Boğa Burç Yorumları 25 Kasım 2021

Boğa burcunun 25 Kasım 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 25 Kasım 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Boğa burcunu 25 Kasım 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 25 Kasım 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 25 Kasım 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 25 Kasım 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 25 Kasım 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendinizi belirli bir sonuca bağlamayın, Boğa. İyi haber şu ki, gezegen yöneticiniz Venüs, taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve önemli diğer eviniz aracılığıyla Mars'a gitmek için uyumlu bir altmışlık açı oluşturacak ve bu her zaman bir artıdır, ancak dahası da var. Ay, eviniz, aileniz ve en içteki duygularla ilgili dördüncü evinizdeki yolculuğunun ortasında, ilişki sektörünüzde Mars ve burcunuzda asi Uranüs ile karşı karşıya gelecek. Bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlı, bugün yaşamıyorsunuz ve bu işleri hafife alıyor. Ancak aynı zamanda özel bir durum olduğu için denemekten zarar gelmez.

Boğa Burcu 25 Kasım 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün kendinizi soyutlamak isteseniz bile, olasılıklara açık olun. Yakın biri biraz daha yaklaşıyor ve onlara izin versen iyi edersin. Duymanız gereken ciddi bir bilgelikleri var ve eğer şanslıysanız işler bundan sonra gelişebilir.

Bugün konuşmadan önce düşünün – ve sahip olduğunuz agresif dürtüleri yumuşatmaya çalışın.

Boğa Burcu 25 Kasım 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Perşembe günü Boğa burcunda düşük profilli kalmaya çalışın. Ay, bencil Aslan’ın arasında kıvrılarak ilerlerken, evinizin rahatlığında yuva kurma ve çok ihtiyaç duyduğunuz dinlenmeyi yakalama havasındasınız. Luna’nın hem düzensiz Uranüs hem de öfkeli Mars ile zorlu kareleri, “ben ve biz” ilişkisi cephesinde özgürlük ve bağımsızlık etrafında bazı gerilimleri körükleyecek gibi görünüyor.

Boğa Burcu 25 Kasım 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Güneş Yay’da ve ay Aslan’dayken, iş gününüzde almanız gereken enerji budur. Boğa, çalışma haftanızı güçlü bir notla bitirmek için bir enerji artışına ihtiyacınız olabilir. Ateşli armatürler sizi umutlu olmaya ve tünelinizin sonundaki ışığı görmeye teşvik ediyor. Ay sabit bir burçta olduğu için momentumunuzu oluşturmakta zorlanabilirsiniz. Ancak, bir kez başlayınca, bir projeyi veya görevi bitirene kadar durmanız zor olacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.