon görüşmesi olabilir.

Boğa Burcu 8 Kasım – 14 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Hafta, kişisel felsefeyi yöneten haritanızın sektörünü harekete geçiren Terazi ayı ile başlar, bu da romantik olarak aramadan önce ruhsal olarak duygusal tatmin aramanız gerektiği anlamına gelir. Oğlak burcu güzel Venüs’e yaklaşıp sizden öz-sevgi ve sağlıklı sınırlar uygulamanızı isterken, bu titreşimler özellikle yedincisinde dokunaklı olacak. Hemen şimdi içeri girmek, önünüzdeki romantik yolunuza netlik getirmeye yardımcı olabilir, bu nedenle, kendinizi düşünmek için sessiz bir zamanda kendinizi şımartmaktan çekinmeyin.

Onuncu ayda, iletişimsel Merkür tutkulu Mars ile ittifak kurduğunda ciddi bir hareket göreceksiniz. Bu kozmik iklimin oyunlara tahammülü yok ve insanlar size gerçekte kim olduklarını gösterecekler. Aşkınız beklentilerinizi karşılamıyorsa, bunu büyük bir kırmızı bayrak olarak algılamalı ve hala yapabiliyorken dışarı çıkmalısınız. Artı tarafta, eğer doğru kişiyle takılırsanız, duygusal, fiziksel ve entelektüel alemlerde işler gerçekten ısınabilir.

 

Balık burcunun Mars, Merkür ve ardından Uranüs ile faydalı bağlantılar kurmasıyla, on ikisinde duygusal atılımlar tezahür edecek. Yakınlaşmayı umduğunuz biri varsa, dürüst ve şeffaf konuşmalar için yer açarken bu titreşimleri engelleri yıkmak için kullanın.

Boğa Burcu 8 Kasım – 14 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Kasım ayının ikinci haftası, hem bireysel hem de ortak profesyonel çabalara odaklanmaya çağrıldığınız için yoğunlaşıyor. Taahhütlerini nasıl yerine getireceksin, Boğa?

Akrep enerjisi bu hafta güçlü! 9-11 Kasım Salı ile Perşembe günleri arasında Merkür, Akrep burcunda Mars ile kavuşum yapacak ve taahhütler ve ortaklıklar sektörünüzde güçlü bir potansiyeli harekete geçirecek. Aksiyon dolu birleşim, sizden sözleşmelerinizi ve ortaklıklarınızı dönüştürmenizi, araştırmanızı ve dalış yapmanızı istiyor. Belki de mevcut sözleşmenizin değiştirmek istediğiniz bir yönü vardır. Devam eden bir iş ilişkisine yeni bir soluk getirmek bile isteyebilirsiniz. Siz ve bir ortak, fethetmek için yeni bir profesyonel hedef bile düşünebilirsiniz. Ne olursa olsun, birliktelik, kariyerinizdeki taahhütlerinizi yerine getirmek için mükemmeldir. Bununla birlikte Mars, Salı’dan Cuma’ya kadar Satürn’le kare açı yapacak. Kare, sözleşmelerinizde ve ortaklıklarınızda dalga yaratmaya çalışırken potansiyel bir gerilim veya stresi gösterir. Siz ve bir meslektaşınız, herhangi bir potansiyel profesyonel başarıyı durdurabilecek şekilde kafa kafaya verebilirsiniz. Neyse ki, kariyerde “ben” olmadığı için kareler uzlaşma amaçlı da olabilir. Meydan, mesleki gelişiminiz için yardımcı olabilir!

Boğa Burcu 8 Kasım – 14 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü gerçek bir Buda’sın, ya da başka bir deyişle, uyuklayan bir kedi kadar mutlusun. Bu huzurlu varlığı paylaşmak için haftaya biraz sosyalleşerek başlayın. (Ve başkaları sizin memnuniyetinizi çekici bulursa şaşırmayın!) Haftanın ortasında, birinin küçük mücadelelerine kapılırsanız o soğukkanlılığı kaybedebilirsiniz, bu yüzden kaçının. Perşembe, Cuma ve Cumartesi, cazibenizin bir kez daha üstün gelmesi için iyiye işarettir. Cumartesi gecesi ve pazar günü aşırıya kaçmayın. Zarif (ve hatta tembel) yol en iyi yoldur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.