Boğa Burç Yorumları 22 Kasım 2021

Boğa burcunun 22 Kasım 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 22 Kasım 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunu 22 Kasım 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 22 Kasım 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 22 Kasım 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 22 Kasım 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 22 Kasım 2021 Pazartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Bu ruh hali değişimlerini yumuşatmak istiyorsanız, bir çentik almalısınız. O yüzden yavaşla ve rahatla. Evden çıkıp doğaya çıkmak için harika bir gün. Yeşillik ve yaban hayatı, yıpranmış sinirlerinizi yatıştırsın.

İlişkiler vermek ve almak gerektirir. Şimdilik yeterince verdin – sıra onlarda.

Boğa Burcu 22 Kasım 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Meraklı üçüncü iletişim evinizin, düşünce süreçlerinin ve yakın çevrenizin üzerinde gezinen duygusal Yengeç ayı ile, muhtemelen akranlarınız, yerel topluluk ve genel değişimlerle meşgulsünüz. Bekar? Ayrıca bir sevgiliye itiraf edip etmemeyi ve belki de gerçek duygularınızı itiraf etmeyi düşünüyor olabilirsiniz. Daha parlak bir notta, gezegen yöneticiniz Venüs, Mars ile uyum içinde olacak ve bu, özellikle aşk bölümünde her zaman bir artıdır. Bebeğim Boğa ile son dakika kaçamağı yapmayı mı düşünüyorsun? Ne de olsa Venüs, seyahatle ilgili dokuzuncu evinizi göz kamaştırıyor, bu nedenle seyahat planınızı geri hareketten önce organize ettiğinizden emin olun.

Boğa Burcu 22 Kasım 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Bugün yapacak işlerin ve görecek insanların var, Boğa. Kendinizi hareket halinde, ayak işleriyle uğraşırken ve bitmemiş konuşmaları yakalarken bulmayı bekleyin. Ay, inisiyatif alan Yengeç’te gezinir ve bu, bir yazma projesi başlatmak veya kendini ifade etme eylemlerine katılmak için ideal bir gün yapar. Yönetici gezegeniniz, manyetik Venüs de enerjik Mars ile buluşuyor ve önümüzdeki haftayı canlanmış bir ilişki enerjisiyle dolduruyor.

Boğa Burcu 22 Kasım 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Ay şefkatli Yengeç burcunda olduğuna göre, normalden daha dışa dönük olabilirsiniz. Boğa, kendinize saklamayı tercih edebilirsiniz, ancak bugün kuralın istisnası. Düşünceleriniz işte başka bir yerde olsa da, konuşmada fiziksel olarak varsınız. Bir emeklilik planına veya işletme kredisine kaydolmak gibi son profesyonel yatırımlarla meşgul olabileceğiniz için Yay enerjisindeki güneş suçlu olabilir. Neyse ki, Venüs bir haftalık Mars’a altmışlık açısına bugün başlıyor, bu nedenle destek ve yardım için iş arkadaşlarınıza güvenebilirsiniz!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.